Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש :"שברולט" -אשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א.יכול להיות אבל ציינתי במידה ויש לו משפחתית אוטומאטית.

ב.עיתון אוטו -עיתון מושחת.

ג.האשכול הזה הפך את חברבוריותיו מאשכול מפגש לאשכול ויכוח.

שכל אחד יהנה מהאוטו שלו,אני יודע שאני נהנה משלי :)

בכתבות של ליאור לא היה שום שחיתות, הוא לא היה צריך להתחנף לשום יבואן (וכנראה שהוא גם לא היה עושה זאת בכל מקרה) מכיוון שהוא סיקר מכוניות קלאסיות.
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

יוליה עזבי, מקס מחפש ויכוחים, מה שבטוח בטוח, אם יש בחירה בין 306של שונאי ישראל לבין שברולט קווליר עדיף 306 מכל מובן שהוא, אהה, נתחיל בזה שהיא גיר רגיל, נמשיך שהיא קצת יותר מעניינת לנהיגה, נסיים בדי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
1. אם אתה מחליט לפנות אליי תעשה את זה בפניה למין נקבה (כן, קיימות נשים בפורום הזה..)

2. לא ביקשתי להכיר אותך

3. פירטת קצת יותר מזה... אפילו אמרת לו כמה ספרות יש לו בשם הדגם (שאין לי מושג איך לעזאזל זה קשור אבל שיהיה...)

1.אם את מחליטה לפנות אליי תפני ב "ה-מלך",אל תתקפי אותי מיד לא ידעתי,קורה.

2.אני נורא שמח.

3.פירטתי את זה בעקבות פירוט באורך ארוך שלו,ואם א הבנת זה היה בצחוק.

פורסם

FORD חרא

GM חרא

MOPAR חרא!!

רק AMC !!!! AMC!!!![

אני רוצה מפגש של AMC בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוייייששששששששששש הרינג השרוף שלי גלש גם לפורום הזה..............:shock:

קיצור... מקס... עזוב אותך.......

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
א.יכול להיות אבל ציינתי במידה ויש לו משפחתית אוטומאטית.

ב.עיתון אוטו -עיתון מושחת.

ג.האשכול הזה הפך את חברבוריותיו מאשכול מפגש לאשכול ויכוח.

שכל אחד יהנה מהאוטו שלו,אני יודע שאני נהנה משלי :)

חביבי תיזהר, לפי השמועה לרוני יש ג'אנט אחד מיותר כי מאז שיש לו צרפתיה אנטישמית שלא אוהבת להיתקלח הוא גם ככה כל הזמן על 3 גלגלים ככה שאין לו בעיה לזרוק לך אותו על הראש.

אני חושב שאתה מתחיל להגזים, גם אם מישהו העליב אותך (וגם אני חושב שזה לא היה יפה) זאת לא סיבה לצאת לקרב, אין בפורום מישחקי כבוד ולמי יש יותר גדול.

אני דווקא מאוד בעד הרעיון של מפגש לפורום.

אופק.

פורסם

מקס למה אתה כזה עצבני?

למה אתה מתקיף אנשים על ימין ועל שמאל?

הגעת פה לפורום, לא לשדה קרב. את העצבים תשאיר למקום אחר. כל אחד פה מקבל את מנת העצבים היומית שלו במקום העבודה/אוניברסיטוה.

נא להירגע.

אהה, ולמה אתה מגן בחירוף נפש על הרכב הזה? אתה סה"כ נוהג בו, מילא אם היית הבעלים של החברה (ואני חושב שאתה לא, כי אין לך עיניים מלוכסנות).

נ.ב: את הדעות שלך על ירחון "אוטו" תשאיר לעצמך, אלא אם כן יש לך הוכחות. אחרת זאת הוצאת דיבה. יש אתר אחר שמוקדש כולו לשונאי "אוטו", אתה מוזמן לעבור אליו.

פורסם

במיוחד שאני בטוח שאם היית מכיר את האנשים של המערכת היית מגלה שהם ממש אנשים נחמדים בעלי ידע עצום ומשקעים לא מעט בשביל הקורא שלהם.

פורסם

אולי אני פשוט לא מעודכן/אידיוט/לא מפותח מנטאלית אבל אני באמת לא יודע,

איזה רכב יש לך מקס שאתה אשכרה מגן עליו ככה?

ועוד עצה ממני, תקשיב לאיגור-הוא גם חכם וגם תמיד צודק :wink: .

סתם בצחוק, אבל הוא באמת תמיד צודק.

אופק (בעלים של הונדה האצ'בק ושלא מיתבייש להגיד- אני שונא הונדה!!! וידעתי את זה כשקניתי אותה)

פורסם

Fish, כרגיל אתה צודק.

אני תמיד צודק (חוץ מהפעמים שבהם אני טועה), ואני באמת לא חכם.

ומקס, איך אתה מביע דעה מוטורית על רכב, כשיש לך רשיון חודש או משהו כזה?

(המידע לקוח משרשור אחר, שבו מקס כתב שהוא כמעט מסיים את המלווה).

פורסם
לא כתבתי שפלימות' קשור לפורד אלא ששברולט הוא המותג הזול של GM כמו פורד אצל פורד ופלימות' (ז"ל) אצל קרייזלר. (אם כבר הזכרנו שיעורי בית אני מתכבד להפנות אותך לעמוד 18 בספר הבנת הנקרא שהעתקת ממני באותו יום אבל את החומר אתה לא יודע מאז...:wink: )

לגבי המוסטנג, אני מודה בטעותי, אבל תודו שהם דומות מאד, במיוחד בחלק הצדדי אחורי, וביניינו, הקמארו היא לא יותר מאשר חיקוי עלוב למוסטאנג ובדגמים הראשונים הדמיון ממש בוטה.

רק עכשיו ראיתי את זה..............

לפעמים החיקוי מתעלה על המקור........

פורסם

זהו! מהיום אני מתחיל לקרוא חתימות של אנשים!!! אולי זה ימנע ממני לצאת מטומטם בפעם הבאה :roll: .

למקס- אתה מחפש גם שחקנים לסרט? כי ניראה לי לא רע להיות עם 2 בלונדיניות ועוד לקבל על זה קצת כסף...

אופק.

פורסם
מקס אתה גם חרא, כי קראתי בשרשור אחר שאתה כזה.

עזבו אותו בנחת קרציות.

מה אתה רוצה? מי בכלל תקף אותו?

ההיפך, דווקא פירגנתי לו.

אופק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...