Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה עבירות בדקה אחת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, בפקק באיילון, אני נוסע לי לאט במסלול הימני כשפתאום ללא סיבה חותך לעברי מונטויה מקומי כלשהו, בלנטיס אדומה (יש כזה דבר) עם סטיקרים של התנחלויות מאחורה. אני לא מתעצבן מדי, זה עניין שגרתי. תוך כדי שאני נוסע אחריו אני קולט שאין לו אורות ברקס מאחור - בכלל. לא הרגילים ולא התאורה האמצעית. עניין די מסוכן, ומכיוון שאנחנו ממילא זוחלים חשבתי להיות אזרח טוב, לחלוף לידו ולצעוק לו מהחלון שהאורות ברקס שלו לא עובדים. איך שאני חושב את זה אני רואה אותו מזגזג מעט לצדדים, ומצמיד טלפון לאוזן. טוב נו, אני עדיין לא מתעצבן - גם זה שגרתי. בעיה שלו. ואז שניה אחרי זה, הוא חותך ימינה על שטח הפרדה עבה שמפריד את הכביש מאחת היציאות שיורדות מתל-אביב, וגורם לשורת מכוניות שמנסה להשתלב משם לבלום בפתאומיות. לא נראה לי שהוא שם לב למשהו חריג. כל זה תוך לא יותר מדקה.

השג מרשים! :)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

משהו שדי קשור..

אתמול נסעתי במונית. פיז'ו 405 די ישנה. היו לה מס' תקלות:

אין אורות ברקס.

אין אורות רוורס.

בולמי זעזועים גמורים לחלוטין.

אין אפילו מנורה אחת בדש.

הגיר חרק בכ-ל הילוך.

הסרק השתולל כאילו הוא עולה באש.

כדי לנסוע ישר ההגה היה צריך להיות מוחזק בזוית של בערך 40 מעלות ימינה.

הדלת של הנוסע איננה נסגרת עד הסוף.

בקיצור כמה וכמה עבירות על אותה עגלת מוות.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

תשמע ראלימן - זכית בטיול בחו"ל במחיר נסיעה במונית!!! כי התאור שלך נשמע בדיוק כמו מונית בהודו... (או בחלקים נידחים אחרים של אסיה, אפריקה, דרום אמריקה, טטארסטאן וכו')

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
תשמע ראלימן - זכית בטיול בחו"ל במחיר נסיעה במונית!!! כי התאור שלך נשמע בדיוק כמו מונית בהודו... (או בחלקים נידחים אחרים של אסיה, אפריקה, דרום אמריקה, טטארסטאן וכו')

או נהגי מונית ישראליים שהכסף לא בא אליהם כמו שלמספר אנשים בא אימפרזה טורבו בגיל 20 :)

פורסם

לי היה העונג לנסוע במונית באדיס אבבה.

קודם כל, כל המכוניות שם הן טויוטה. הכל.

דבר שני, כל המוניות מפוצצות באביזרים לערס האתיופי המתקדם. החל מבדים בשלל צבעים, דרך מיליון דברים תלויים על המראה (אם יש מראה) ועד אביזרי עיצוב חיצוניים שלא היו מתקבלים בשום מקום אחר על פני כדור הארץ.

מה שהכי בולט שם זו צורת הנהיגה. הם מטורפים!! יש נורא מעט מכוניות וכל האנשים הולכים על ה"כביש". נהגי המוניות פשוט נוסעים דרכם במהירות מטורפת (50 קמ"ש, הן לא נוסעות הרבה יותר מזה) ואיכשהוא כל האנשים זזים להם מהנתיב בשניה האחרונה. מדהים.

זכורה לי חוויה משעשעת במיוחד מאחת הנסיעות. המלון שלנו היה בתחית הרחוב, וכדי להגיע לשוק היה צריך לעלות בזווית די רצינית. נכנסים 4 למונית, הנהג לוחץ פול גז ותוקף את העליה. כמה עשרות מטרים לפני הסוף שלה נגמר לטויוטה הסוס. (כנראה שהיה רק אחד).

הנהג התחיל לקלל אבל נאלץ לרדת ברברס את הכל, תוך כדי שהוא כמעט דורס הולכי רגל שהתעסקו בענייניהם האישיים ברחוב (אתם יודעים, עשו את צרכיהם וכולי).

הוא ירד הכי למטה איפה שהייתה ישורת ודפק רייס שלא היה מבייש כל RICER מתקדם. הגענו לסוף העלייה על 2 קמ"ש בערך ומחאנו לו כפיים :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

או נהגי מונית ישראליים שהכסף לא בא אליהם כמו שלמספר אנשים בא אימפרזה טורבו בגיל 20 :)

וכאשר הוא כבר מגיע אז מושקע מיד במפעלים רווחיים (מועדונים למיניהם באזורי תעשייה רבים :mad: )

לפני כמה ימים ראיתי זוג מוניות שהגיעו ישר מGTA III:

סקודה סטיישן שעברה תאונת שילדה וקיבלה צורת בננה - בראשון. דלתות נסגרות אחת על השנייה, קיפול בגג , כרית אוויר מודבקת חזרה להגה עם סלוטייף וכל השאר.

קסארה סטיישן בלי גריל, מכסה מנוע מקומת כאילו מישהו נפל עליו, כל החלקים הבולטים (ידיות, מראה, פסי קישות) של צד שמאל נתלשו באכזריות...

