Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ביל רוצה ממני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת שלא מבין מה הסיפור שלכם?

מייקרוסופט עשתה מהלך שיווקי ואסטרטגי מדהים עם תוכנת החלונות (שעוד יילמד דורות אחרינו בשאלה איך היא הצליחה להיכנס לכל מחשב בעולם). תוכנה מצויינת ומאוד נוחה להפעלה, כאשר מסופקני אם ניתן לפתח משהו יותר טוב ממנה מבחינת ההגיון ונוחות השימוש בה.

עם זאת אין דבר כזה תוכנה מושלמת, בטח לא תוכנה כל כך גדולה ומסובכת כמו חלונות.

מפריע לכם הווינדוס? רוצים ללכת נגד מייקרוסופט? בבקשה. יש דוס ויש לינוקס. אתם מוזמנים להשתמש בהם (בחינם!!! בלי ואלידיישן טול!!).

ומי שאמר שטויות על וירוסים וקראקים - לי זה עושה טוב שאני יודע שיש לי דיסק מקורי ונקי ביד.

אני שמח שאני אחד מאותם בודדים בעלי דיסק מקורי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סטרלט, אתה עדיין לא מבין שחלונות היא תוכנה אומנם שולטת אבל לא בהכרח טובה?

העובדה היא שמוסדות גדולים ושרתים בעיקר שצריכים להיות פעילים ללא הפסקה רובם לא עובדים בכלל על חלונות, ואלה שכן עובדים סובלים מנפילות מרובות במערכת (ראיתי את זה און לין).

נכון שהמשתמש הביתי הוא לא שרת אבל היום שיש לכל אחד אינטרנט 24 שעות ומשאיר את המחשב לעבוד אז הציפיה היא גם שלא יהיו בעיות, אבל כמובן שיש והמון (אחרת לא היו יוצאים הרבה עידכונים במיוחד לאבטחה).

במיקרוסופט חושבים על איך ליצור מוצר ולמכור אותו, לא אכפת להם שהם מוכרים מוצר פגום מאוד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר אני באמת לא מבין אותך

אם התכנה לא טובה אז אל תשתמש בה, אבל אם אתה משתמש בה אז תשלם עליה.

פשוט לא?

אתה לא יכול לתרץ את העניין שבגלל שהיא לא טובה אז אני גונב אותה.

הרי לא יעלה על הדעת שתיכנס לחנות, תקח משהו ולא תשלם עליו ובסוף גם תבוא בטענות למוכר שהמוצר דפוק.

אני לא אומר שאני צדיק אבל לפחות אני לא בוכה. :wink:

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני לא יכול שלא להשתמש בה

רוב התוכנות בשוק מבוססות עליה ולכן אין לי ברירה!

אם כבר מאלצים אותי בצורה מסויימת להשתמש בתוכנה הזאת אז לפחות שהיא תהיה נורמלית

in the face

with a chair

פורסם

זה לא מייקרוסופט שמאלצים אותך

זה החברות שמייצרות תוכנות מאלצים אותך כי יש בידיהם את הבחירה להוציא תוכנות מבוססות קוד פתוח או יוניקס שיעבדו לך על פלטפורמה אחרת.

עכשיו בטח תגיד שמייקוסופט מאלצים את חברות התוכנה לייצר תוכנות לפטלפורמה של חלונות.

זה לא יהיה נכון כי מיבחינה אסטרטגית אנשים לא ייקנו תוכנות קוד פתוח ולכן זה מתחיל מיכח שחברות התוכנה רוצות רווח באותה מידה כמו מייקרוסופט שהיא גם חברת תוכנה עם אותם מניעים אסטרטגיים וכלכליים.

ושאלה יישירה אליך או למי שבדעותיך:

את רוב התוכנות שיש ב WIN אפשר לימצא משהו מקביל ושלא יורד ממנו שיכול לעבודת על מערכות יוניקס (שזה אומר בין היתר לינוקס ו FreeBDS).

אבל נגיד באמת תוכנות ספציפיות או משחקים שאין למעכרות יוניקס היו בכל זאת מייצרים גם למערכות אלו, היית משתמש אך ורק בהפצת לינוקס ?

אם התשובה שלך כן:

אז זה מצדיק את העניין שלמעשה חברות התוכנה הם אלו שנימצאות באותה הדרך עם מייקרוסופט ממניעים כלכליים וזה לא שמיקרוסופט מאלצת אותם לעשות זאת ולא מאלצת אף אחד להישתמש בוינדוס

או התשובה שלך לא:

אז זה מראה שאתה מאמין שפשוט מייקרוסופט הם אלו שייצרו את מערכת ההפעלה האולטימטיבית למרות הרג'קטים שיש בה.

ועובדה שלא קם עדיין גוף שהצליח לייצר ממשק מקביל לחלונות שיענה על הדרישות הקימעוניות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בוא נתחיל מזה שלא יצא לי להתעסק עם מערכות הפעלה אחרות.

אני מתייחס נטו לרג'קטים ולעובדה שהם לא צריכים להיות במערכת הפעלה השולטת בשוק.

