Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה טמבון מקורי.אין שום בעיה להשיג כזה....

אתה....מודע לעובדה שמדובר בדגם שאין בארץ,נכון? שמת לב למיקום ההגה....לכיתוב בשלטים מסביב?

בכל מקרה....אין שום בעיה להשיג פגוש כזה.

פתח דפי זהב וצור קשר עם כל אחת מהפרוקיות הפזורות באזור טוקיו-נגויה-אוסאקה והם ישמחו למכור לך אחד.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אין כאלה טמבונים בארץ?

אם יש כמה יעלה לי כזה מפירוקיות?

ומהו השם המדויק של הדגם בתמונה?

תודה

פורסם
אין כאלה טמבונים בארץ?

אם יש כמה יעלה לי כזה מפירוקיות?

ומהו השם המדויק של הדגם בתמונה?

תודה

1 לא.אין טמבונים כאלה בארץ...זה נובע מהעובדה ש....אין מכוניות כאלה בארץ.כשמכונית מתרסקת ,היא הולכת לפירוקיה.כשמכונית שנוסעת על הכביש ביפן מתרסקת,היא לא הולכת לפירוקיה בישראל.זה היגיון בסיסי.

2 אם אין בארץ,אז כמה לדעתך יעלה לך בפירוקיות???? תרים טלפון להיפרחלף בפ"ת ותשאל אם לאחרונה התרסקו מיצובישי לאנסר סאפורו באזור גוש דן (תגיד להם שראית בתמונה את זו שחונה ביפן ותשאל אם היא אולי עלתה על עמוד...).אולי יש בכפר קאסם.בהחלט שווה בדיקה!!! אני זוכר שכל מכונית שמתרסקת באזור טוקיו,הם חוטפים מייד.

3 הדגם נקרא "מי סו הורני,סאקי סאקי,מי לאב יו לונג טיים".תשאל בכפר קאסם.הם מכירים את זה היטב.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אם אתה בכל זאת רוצה לשים דבר כזה מפירוק

והרוחב של הלאנסר מתאים לך ,תנסה של לאנסר סטיישן

יש לך טמבון קדמי שונה מהסדאן

• תוכן חדש...