דלת תא מטען ללא שמשה (ניילון) קשורה בחבל למה שפעם היה פגוש...

שתי המוניות חיכו לנוסעים בתחנות - סקודה בראשון וסיטרואן בת"א.

ראלימן - למה עלית על המונית כזאת?! לא הייתי מתקרב עליו.

פורסם

וכאשר הוא כבר מגיע אז מושקע מיד במפעלים רווחיים (מועדונים למיניהם באזורי תעשייה רבים :mad: )

לפני כמה ימים ראיתי זוג מוניות שהגיעו ישר מGTA III:

סקודה סטיישן שעברה תאונת שילדה וקיבלה צורת בננה - בראשון. דלתות נסגרות אחת על השנייה, קיפול בגג , כרית אוויר מודבקת חזרה להגה עם סלוטייף וכל השאר.

קסארה סטיישן בלי גריל, מכסה מנוע מקומת כאילו מישהו נפל עליו, כל החלקים הבולטים (ידיות, מראה, פסי קישות) של צד שמאל נתלשו באכזריות...

דלת תא מטען ללא שמשה (ניילון) קשורה בחבל למה שפעם היה פגוש...

שתי המוניות חיכו לנוסעים בתחנות - סקודה בראשון וסיטרואן בת"א.

ראלימן - למה עלית על המונית כזאת?! לא הייתי מתקרב עליו.

האמת שזה היה חוויה מתקנת :!:

למדתי להחזיק חזק חזק בחגורת הבטיחות.

לא רק אלא שהנהג נורא הסתבך עם הידית המוזרה הזאת עם המספרים עליה. לדעתי היה עדיך לכולם אם הוא היה מכניס ל-D ונוסע.

ורוני -למה לעזאזל נסעת לאדיס אבבה :?::!:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני לא אשכח את נסיעת המונית הראשונה שלי באיטליה.

נוחתים ברומא, אחרי 23 שעות טיסה (מאוסטרליה), גמורים והרוגים מהטיסה ומרגישים שהבטן הגיעה לנו לגרון, וכל מה שאנחנו רוצים זה להגיע למלון, מקלחת טובה וכמה שעות שינה.

אבל לא, קודם כל בתוכנית, רכבת הרים.

מחכים למונית, פיאט טמפרה :roll:

היו מוניות לנצ'יה אבל למי שהיה כח לרדוף אחרי אחת.

מונית מצ'קמקת עם מיליון, אפופה עשן סיגריות, ועם נהג שחושב שהוא נוהג

בבואינג 747.

אוטוסטרדה צפופה סלולומים על 160~ קמ"ש , כל האוטו רועד ומתפרק, הנהג ביד אחת מדבר בפלאפון, בשנייה מדליק בסיגריה, ועם המרפק מחזיק את ההגה.

:?:?:?:?:?:?

פורסם

כמעט כמו אבא שלי.

מתגלח, קורא עיתון, ומדבר בפלאפון תוך כדי נסיעה.

הוא מתדלק בכוונה כל יום בכמות שצריך ע"מ לקבל עיתון לקרוא בנסיעה,

ואף פעם לא מתגלח בבית.

חגורת ב. משום מה הוא תמיד נזכר לשים כשהוא מגיע לאיזה סיבוב

על 120 :roll:

לך תסביר לו מה זה תרבות מוטורית...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

בלונדון דווקא מצאו פתרון טוב כדי לרסן את החוליגניות של נהגי המוניות.

שם, למונית עם פגיעות פח אסור לעבוד!!! לדעתי זה היה עובד לא רע בארץ.

עשית תאונה, שפשפת איזה מישהו בשעת התחרקשות בפקק, אין בעיה, סע למוסך לתקן...אולי היינו רואים נהגי מוניות קצת יותר זהירים...

פורסם

נהגי מוניות.

תשמעו, ביום א', בדיוק חזרתי מסיני.

אז ככה, קודם כל, רוב המוניות שם הם פג'ו 504, שנת 70 ומשהו.

הנהגים שם, לא בדיוק לומדים נהיגה, עושים 28 שעורים, וניגשים לטסט.

החוגרות בטיחות, לא כל כך בתוך האוטו, אלה, בחוץ על הגגון.

המזגן, אמ... הם עדיין לא שמעו עליו.

נהיגת בוקר:

כל הדרך, 140 קמ"ש, ברגיל זה בסדר, אבל הוא לא מאט לרגע, וברגע שהוא הגיע להילוך רביעי, לא נוגע יותר בגיר, גם לא בעלייה, בירידות הגדולות, מכבה את המנוע ולוחץ על הקלאץ'. יש שני נתיבים, הכביש לא משהו, ותמיד נוהגים בנתיב הנגדי, אלה אם בא מישהוא ממול.

נהיגת לילה:

הנהג נראה ישן, כל הדרך 150 קמ"ש, לא מאט לשנייה, בלי אורות, שנייה לפני שמתנגשים חזיתית מדליקים אורות, בכדי לסנוור את השני, מכבה בכל ירידה את המנוע.

וכל השאר כמו בבוקר.

אגב, ברוב הדרך, המנוע פשוט בוכה!!! בגלל הFULL גז!

סיכון: (סליחה, סיכום:)

בפעם הבאה אני בא עם האוטו הפרטי!

• תוכן חדש...