Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקלה קלה שהמנוע לא עובד חלק( כאשר אני פותח מכסה מנוע ומאזין).

מבקש לדעת איזה חומר ניקוי מומלץ

תודה

פורסם

אין בפי תורה מציון, רק מניסיון.

אל תשקיע בחומרים לניקוי הקרבורטור, אל תשקיע באנשים שאומרים שהם יודעים לעשות את העבודה, לך למומחה (צביקה-אם רחוק לך מצא מישהו קרוב יותר אבל אדם שידוע שהוא מקצוען), תשקיע את הכסף (נכון לא זול) ותוך 3-5 תדלוקים תחזיר את סכום ההשקעה.

פורסם

רבותיי המהוללים.

לא יתכן שיצרנים מכובדים מייצרים תרסיסים למטרה זו ובשביל תקלה פשוטה כזו אני צריך לשלם מאות שקלים.

אשמח לקבל התייחסות יותר עיניינית.

נ.ב לגשת למוסך כל אחד יודע.

פורסם
רבותיי המהוללים.

לא יתכן שיצרנים מכובדים מייצרים תרסיסים למטרה זו ובשביל תקלה פשוטה כזו אני צריך לשלם מאות שקלים.

ניתן לבצע ניקוי מאוד מאוד ראשוני בעזרת תרסיסים שונים, יש את קארב של STP ואני מאמין שיש עוד חברות שמתעסקות בזה, החומרים הללו מאוד חריפים ויכולים לפתור בעיה או להחמיר אותה - אם הבעיה היא פשוטה ואלמנטרית - לרוב יורגש שיפור לאחר שימוש בתרסיסים מעין אלה

במקרים אחרים אתה עלול להמסיס לכלוך שעד כה לא גרם לצרות ולתת לו לרדת למעמקי הקרב', לדיזות או לחרירים אחרים או מעברים ולסתום אותם - ואז, כמו האזהרות ששמעת קודם - אתה תשלם על הזול ביוקר.

אם יש לך נסיון - אני ממליץ לשחק [כי באמת, תמיד אפשר לפנות לבעל מקצוע ולתקן] אבל אם אתה חסר נסיון בתחום [לפי השאלה] אני באמת ממליץ שתשאיר את זה למקצוענים, לתחזק קרבורטורים זו חצי אמנות :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
רבותיי המהוללים.

לפותח השרשור-->שלום!

בזה שיש תרסיסים וכו' אני מסכים איתך.

עד כמה הם יעזרו לך אני לא בטוח, בתור אחד שהיתה לו איביזה עם מנוע קרבורטור (והושבתה בגלל נהגת מטו**** שלא עצרה בעצור) אני יכול רק לומר לך שאין כמו טיפול אצל מקצוען (ושאני אומר מקצוען אני מדבר על צביקה). לי זה עזר בצורה משמעותית במיוחד. הן בצריכת הדלק והן בפעולת המנוע!

אין דרך אחרת מלבד טיפול יסודי. פעולה לא "עגולה" של הקרבורטור עלולה לפגוע במנוע ובכיס שלך.

קח את עצותינו לתשומת ליבך כי זה שווה את זה!

• תוכן חדש...