Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אבא שלי רוצה לקחת רכב חברה ואני שואל מה עדיף לקחת (יש הגבלת קלומטרז' ל-25000 ק"מ)

סובארו אימפרזה חדשה 1.6

מיצובישי לנסר 1.6

יונדאי אלנטרה 1.6

סוזוקי ליאנה 1.6

שברולט aveo 1.4

שברולט אופטרה 1.6

נא להתחשב בעיקר בנוחות ובביצועים.

תודה מראש.

פורסם

נסעתי במיצובישי לנסר השבוע, והפותעתי לטובה.

בכל מקרה, האופציות הן אימפרזה או לנסר. אני הייתי בודק מבחני ריסוק והייתי נותן לזה משמעות. בכל מקרה כל הקבוצה הזו זוועה מוטורית, אבל לדעתי הלנסר והאימפרזה הכי סבירות.

פורסם

בהנחה והמחירים דומים:

להעיף אלנטרה, ליאנה, אוויאו ואופטרה.

לעשות נסיעת מבחן על אימפרזה ולנסר ולבחור את העדיפה משתיהן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש אפשרות גם למזדה 3 אבל עם כל הכבוד, צריך רכב לא רק לנהג, אלה לכל המשפחה ובמזדה לא כל כך נוח מאחורה.

למה אתם אומרים שכל השאר פשוט גרועות?

פורסם

איזה רשימה מפתה, ממש חברת ליסינג טובה!:loco: קודם כל, תראה אם יכול להוסיף לרשימה הזאת את הפורד פוקוס או את המאזדה 3, שניהן הרבה יותר, מודרניות, מהנות לנהיגה, חזקות מבחינת המנוע (הכוונה למאזדה) ונוחות יותר (הכוונה לפוקוס). באם אין באפשרותיכם לעשות זאת אז האימפרזה היא המכוניות העדיפה. היא נוחה ורכה בפער למול המתחרות שהזכרת, לזכותה עומדת תוצאת מבחני הריסוק הטובים ביותר (מבין הרשימה שהבאת) והיא די מהנה לנהיגה (למרות שהביצועים שלה בקו ישר הם לא החזקים בקטגוריה).

מבחינת כוח מנוע, אף אחת מהמכוניות ברשימה שהבאת (ובכלל כל קטגורית ה1,6 אוט'-למעט הקורולה) לא חורכת אספלט והם די עגלות. היחידה שעוד מספקת ביצועים סבירים (בקו ישר,בלבד) זו הליאנה שלזכותה עומד מנוע חזק ומודרני, גיר יחסית קצר ומשקל יחסית נמוך.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הכי טובות הן האלנטרה והאופטרה.

האופטרה יותר מרווחת והמושבים באלנטרה יותר נוחים.

הליאנה נוראה, תשכח ממנה מהר.

הסובארו חלשה, מיושנת, לא איכותית - ממש לא זה.

הלנסר לטעמי גם כן לא מוצלחת - כדאי לך ליסוע עליה ולהחליט.

האביאו בכלל שייכת לקבוצה נמוכה יותר ולכן לא הוגן להכניס אותה לתחרות.

(למען הגילוי הנאות, אני עובד בחברת ליסינג).

אני אישית היית לוקח את האלנטרה (עדיף מאוד בגרסת GLS) או את האופטרה אם הייתי רוצה רכב מרווח יחסית.

פורסם

מקבוצה 2, הטובה ביותר לדעתי (למשפחה וגם לנהג) היא רנו מגאן. אני לקחתי רנו מגאן מהליסינג (במקרה שלי, ידנית, אחרי הרבה מאמצים ומשאים ומתנים, אבל כנראה שאביך ייאלץ להסתפק באוטומט) ואני מרוצה מאוד. היא המרווחת ביותר בקטגוריה מבחינת מרחב ליושבים מאחור. השניה אחריה היא הטויוטה קורולה (גם אותה ניתן להשיג, בגיר ידני, אלו ה 2 היחידות שנותנות ביצועים לא רעים בקבוצה הנ"ל) ואחריה הזוג מזדה 3 ופורד פוקוס. גם האימפרזה והלנסר לא רעות. מהקוריאניות (יונדאי ושברולט) הייתי מתרחק - זוועות מוטוריות. את הליאנה איני מכיר.

