Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת אני עוד פחות מחודשיים מישתחרר וכבר המצב הכספי ניראה יותר טוב

וזה אומר שאפשר להתחיל לשדרג/להחליף את ההאצ'בק שלי(96) (אני כבר לא צריך רכב חסכוני ואמין).

יש לי כבר מנוע 1600 במצב מצויין, גיר,ציריות,מחשב,צמה וכ'ו. גם חלקים לגדוש אין לי בעייה.

אני לא רוצה להתחיל את הפרוייקט לפני שאני משפר בלימה וחשבתי להרכיב סרן אחורי עם דיסקים מאחורה (יש לציין שמקדימה מורכב כרגע קיט של OMP ואני מרוצה ממנו). האם סרן אחורי של סיוויק (96) יתאים לי?

כמה אמור לעלות סרן כזה+הרכבה?

האם אני צריך להחליף משאבות,צינורות בלם, מיתלים וכ'ו?

כמה אמור לעלות לי הרכבה והתאמה של המנוע?

ואולי זה לא מישתלם עד כדי כך שעדיף כבר להחליף רכב?

אופק.

פורסם

הסרן האחורי לא יגרום לך לעצור יותר טוב.

אתה רוצה לעצור יותר טוב ? 2 דברים בידך.

1. קיט בלימה כולל קאליפרים בעלי 4 בוכנות + צלחות טארוקס\ברמבו לבחירתך ורפידות EBC \ FR \ ATE

2. צלחות ורפידות ספורטיביות שיתאימו לגודל הנוכחי.

סרן דיסק מאחור יעזור בערך כמו שאגזוז "לחץ" בשפת הערס עוזר להונדה עם חלונות כהים והרבה נאונים.

פורסם

למה צריך לשפר לבלמי דיסק מאחור? האפקטיביות שלהם בטלה בשישים בעת בלימה.

כשאתה בולם, משקל הרכב עובר קדימה. רוב הלחץ, אם לא כולו, נמצא על הבלמים הקידמיים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הבלמים המקוריים של הרכב מיועדים ל 90 כ"ס.

לא בא לי לבדוק איך הם יתמודדו עם 200+.

כמו כן הברקסים של OMP לא ניראים לי מספיק חזקים.

יש מישהו שיכול לענות לי על השאלות?

פורסם

אתה צריך סרן אחורי של ESI 92-95

או של אינטגרה 94+

או סיויק SI 99.

סרן אחורי יעלה לך משהו כמו 1000 זוזים.

כמו כן יש לך מבחר גדול להונדה.

SPOON.AEM.MUGEN.BREMBO.WILWOOD וכו וכו.....

הכל תלוי בהעדפה אישית.

קו---------------------------------------

פורסם

בזמן בלימה חזקה העומס מופל ברובו על הצמיגים הקידמים, לא יזיק שהאחורים יתרמו קצת.

חוץ מזה, זה טוב שיש איזון בין הקידמי לאחורי.

אביחי

פורסם

אין איזון בין הקידמי לאחוריים, הקידמיים מקבלים יותר כוח בלימה. אתה יכול להשאיר את בלמי התוף (למרות שזה מכוער) ולשים 4,6,8 POT של טארוקס. יעצור יופי.

הבלמים האחוריים יועילו רק אם אתה מספיק להעביר את הרגל מהגז לברקס לפני העברת המשקל קדימה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני לא מסכים עם מה שנאמר כאן. מי שנהג ברכב עם תופים מאחורה, ולאחר מכן הוחלפו התופים בדיסקים יבין כמה זה מוסיף.

נכון שאפשר לחיות גם בלי זה, אבל לדעתי זה נותן תחושת ביטחון טובה יותר בבלימות ארוכות וממהירויות גבוהות. תחת לחץ לתופים יש בעיית פיזור חום והם מתקשים בבלימה.

אומנם באמת רוב עומס הבלימה נופל על הסרן הקדמי, אבל עדיין לסרן האחורי יש תפקיד של כ-30%-20% שזה לא מעט.

פנה לאנשים בעלי סיויקים שביצעו את ההסבה הנ"ל ושאל אותם מה דעתם והאם זה כדאי, אין חכם כבעל ניסיון.

בהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• ספונסר פורום
פורסם

מניסיון בסיוויק הצבק, החלפת הסרן לבעל בלמי דיסק משפר את יעילות הבלימה משמעותית, במיוחד את דעיכת הדוושה בבלימות ממהירויות גבוהת,

ממולץ ביותר!

פורסם

מומלץ להרכיב בהונדה "סרן" דיסק מאחורה, משפר את הבלימה, אבל מומלץ להשקיע ברפידות טובות כמו EBC.

מקדימה כדי להשקיע בקיט ברקסים כמו wilwood אם אתה בונה טורבו.

Accord Type R - JDM H22A

Civic EG6 SiR-S - JDM B16A

פורסם

צמיגים, צמיגים, צמיגים.

אחר כך (או בו-זמנית) רפידות DS2500 של FERODO. אבל אני מבטיח לך שהצמיגים יצרחו "געוולט" הרבה לפני הרפידות האלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מושיק, כמה סרנים אחוריים של אינטגרה 94 מיסתובבים בארץ? :roll: .

סרן אחורי של ESI יתאים בטוח? לא בא לי להביא ולהידפק איתו...

כמה אמור לעלות לי לחבר את המנוע 1.6?

אולי כבר עדיף להחליף רכב?

(גם ככה אני שונא הונדה)

לפני הרבה זמן הבחור עם ההאצ'בק הטורקיז מפורום הונדה שאל פה על החלפת סרן, מישהו יודע מה ניסגר עם זה?

תודה רבה לכל העונים.

• תוכן חדש...