Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על מכונית ידנית 1300 כנראה בסביבות 10K.

טויוטה סטארלט (92)

סקודה פליסיה (96-97)

בתכלס אני מאמין רק ביפניות, אבל דיי חבל לי להפסיד 5 שנים. מה אתם אומרים?

ואם מישהו יכול לצרף פרטים טכניים על המכוניות הנ"ל.

פורסם

הסטארלט שאתה מדבר עליה יובאה בכמויות קטנות יחסית בשל מחיר מופקע בעליל לסופר מיני בינונית למדי.

נקודות הזכות שלה הן מנוע נחמד,ביצועים טובים,מזגן מצויין ואמינות טובה.

לעומת זאת מרווח הפנים מצומצם מאד,בייחוד מאחור,נוחות הנסיעה וההתנהגות בינוניים.

כדאי להביא בחשבון שבשל הכמויות הקטנות בהן נימכרה אין חלפים תחליפיים,מה שעלול לייקר את התחזוקה השוטפת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה דעתכם על הפליסיה 1300 בנזין?

ומה דעתכם על הפרש השנתונים? כי המחיר דיי דומה.

בזמן הקרוב אני לא מתכוון להחליף את האוטו אז ירידת ערך גבוהה (למרות שהיא כבר לא משמעותית במחירים אלו) לא ממש קריטית. מה חוץ מזה?

פורסם

הסטארלט מהשנים האלה עדיין מפגינה אמינות מופתית. המנוע שלה אמין מאוד (היה מותקן גם בקורולות 1300 שלא הגיעו לארץ) ואין מה לפחד מקילומטארז' גבוה.

כמובן שעם הרכישה מומלץ להכניס אותו לטיפול גדול שיכלול טיימינג (אם לא בוצע בזמן \ לא ידוע מתי בוצע לאחרונה), החלפת טרמוסטט ונוזל קירור, בדיקה והחלפה לפי הצורך של כל שאר אביזרי הגומי בתא המנוע (צינורות, רצועות) וזהו.

חלפים תחליפיים יש קצת, אך אין בעייה של הזמנת חלפים דרך מוסך מורשה (מקסימום לחלף לוקח קצת זמן להגיע לארץ). כמו כן אני מכיר פירוקייה אחת שמחזיקה סטארלט מהדור הנ"ל.

סה"כ רכב מאוד פשוט ואמין בלי יותר מדי קונצים.

ממליץ בחום! :-P

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...