פורסם

אתה מכיר מישהו שלקח קורולה ידנית בליסינג?

פעם אפשר היה לקחת קורולה GLI (רמת אבזור גבוהה) ידנית בקבוצה 2. היום כבר לא (לא משתלם לחברות הליסינג). בכל מקרה - ידוע לך על מישהו שלקח?

אולי באופרייט ליס אפשר - ממה שאני יודע הם יותר גמישים בסוגי ברכבים....

פורסם

בהנחה שכמו שאמרת יש גם אופציה למאזדה 3, במקומך, סדר העדיפויות שלי היה כזה ( כמובן אחרי שיורדים מהאוויאו, ליאנה, והיונדאי (את האופטרה לא בדקתי)...) מאזדה 3, אימפרזה, לנסר. קח נסיעות מבחן בשלושתן, בדוק נתונים של מבחני ריסוק, קרא קצת עליהן בפורום (דובר על שלושתן רבות) ובחר מהי המכונית העדיפה לך מבחינת הצרכים.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מה-3 אני יכול לשכוח. הוא לא משפחתי בכלל ולא מרווח.

הקורולה זה עוד 250 ש"ח בחודש.

היונדאי זה gl

מה אתם אומרים? לסגור על אימפרזה?

פורסם

קח ניסאן אלמרה, היא תמורה טובה למחיר.

121,450 עבור גירסת פרפקט האצ'בק/סדאן, כוללת מפרט סביר ברוב, אבל אין לה למשל חלונות חשמליים אחוריים.

129,950 עבור גירסת טקנה האצ'בק/סדאן, כוללת כל מה שאתה יכול לבקש מרכב משפחתי, ואף יותר מזה.

תחשב כמה זה יוצא לכם לחודש, ותעשה את הבחירה הנכונה.

פורסם

סובארו אימפרזה 1.6 - לא מפתיעה , דיי משעממת , דומה לשואב אבק.

מצד שני איכותית , בנוייה טוב , דיי נעימה לנסיעה רגועה ביום יום.

מיצובישי לנסר 1.6- הדגמים החדשים יותר מכוערים לטעמי מהישנים , הוסיפו להם ג'נטים של OZ והגה של MOMO , התוצאה נראית מפגרת למדי , עם זאת היא דיי מרווחת , המושבים שופרו מעט והם מציעים תמיכה טובה יותר לגב אבל עדיין לא ברמה של המתחרות המובילות בקבוצה , בנוסף היא חזקה יותר מהאימפרזה.

יונדאי אלנטרה 1.6- מרווחת גם מאחור וגם בתא המטען, יש בקרת אקלים למזגן , לטעמי היא זקוקה לניתוח קוסמטי בתא הנוסעים , כבר כמה שנים טובות לא השתנה כלום ברכב הזה.

סוזוקי ליאנה 1.6- זריזה בעיר , עגלתית על הכביש המהיר , הרכב הזה צורח חזק יותר ממריון קריין כשנותנים לו קיק מעל 100 קמ"ש , שורה תחתונה : מכשיר תנועה.

שברולט aveo 1.4 - לא קשורה לכאן , אבל אם כבר קטנות אז הסיריון עדיפה עליה.

שברולט אופטרה 1.6 - נדמה לי שהיא עברה מתיחת פנים קלה , אם השינוי הוא חיצוני בלבד כנראה שפשוט לא שמתי לב , אם לשפוט לפי הדגם שלפני מתיחת הפנים , הרכב הזה הוא גוש של מוגלה.

מוגלה מרווחת , דיי זריזה , חרא של היגוי , חלק מהפלסטיקים בתא הנוסעים מרגישים מאוד זולים, נוחות טעונת שיפור.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...