Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה המדוברת היא ZAPCO

מישהו מכיר אותה? למשיהו יש ניסיון איתם?

בהתחלה חשבתי שזה זבל סיני

אבל אז נכנסתי לאתר החברה

www.zapco.com

והחברה נראית די רצינית..

מה דעתכם?

:evil:
פורסם
זאת אחת מהחברות היותר טובות .

תעשה חיפוש בפורום יש עליהם מידע...

אז הכסף שהשקעתי בקומפוננט שלהם לא נזרק לפח?

פורסם
לא יודע לא שמעתי אותו וזה לא משנה, אם הוא נשמע טוב בעינייך אז לא השקעתה סתם.
נשמע ממש סבבה... הגברתי את זה עם מגבר שהיה לי מהאוטו הקודם

מגבר של מק אודיו.. מגבר קטן ופשוט אבל ממש סבבה..

פורסם

זאפקו זאת חברת על! היי-אנד, חברה מאוד מכובדת והסטים שלהם לפי מה שכתוב בכתבות ולפי מה שאומרים אנשים הם מדהימים - לא יצא לי לשמוע עדיין - ייתכן ולא אוהב את הצליל בכלל... אבל הביקורות עליהם רק משבחות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצויין.. אני ממש שמח לשמוע שלא קניתי זבל.. את ההמלצה קיבלתי מהבחור שאני תמיד הולך אליו בשביל מערכות.

i-6.2.jpg

זה הקומפוננט שיש לי ברכב..

הדגם הוא i-force - i-5.2

פורסם
מה המחירים שלהם.?
המחירים לפי מה שבדקתי אצל מי שקניתי הם בערך כמו באתר.. את הסט הנ"ל קניתי ב1300 שקל..
  • תוכן חדש...