Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש :"שברולט" -אשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה למטרת דחקות?

מה זה משנה לי אם אתה עושה מפגש שברולט או מפגש שברולט דייהו ?

מצידי תעשה מפגש סובארו 87 LX ( כי הGLX מאובזרות מדי)

אני רק מציין כמה מיותר זה לציין משהו כזה כי זה לגמרי כללי ולא ברור.

ליביו

ליביו אולי נזמין אותו למפגש שלנו?? :-D

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אין כמו השברולטים! כמו שאמר מי שפתח את השרשור, כל רכב שרשום לו GM או שברולט על המנוע!

במפגש שברולטים כאלו, יש מאות כוחות סוס!!! (כל 4 קוואלייר או אוואו שעומדות אחת ליד השניה מגיעות ל-400 כוחות סוס!!! ביחד.... :roll: )

במפגש כזה אין פחד להתקע!!!! רוב החלקים אמינים של שברולט מיוצרים במלזיה, סינגפור, סין, טאוויאן, גרמניה (גיר ZF של הקוולייר הראשונות) ויש גם כמה חלקים שיוצרו באמריקה!!

אם פתאום צריך פילטר שמן, אין בעיה! עוצרים דייהו ישנה או אפילו אופל קורסה ואיזה פלא! יש להן את אותם חלקים!

טוב בקיצור, מספיק שטויות זה דרייק זה (במבטא רוסי כבד). מכוניות אמיתיות מתוצרת שברולט כמעט ולא מגיעות לארץ בייבוא סדיר, אלו האמיתיות שיש בארץ, יוצרו לדעתי עוד לפני שנולדת (למעט כמה קמארו וקורבטים "חדשות" שכבודן במקומן מונח).

אתה מוזמן בהחלט לעשות מפגש שברולטים, אבל אם לא תגדיר בדיוק מי אתה רוצה שיגיע לשם, זה יהיה מפגש מכוניות ליסינג קוריאניות ובמקרה הטוב, כמה קוולייר ועוד מכוניות שהקשר היחיד בינן לבין אמריקה הוא הצורה של הסמל, שגם הוא מיוצר במלזיה (והלוואי והייתי צוחק).

על החתום: ליאור, בעליה של שברולט א מ י ת י ת.

הבהרה :lol: :

ככה נראה מנוע שברולט, סטייל אוואו, קוואלייר וכו' (משמע, עם 4 צילינדרים פחות מדי):

Engine.jpg

ככה נראה מנוע שברולט אמיתי:

Engine.JPG

כמעט והתפתתי לשים תמונות של "שברולט" של היום... אבל אני לא בטוח איך מאייתים "גוש ברזל מצ'וקמק" באנגלית מדוברת ספרותית.

אז שמתי תמונות של שברולט, אמיתיות:

blue%20camaro.jpg

70chevy_chevelle_ss.gif

69red1.jpg

0602_camaro_ofsk_02_445.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תודה רבה ליאור :)

סוף סוף משהו הבין על מה אני מדבר.

ודיאגו ...

אם הוא נוסע ברוורס - גם הוא הנעה אחורית לא ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הכחולה בכלל מוסטנג (מתוצרת פורד).

צר לי לאכזב אותך אבל גם בארה"ב שברולט נחשב למותג עממי (מלבד הקורבט כמובן).

הדגמים של שברולט כמעט תמיד בסיסיים יותר ומאובזרים פחות מאשר הדגמים המקבילים להם מתוצרת GM והמתחרות, בדומה למותג פורד ומה שהיה פלימות' אצל המתחרות.

אפילו האמבטיה הענקית הלא היא הקפריס נחשבת שם למכונית עממית עבור מי שרוצה משהו ענק אבל לא יקר.

פורסם
הכחולה בכלל מוסטנג (מתוצרת פורד).

צר לי לאכזב אותך אבל גם בארה"ב שברולט נחשב למותג עממי (מלבד הקורבט כמובן).

הדגמים של שברולט כמעט תמיד בסיסיים יותר ומאובזרים פחות מאשר הדגמים המקבילים להם מתוצרת GM והמתחרות, בדומה למותג פורד ומה שהיה פלימות' אצל המתחרות.

אפילו האמבטיה הענקית הלא היא הקפריס נחשבת שם למכונית עממית עבור מי שרוצה משהו ענק אבל לא יקר.

עכשיו אתה מעליב... ואת זה אני לוקח אישית.

הכחולה היא מוסטנג?!?!

הכחולה היא

Camaro RS 69

אחד היפות שיש אז...

835585307e70922ef19b38e11d3bc9.jpg

קליאו ספורט :roll:

פורסם

ועוד טעות פורד לא קשור לפליימות אם כבר אז זה דודג' לך תעשה שיעורי בית לפני שאתה מגיב.

ואיך אתה מעליב מוסטאנג עם ה^%$#^ הזה???

