Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה מנטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני מתלבט ברכישת קאיה מנטור מודל 2000 ידוע לי שהרכב הוחזק בצורה טובה מאוד והוא שמור במיוחד השאלה היא איך הרכב עצמו ..?

מה אתם חושבים על המכונית הזו?

והאם במחיר הזה (30 אלף) אפשר להשיג רכב יותר טוב..?

תודה מראש על העזרה!

פורסם

המחירים של דגמי קאיה המשומשים הם מן הנמוכים בשוק - התמורה לכסף לא רעה לדעתי, אך יש לזכור שמקבלים רכב מיושן יחסית גם אם הוא משנת דגם מאוחרת יחסית. רוב הדגמים היו בציי רכב אז כדאי לבדוק את העבר של הרכב גם במשרד הרישוי אם נדרש.

המחיר ? אם הרכב שמור ומטופל בהחלט שווה לשלם מחיר זה (אם הרכב לא היה בצי רכב בעברו)

לסכום : תחבורה בסיסית ואמינה, חלפים לא זולים - אך בד"כ לא צריך אותם...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מתוך ניסיון של רכב שכור אני מאוד לא אהבתי את הרכב בהשוואה לשאר הרכבים מאותה קטגוריה.

הוא לא נוח,לא יציב,האיכות הרכבה גרועה,הוא מרגיש צפוף,והפלסטיקה ממש זולה.

אני לא בקיא במחירון אבל הדייהו נובירה עדיפה על הקאיה לפי דעתי.

אסף

פורסם

בתקווה שלא מאוחר מדי .

המנטור מכונית סבירה , אמינה , ומרווחת . אכן איכות ההרכבה והחומרים לא מן המשובחים . למנטור מנוע 1500 (בניגוד לנובירה -1600). יש לבדוק את הגיר האוטומטי שכן הוא נטה (בלשון עבר) להחליק, אך אם הרכב טופל בצורה מסודרת כניראה שטיפלו בבעיה במיסגרת האחריות . קח בחשבון , לרכב יש (יותר נכון, אין) שוק יד שניה . אפשר להתמקח על המחיר . בכל מקרה ,למרות שהמנטור "שווה" את הכסף בהחלט, הנובירה (במידה והמחירון והשנתון זהה ) עדיפה ו"שווה" יותר .

כמו בכל רכב יד שניה , למצב הרכב הספציפי העומד למכירה יש משמעות רבה , לכן אם הרכב שמור קח אותו , רק תזכור: קנית בזול, מכרת בזול יותר ....

בהצלחה

פורסם

רק תיקון קל לזה שמעלי - המנטור הוא לא רכב סביר. הוא רכב מיושן שלא עומד בסטנדרטים אפילו של סופרמיניז מהעשור האחרון. יתרונו היחידי הוא במחירו הנמוך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה רכב "שופוני יש לי רכב חדיש", שבפועל זה רחוק מרחק שנות אור מהטכנולוגיה החדשה ומאיכות החומרים שמייצרים מכוניות בנות זמננו.

חבל על הכסף.

• תוכן חדש...