Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...אני מחפש לקנות אוטו ראשון התקציב עד 30k

מחפש רכב ידני...חסכוני...עדיפות ל3 דלתות...כל הצעה תתקבל בברכה..תודה רוני.

פורסם

מכיוון שהחסכוני מודגש אז לפי קריאת שרשורים דייהטסו סיריון 1.0 ליטר או סופרמיני כלשהי עם מנוע דיזל (פולו SDI למשל) יספקו את הסחורה.

פורסם

דיזל כדאי רק אם הנסועה שלך גבוהה. בנוסף רכבי דיזל בתקציב כזה יהיו לרוב עם קולומטרז' מאוד גבוה (והסיבה ברורה).

הסיריון תהיה מאוד חסכונית כמו שאמר קודמי ולרוב גם מאוד אמינה.

אפשר להוסיף גם את פונטו ספייס, קליאו 1200, פיאסטה (שנת 2000 ואולי גם 2001 נכנסות לתקציב).

אבל 3 דלתות אתה לא תקבל ברכבים אלה.

דרישות נוספות פרט לחסכונית וידנית?

פורסם

חסכוני, ידני ועם 3 דלתות בשוק:

פורד פייסטה.

פורד קא, אם תמצא את אחת המכוניות הבודדות שהגיעו ביבוא אישי (זוהי פייסטה עם עיצוב הרבה יותר יפה).

פז'ו 106 / סיטרואן סקסו.

206 אולי תכנס בתקציב.

סיאט איביזה, בנפחי 1.3 ו 1.4 שגם יותר אמינים מ 1.6.

כל אלו יתנו גם נוחות, אמינות בסיסית טובה ובטיחות.

עשה לעצמך טובה, רד מדיהטסו. למעט החיסכון, רק מגרעות.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

הוא לא ימצא 206 ב 30K, ואם כן היא תיהיה שחוטה וחבוטה.

על הקונה לקחת בחשבון שרכבים זולים ובעלי 3 דלתות נופלים בדרך כלל לידי נהגים צעירים שחושבים שביגלל שלרכב יש 3 דלתות אז הוא ספורטיבי וצריך לעשות בכל רמזור "פתיחות" עם עצמך וזה לא משנה אם זה פיאסטה או 106 עם מנוע 1.1

אופק.

פורסם

הפורד קא מדהימה, מזכירה את הפיאסטה דינאמיק רק יותר יפה, ו3 דלתות. יש כזו לאחי.

אין הרבה בארץ.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם
חסכוני, ידני ועם 3 דלתות בשוק:

פורד פייסטה.

פורד קא, אם תמצא את אחת המכוניות הבודדות שהגיעו ביבוא אישי (זוהי פייסטה עם עיצוב הרבה יותר יפה).

פז'ו 106 / סיטרואן סקסו.

206 אולי תכנס בתקציב.

סיאט איביזה, בנפחי 1.3 ו 1.4 שגם יותר אמינים מ 1.6.

כל אלו יתנו גם נוחות, אמינות בסיסית טובה ובטיחות.

עשה לעצמך טובה, רד מדיהטסו. למעט החיסכון, רק מגרעות.

איזה מגרעות יש בדיוק בדיהטסו? אתה קוטל ללא הבחנה.

אז היא פחות נוחה אבל זה ממש לא מגיע לרמה של "סבל", גם לא בנסיעות ארוכות, גם לא לבחור גדול כמוני - 1.86 על 90 ק"ג. ובסה"כ אני מאוד נהנה ממנה (ויוצא לי לנסוע לא מעט גם במכוניות אירופאיות - 206, 106 וקליאו).

106 המבוגרת בכמה שנים טובות תהייה יותר טובה? היא תהיה יותר נוחה ומהנה לנהיגה, אך סביר להניח שתעשה הרבה יותר כאב ראש וכאב כיס.

מבחינת בטיחות, אין לי נתונים ודאיים אבל הפיתוח של 106 הרבה יותר מוקדם ולכן קשה לי להאמין שהסיריון פחות בטיחותית ממנה.

למי שמחפש חסכון בעדיפות ראשונה, סיריון זה האוטו. זה שאתה מוכן לשלם יותר בשביל נוחות זה בסדר גמור, אבל זה לא מה שפותח השרשור רוצה.

פורסם

באמת שאני לא מבין אותך אדון "מועדון סאאב" היקר.

פורד קא - אם תמצא אחת, ונגיד שהוא ימצא אחת, היא עדיפה על הסיריון, רכב שלא שווק סדיר בארץ ובעליו רוצים בד"כ מחיר שערוריתי מה גם שהבסיס שלו מיושן, זה רכב מומלץ?

לרדת מהסיריון? היא לא רק חסכונית, היא הקניה הכי משתלמת, מחיר רכישה נמוך עם אבזור מצויין, ושמירת ערך טובה, 2 כ"א בכל הדגמים, מזגן מעולה ושוב צריכת דלק נמוכה כי זה חשוב, הסיריון היא מכונית נוחה, להגיד לא נוחה אי אפשר, אני מבלה מאחורי ההגה של הסיריון המון ק"מ, נסיעות ארוכות וקצרות, לא סובל ולא סבלתי מכאבי גב, מכאבים בכלל, אני לא יושב על מושב עץ של אוטובוס ישן. מושב, הרגשתי טובים יותר וטובים פחות, חוץ מקריסת התמיכה לצידי הגב המושבים בסיריון בסדר גמור, בנסיעה ארוכה אחת התחת נרדם לי, אבל זה קרה לי בהרבה מכוניות ככה שאי אפשר להאשים את הסיריון.

אם חיסכון ואמינות זה הפרמטר החשוב ביותר אז הסיריון נותנת את התמורה הטובה ביותר לשקל.

זאק- תן תגובה.

haters will hate

• תוכן חדש...