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
ועוד טעות פורד לא קשור לפליימות אם כבר אז זה דודג' לך תעשה שיעורי בית לפני שאתה מגיב
לא כתבתי שפלימות' קשור לפורד אלא ששברולט הוא המותג הזול של GM כמו פורד אצל פורד ופלימות' (ז"ל) אצל קרייזלר. (אם כבר הזכרנו שיעורי בית אני מתכבד להפנות אותך לעמוד 18 בספר הבנת הנקרא שהעתקת ממני באותו יום אבל את החומר אתה לא יודע מאז...:wink: )

לגבי המוסטנג, אני מודה בטעותי, אבל תודו שהם דומות מאד, במיוחד בחלק הצדדי אחורי, וביניינו, הקמארו היא לא יותר מאשר חיקוי עלוב למוסטאנג ובדגמים הראשונים הדמיון ממש בוטה.

68%20ford%20mustang%20red%20coupe%20001.jpg

פורסם

אני הסברתי,שאם אין מספיק בעלי שברולט שיבוא כל הפורום .

אין לי בעיה עם זה.

ליאור,איזה רכב יש לך?

במידה וזה משפחתית אוטומאטית,בוא נעשה מופע אני אותה ביחד "מי פותח מקס או ליאור" מה דעתך?

כל אחד פה פותח את החיריה שלו לא במקום,תענו בהתאם למה ששאלתי.

מי שמעונין בכיף,מי שלא זה השרשור שלי ואני מבקש לא להפריע.

המנהלים פה אני מבין לא מתרגשים מדי לנעול+לחסום אנשים? אם זה היה אשכול על מפגש מיאטות המנהלים פה היו זורקים אנשים לכלא.

פורסם

מקס, אם היית ותיק היית מבין שליאור זה בנאדם קצת יותר רציני ממה שאתה חושב, הוא לא בגיל שלך, אולי פי 2 או כמעט משהו כזה, והיו לו אמריקאיות חזקות מה שנקרא "מכוניות שרירים", תריץ חיפוש על השם שלו בפורום אספנות תבין במי מדובר, הוא גם כתב בעיתון אוטו, אז לפחות איתו אתה לא יכול להתעמת, אולי לנסות, בטוח שתצא נקניק :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• אחראי פורום
פורסם
מקס, אם היית ותיק היית מבין שליאור זה בנאדם קצת יותר רציני ממה שאתה חושב, הוא לא בגיל שלך, אולי פי 2 או כמעט משהו כזה, והיו לו אמריקאיות חזקות מה שנקרא "מכוניות שרירים", תריץ חיפוש על השם שלו בפורום אספנות תבין במי מדובר, הוא גם כתב בעיתון אוטו, אז לפחות איתו אתה לא יכול להתעמת, אולי לנסות, בטוח שתצא נקניק :)

עכשיו אתה הסתבכת...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ליאור לא כזה זקן...

אבל מה שכן, תחת הידיים שלו עברו כמה שברולטים אמיתיות, כמו ששבי צריכות להיות.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
א.יכול להיות אבל ציינתי במידה ויש לו משפחתית אוטומאטית.

ב.עיתון אוטו -עיתון מושחת.

ג.האשכול הזה הפך את חברבוריותיו מאשכול מפגש לאשכול ויכוח.

שכל אחד יהנה מהאוטו שלו,אני יודע שאני נהנה משלי :)

פורסם
א.יכול להיות אבל ציינתי במידה ויש לו משפחתית אוטומאטית.

ב.עיתון אוטו -עיתון מושחת.

ג.האשכול הזה הפך את חברבוריותיו מאשכול מפגש לאשכול ויכוח.

שכל אחד יהנה מהאוטו שלו,אני יודע שאני נהנה משלי :)

אתה רוצה שכל אחד יהנה מהאוטו שלו אבל דואג להזכיר לליביו שהאוטו שלו צרפתי דרעק של שונאי ישראל

צבוע

פורסם
אתה רוצה שכל אחד יהנה מהאוטו שלו אבל דואג להזכיר לליביו שהאוטו שלו צרפתי דרעק של שונאי ישראל

צבוע

כשהוא סיפר לי בדיוק כמה הרכב שלי זבל,ופירטתי שאני לא מעוניין בדעתו.

צבוע,צבוע תקרא לחברים שלך-אותי אתה לא מכיר ולא תכיר ככל הנראה.

פורסם
כשהוא סיפר לי בדיוק כמה הרכב שלי זבל,ופירטתי שאני לא מעוניין בדעתו.

צבוע,צבוע תקרא לחברים שלך-אותי אתה לא מכיר ולא תכיר ככל הנראה.

1. אם אתה מחליט לפנות אליי תעשה את זה בפניה למין נקבה (כן, קיימות נשים בפורום הזה..)

2. לא ביקשתי להכיר אותך

3. פירטת קצת יותר מזה... אפילו אמרת לו כמה ספרות יש לו בשם הדגם (שאין לי מושג איך לעזאזל זה קשור אבל שיהיה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...