Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגנים האילו שעשויים מ"בועות" לא חחביבים עלי במיחד... פעם קניתי אחד כזה עם תמונות של "לוני-טונס" (רואים את כל הלוניטונס יושבים וטאז נוהג ;))

בקיצור, אחרי חצי שנה זה התחיל להיתפורר. במיוחד החלק שהיה מופנה אל השמש...

מאז יש לי את המגן שמיתקפל, אני מניח אותו מקופל בתא ליד הנהג. הוא גם מיתקפל בצורה עדיפה מהמגן השני...

אף אחד מהם לא ממש "מקרר" את האוטו, אבל אין את ההרגשה של הכוויות בידיים כל פעם שמתחילים לינהוג אחרי שהייה ארוכה בשמש...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני דווקא ממליץ על ה"בועות". יש לי אחד שקניתי ב 8 שקל או משהו כזה לפני שנה וחצי בהום סנטר והוא מצוין.

לאיציק (ZAK?) הצבע של הרכב שלי הוא ירוק בקבוק כהה ויש לי חלונות די שחורים מאחורה (50% אם אני לא טועה) ואם אני סוגר את הסוכך של הסאן רוף ושם את המגן אז זה דווקא עוזר פלאים.

פורסם

יש מגן "בועות" שעשוי מקרטון, ולא מהחומר של ה"בועות", הוא לא מתפורר, מקסימום דוהה.

יותר זול, אבל האהוב עליי וזה שבשימוש הוא ה"משקפיים" שמתקפלות.

מכסה את החלון כולו.

אולי יקר, אבל שווה את זה.

פורסם
תודה גילי, אקנה את המתקפל.

אגב, המחיר סביר?

קניתי שבוע שעבר את המגן עם ה"בועות" ב-10 שקלים בתחנה מרכזית החדשה בחנות מעין

"one $" .

אין צורך להשקיע מעבר לכך.

פורסם

מגני השמש האלה ממש לא עוזרים.

אפילו שאני מכסה את הרכבים+הצלונים האלה. החום נשאר אותו דבר.

פורסם
תודה גילי, אקנה את המתקפל.

אגב, המחיר סביר?

המחיר יקר מאוד!

לזה שמעליי, או שאתה לא סוגר את הסאן רוף או שאתה מחנה שהשמש לכיוון השמשה האחורית.

אצלי ברכב ממש מרגישים את ההבדל.

אופק.

פורסם
מגני השמש האלה ממש לא עוזרים.

אפילו שאני מכסה את הרכבים+הצלונים האלה. החום נשאר אותו דבר.

אני לא יודע איזה צלון יש לך אבל , צלון משקפיים כפול(2 כאלה), עושים את העבודה יופי, ההגה נשאר קר, והדשבורד נשמר מפני השמש .

פורסם

זה כן שההגה נשאר קר. אבל חלקים אחרים מתחממים מאוד.

ולצורך הענין אני משתמש בשני צלונים כאלה אחד מודבק על השמשה והשני מונח על הדש.

אני לא יודע איזה צלון יש לך אבל , צלון משקפיים כפול(2 כאלה), עושים את העבודה יופי, ההגה נשאר קר, והדשבורד נשמר מפני השמש .
פורסם

אני משתמש ב 2 צלוני משקפים + צלון בועות אחד, 2 שניות לשים אותם ועוד 2 שניות להוריד אותם, את המשקפיים הכפולים אני שם על השמשה הקדמית ואת הבועות אני משכיב על הדש+הגה.

מה שיותר חשוב לי מעבר לחום, הוא להגן מפני קרני השמש בקיץ,וגם להסתיר מה שיש בתוך הרכב .

פורסם

הצלונית "בועות" עם ציורים אכן מתפוררת לה, אבל יש כזו בלי ציורים, כסוף מ2 הצדדים, עלות 10-15 ש"ח ברשתות עשה זאת בעזרת אחותך :)

לא מתפורר בכלל, הוילון משקפיים יותר פרקטי לאכסון, מי שזה משנה לו...

אני אישית משתמש כרגע בוילון בועות פרסומת של אולטראסול שמצאתי בבית כנראה אמא שלי הביאה מהעבודה פעם, כשזה יתפורר נקנה משקפיים...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...