Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם MOREL HYBRID OVATION 6

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=OVATION6&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290&aff=Zap

יתאים למגבר JBL GTO-75.4

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=358&CategoryID=161&Page=1

רק הערה אני לא רוצה לגשר מכוון שאני רוצה להוסיף גם רמקולים אחוריים שיהיהו מחוברים לאותו מגבר

תודה לעוזרים

פורסם
ואם אני יגשר?גישור לא מומלץ. חוץ מזה הקומפוננט הוא זוג רמקולים אז איפה תחבר את הרמקול השני ?.

ואת האחוריים אני יגביר מהרדיו דיסק?אתה יכול כמובן אבל כמו שנאמר פה ההגברה הזאת לא מספיקה פרפקט לקומפוננט.

האיכות של האחוריים תיפגם?כמובן שהיא תיפגם אבל זכור יש לך פה 4 ערוצים אתה יכול לחבר 4 רמקולים.[/QUOTE]

אם אתה רוצה מגבר טוב לקומפוננט אתה צריך מגבר 2 ערוצים עם הספק גבוה.כמובן לקומפוננט הזה.

במגבר הזה אתה תוציא משהו כמו 60-70 אחוז מהקומפוננט.

בברכה,

אמיר

פורסם

המגבר הזה יהיה בסדר גמור לקומפוננט. קח בחשבון שזה מגבר חזק אבל לא איכותי. גישור במגבר הזה עם כיוון לקוי עלול לגרום למוות מוקדם של הטוויטרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
המגבר הזה יהיה בסדר גמור לקומפוננט. קח בחשבון שזה מגבר חזק אבל לא איכותי. גישור במגבר הזה עם כיוון לקוי עלול לגרום למוות מוקדם של הטוויטרים.

איתמר.

בסדר גמור אבל לא מנוצל עד הסוף.. צודק בכל מקרה וב100 % אתה צודק בקשר לאיכות.

חוץ מזה המגבר הזה לא מומלץ לקומפוננט מסוג זה כי הטוויטרים ממש רכים והמגבר הזה ידוע בהריסתם בקלות ללא כיוונים נכונים ומדויקים מאוד.

בברכה,

אמיר.

פורסם
ואם אני יגשר?גישור לא מומלץ. חוץ מזה הקומפוננט הוא זוג רמקולים אז איפה תחבר את הרמקול השני ?.

בקטע הזה אני התבלבלתי חשבתי שאני יכול לגשר שיהיה נצילות של 284w RMS x 2 at 4 ohms

נ.ב.

שאני מתאים מגבר לרמקול אני צריך שהמגבר יהיה יותר חזק מהרמקול או להפך?

פורסם

בקטע הזה אני התבלבלתי חשבתי שאני יכול לגשר שיהיה נצילות של 284w RMS x 2 at 4 ohms

הקומפוננט הזה סה"כ 160 WRMS מה אתה רוצה לשרוף אותו על מוקדם ?? ובגישור אתה מחבר רק רמקול אחד לא שניים.

נ.ב.

שאני מתאים מגבר לרמקול אני צריך שהמגבר יהיה יותר חזק מהרמקול או להפך?אם המגבר פחות ב5-10 RMS מההספק של הסאב אז לא נורא.

אך עדיף תמיד שהמגבר יהיה יותר חזק ולא תנצל את כל המגבר כי ככה לא יהיה עליו עומס.

בברכה,

אמיר.

פורסם

אוקי תודה רבה.

מישהו יכול להתאים לי מגבר ראוי לקומפונט הזה

גם אם זה יהיה מגבר 2 ערוצים שיהיה איכותי ויחזיק את הרמקולים טוב!

מבחינת מחיר אין לי תקציב מדויק פשוט תציאו את המשהו הכי זול! אבל הכי משתלם שיהיה איכותי וינצל את הרמקול בצורה מושלמת, גם אם זה יגיע ל2500 שקל למגבר של 2 ערוצים אבל כמובן שעדיף יותר זול

• תוכן חדש...