Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש שליטה על מגבר הסאב דרך המכשיר HU ?

אם כן, במגבר כוון לפי 120 הרץ, וכיוון סופי דרך המכשיר.

אם לא, אז נסה 100הרץ, אחכ 80 הרץ' אחכ 60 הרץ, ובדוק מה ואיפה נשמע יותר טוב.

נסה את אותו דבר עם הפנים של הסאב לצד השני של תא המטען.

זה מאוד כללי, אבל תתחיל מזה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אצלי בHU יש רק 2 אפשריות חיתוך ב75 וב 125 HZ , האם בכל זאת מומלץ לחתוך דרך המגבר ב 120 HZ ולכוון דרך הHU ?

אריק

פורסם

ככל שתחתוך את הסאב יותר נמוך האפקט של באס קדמי יגדל ויתחזק

אבל אתה צריך לקחת בחשבון שהצליל שתקבל עלול להיות במצב כזה שונה מהטעם האישי שלך ולכן כדאי שתנסה לפתוח לאט לאט את החיתוך על הסאב עד שתגיע לתוצאה רצויה.

אני תמיד חותך את הסאב הכי נמוך שאפשר ואז מתחיל לעלות למעלה עד שאני מקבל סאונד שגם מוצא חן בעיניי וגם לא גורם לסאב להשמע יותר מידי מאחורה... תנסה ותבין למה אני מתכוון

כשהסאב חתוך 50 עד 60 המכה שלו תשמע כאילו והוא בא מהשמשה הקדמית - ככל שתעלה בתדר החיתוך המכה שלו תעבור במשקל שלה לחלק האחורי של הרכב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בדיוק מה שהרגשתי ....

אפשר להגיד שאין פה מומלץ אלא כל אחד והשמיעה שלו...

תודה לכל העונים.

אריק

• תוכן חדש...