Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
8 שסתומים

למה אתה מעוניין רק ב16?

אני עכשיו נוסע על המנוע הזה, והוא לא מלהיב.

אמנם וולקן קלה יותר וידנית, אבל אם אני מחליף רכב, אני לא אחזור לאותו מנוע.

בגלל זה אני מברר על אלפא 146 1.7,

אם תוכלו להגיד שאני מדבר שטויות והמנוע מתנהג אחרת על וולקן, אני אשמח לשמוע.

פורסם

לסיוויק יש אולי אמינות וכוח יחסית לנפח, אבל התנהגות כביש ממש לא ברמה של הצרפתיות.

מנוע ה-8 שסתומים מרגיש קצת עצל באמת, אבל עם גיר ידני ומשקל של 1100 ק"ג בערך אפשר להשיג תוצאות יפות. מנוע ה-16V המקביל טוב יותר, אבל יקר יותר לתחזוקה. גם ה-8 שסתומים יהיה חזק יותר מה-1.7 של האלפא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סובארו אימפרזה 1,6 ידני (למיטב ידעתי ישנם בודדות גם בנפח 1,8 שהם עדיפות)

רכב מהנה מאוד לנהיגה, בזכות גיר ידני ומשקל נמוך מצליח הרכב לנפק גם ביצועים טובים. לא ירושש אותך מבחנית עלויות טיפולים ובסך הכול קנייה מומלצת.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

האימפרזה באמת משפחתית נעימה יחסית וזולה לאחזקה, אבל זה לא מה שהוא מחפש. הוא מחפש משהו ספורטיבי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אמנם המנוע של אלפא עם מומנט נמוך מאוד שמגיע בסל"ד גבוה מאוד, בניגוד למנוע שיש אצלי עכשיו ששיא המומנט מגיע ב2700 סל"ד והמומנט גבוה בהחלט,

המנוע של אלפא סביר להניח מבלה את מרבית ימיו בסל"ד גבוה בגלל עניין המומנט.

אלי באמת עדיף וולקן.

פורסם

מנסיון במגרשים, רמת האחיזה המוחלטת של האימפרזה דור ראשון, גבוהה מאוד ולא נופלת משאר המתחרות שהוצעו. מבחינת הנאה מנהיגה, גם כאן מצליחה האימפרזה להיות ברמה מהנה מאוד. ניתן לגרום לסחיפה של הגלגלים ולתחושה של היגוי יתר בצורה קלה ודי מבוקרת. בזכות הגיר והמשקל, מצליח הרכב גם לספק ביצועים טובים. המקום היחיד שהוא נופל מול המתחרות מצרפת זה בתחושת היגוי שהיא די מעורפלת.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
מנסיון במגרשים, רמת האחיזה המוחלטת של האימפרזה דור ראשון, גבוהה מאוד ולא נופלת משאר המתחרות שהוצעו. מבחינת הנאה מנהיגה, גם כאן מצליחה האימפרזה להיות ברמה מהנה מאוד. ניתן לגרום לסחיפה של הגלגלים ולתחושה של היגוי יתר בצורה קלה ודי מבוקרת. בזכות הגיר והמשקל, מצליח הרכב גם לספק ביצועים טובים. המקום היחיד שהוא נופל מול המתחרות מצרפת זה בתחושת היגוי שהיא די מעורפלת.

לא. שוב - לא לזה התכוונתי, אחרת לא הייתי מוכר את הקסנטיה.

פורסם

מניסיון על הכביש, לאימפרזה דור ראשון יש מידת צמיגים מגוחכת שמובילה לאחיזה נמוכה יחסית והרבה מריחה. השלדה רכה מדי והעברות משקל, כמו גם סתם עומס בפנייה, יוצרים נדנוד יתר שלא תורם להנאה. ההגה מחורבן למדי. אז מה נשאר לנו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לסיוויק יש אולי אמינות וכוח יחסית לנפח, אבל התנהגות כביש ממש לא ברמה של הצרפתיות.

רוני

מה כל כך ספוטיבי במכוניות צרפתיות, תפסיקו להכניס לאנשים לראש, שהצרפתיות הן רכב ספורטיבי.

לי היה במשך שנה וחצי 106 שנת 2000 ידני והיא לא התקרבה להיות ספורטיבית: ללא פיזור משקל נכון , הרכב היה מתנדנד ונמעך לצד .... שלא לדבר על המנוע.

היום יש לי הונדה הצבק והרכב לא זז בסיבוב לא זורק ולא מאבד יציבות...

כולם חוזרים על הניגון הישן : "שלדה מטורפת"..... די עם השטויות....

חוץ מזה מה עם אמינות, כמה יוצא לכל אחד מאיתנו לנהוג בנסיעה ספורטיבית כל יום, הרי זה לא רכב שני שלו, כך שהוא לא מרשה לעצמו רכב מהנה אך יקר במקצת( הוצאות טיפולים), אלא רכב שישמש אותו או אותנו כל יום לעבודה למשפחה וכד' וקצת עם יומרות ספורטיבית לפן האישי.

פורסם

מצטרף לתהייה על הצרפתיות...

באופן כללי הגישה כאן בפורום מעווטת וילדותית- "יש לך מזדה\יונדאי\סובארו - אתה לא מבין במכוניות, אתה נוהג כמו סבתא ומחפש רק אוטו שיביא אותך מAלB באמינות. יש לך פז'ו\ רנו\ סיטרואן- אתה אנין טעם..."

ח-ל-א-ס עם ההכללות המטומטמות הללו. כל אחד שאומר שהוא רוצה משהו טיפה כיפי ישר שולחים אותו לפז'ואים\ סיטרואנים למיניהם.

הניסיון (הלא קטן) שהיה לי עם הצרפתיות היה נוראי, 6 אקזמפלרים שאני יכול לחשוב עליהם כרגע שבאמת בילו יותר זמן במוסך מאשר על הכביש, ושבעליהם קיללו את היום שבכלל חשבו לקנות את האוטו.

30 K זה לא סכום שיכול להביא רכב ספורטיבי שהוא לא שחוט, מרוט וגמור, את אתה (פותח השרשור) באמת מחפש מיטה חולה לדחוף את הראש שלך, כדאי שתשאיר הרבה עודף... מוסכי לובינסקי לא עובדים בחינם.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

כל אחד מדבר מהניסיון האישי שלו, והניסיון שלי עם צרפתיות.... עזוב...

תראה, כסף שלך, זמן שלך, אתה ביקשת עצה, וזו העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת.

בזמנו גם אני חיפשתי בדיוק מה שאתה מחפש, רכב עם ביצועים סבירים בתקציב דומה לשלך, אולי בעצם גדול יותר, עד 45 K, וגם בדיוק מאותה הסיבה - אני עדיין רווק וצעיר, אני רוצה אוטו שישקף את זה.

המסקנה הייתה חד משמעית. הלנטרה, שרציתי להחליף בגלל שהיא משפחתומטית, עברה שיפוץ באיזה 4K ושאר הכסף הלך לחיסכון. כי כדי לקנות אוטו כמו בנאדם, צריך תקציב, ו45 K זה לא מספיק.

אני באמת מאחל לך שתמצא את מה שאתה מחפש ושתהיה מבסוט עד הגג, אני רק לא חושב שזה ריאלי...

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

• תוכן חדש...