Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדור הראשון, להערתי שנת 95 אני משער את השנתון, הרכב הוא של חבר, אז אני לא בקיא בכל הפרטים .

בכל מקרה, אתמול, תוך כדי נסיעה , במהלך פנייה החליט החלון הימני להפתח לבד, כאילו, נפתח בסיבוב על ידי המנוע וסירב לעלות חזרה.

לאחר משחק עם הכפתורים, עלה לרגע סנטימטר או שניים ושוב ירד. כשסגרתי חצי דלת, הוא עלה בלחיצה על הכפתור.

אני מניח שמדובר בקצר באחד החוטים העוברים בשרוול בכניסתם לדלת. למישהו יש רעיון לפני שאני מתחיל לפרק את כל הדיפון וכו' ? אגב, אם מישהו יכול גם לכוון אותי היכן הברגים וכיצד כל הדיפון מתפרק, יהיה מעולה.

פורסם

לא בהכרח בשרוול אני הייתי הולך יותר לכיוון של פנים הדלת

בגלל שרשמת שבסיבוב החלון ירדן כנראה יש קצר עם הגוף של הדלת בעת הסיבוב...

למרות שפתיחת שרוול החוטים של הדלת לא סיפור

אתה יכול לנסות לבדוק בעזרת מד תדר רגיל הולכה של חוטים חשופים לגוף של הרכב ולמנוע של החלון.

:roll: החיים זה חפלה ואנחנו זה וופלה....:roll:

• תוכן חדש...