מבחינתי חלונות היא סוג של מזדה (המונית ויש אותה להרבה אנשים) רק עם בעיות אמינות רציניות. מבחינתי כל זה בנוסף לאילוץ של להשתמש בתוכנה הזאת (ולא אכפת לי מאיזה סיבה האילוצים נובעים) זה הדבר שהכי לא בא לי לשלם עליו, גם מאלצים אותי לקנות מוצר מסויים (ולכן המחיר שלו גבוהה כי זה סוג של מונופול) וגם זה מוצר שהאמינות שלו נמצאת בדרגה נמוכה מאוד.

אגב אולי מיקרוסופט לא אילצו את החברות אחרות לפתח את התוכנות שלהן בצורה כזאת אבל אני בטוח שיש פה שיתוף עסקי מסויים שיתן מוטיבציה לחברות האלה לפתח ככה את התוכנות שלהן מה שנותן שוב שליטה של מיקרוסופט בשוק בגלל שהתוכנות האחרות עובדות איתה ולא עם מערכות הפעלה אחרות.

in the face

with a chair

פורסם

כשל באימות של וונדוס למי שצריך זה נורא פשוט להפתר מזה

כל מה שצריך לעשות זה לגשת להוספה או הסרה של תוכניות(זה נמצא במחשב שלי או בלוח הבקרה)

לבדוק שמסומן בV הצג עידכונים, זה מופיע למעלה באמצע ולהסיר את העדכון

windows genuine advantage notifications (KB905474)

רשום לי: " לא ניתן להסיר עידכון זה" .

מה עושים ?

פורסם

עושים את זה

תוריד את התוכנה your uninstaller 2004 מכאן: http://www.ursoftware.com/download/uruninst_cnet.exe תתקין אותה ותיכנסו אליה (זאת תוכנה שמשמשת תחליף להוספה/הסרה של הווינדוס אבל היא גם מראה רכיבים ועידכונים שעודכנו).

תחפש את ההתקנה של Windows Genuine Advantage תסיר אותו ותפעיל מחדש את המחשב וזה יסתדר.

חוקי לגמרי- שום WAREZ

פורסם

בואו ניגנוב מכוניות, למה צריך לשלם על מוצר לא מוגמר? אנשים יוצאים מהסוכנות עם רכב חדש ולאחר זמן מה ישר מתחילים עם בעיות. אני לא קונה מכוניות שהיא לא מוצר גמור.

יש לכם בעיה עם זה, אל תישתמשו בווינדאוס. גם בלינוקס יש המון בעיות. מתערבים שעם אחוז האנשים שהיו משתמשים בלינקוס היה כמספר שעכשיו יש אנשים עם ווינדאוס היו לא פחות בעיות. חוץ מיזה לינוקס בינינו העתיקו הכל ממיקרוסופט. יש שם בידיוק אותו שולחן עבודה והכל דומה. אם לא היה וינדאוס רוב הסיכויים שלא כך הייתה נראת מערכת הפעלה.

בכלל, וינדאוס אקס פי זאת מערכת טובה ואין שום בעיות כמו שהיו ב98 ומילניום. כל מה שדופק לכם את המחשב זה החרא שאתם מקבלים מהאתרי פורנו ושאר שטויות שאתם מתקינים על המחשב. אם תתקינו ווינדאוס נטו לא יהיו לכם בחיים שום בעיות.

מה שכן אני חושב שיש משהו דפוק בשיווק שלהם. הרי ליצור עותק מקורי עולה גרושים. למה לא למכור את התוכנה במחיר של לדוגמא 200 שקל? במחיר כזה הרבה פחות אנשים יצרבו ויקנו מקורי, וזה ישתלם להם(מיקרוסופט) הרבה יותר.

ועוד דבר, כל מי "שנאלץ" להישתמש בווינדאוס, תגידו את האמת, אתם מישתמשים באופיס של מיקרוסופיט או באופן אופיס?

אם לא, אתם סתם מחפשים תירוצים לא ליקנות מקורי, אופן אופיס עושה בידיוק אותו הדבר וטוב יותר אז אל תגידו לי שגם פה מאלצים אתכם!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
...
זה שאתה טוען שXP לא יציב וכו' זה לא אומר שאם היה אצלך לינוק הוא היה יותר יציב.

לוינדוס גילו יותר בעיות אבטחה מכיוון שהיא המערכת שכל הזמן מנסים ליפרוץ ולחפש בה רג'קטים,

אם לינוקס היתה נפוצה בקימעונעות כמו חלונות אז היית רואה כמה חורי אבטחה היו מוצאים בה וכמה באגים

ולזה שאתה לא מכיר לינוקס... יש הפצות שרצות מה CD (נופיקס וכינרת ועוד') שכדאי לך לנסות מיבחינת הכרת המערכת.

בכל מקרה בין מערכות חלונות XP/2003 אין נחיתות מיבחינת יציבות כנגד הפצות לינוקס כמו פדורה ודומייה.

בנוסף המערכת הבאה של מייקורוסופט הולכת להוציא את נגישות היישומים ב 85% מ הCORE ככה שזה יהיה תקדים מופלא של מערכת ייציבה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נראה לי שאפשר לסכם את העניין כך: מייקרוסופט יצרו מערכת מאוד מעניינת ומחלקת השיווק שלה יצרה את ממשק החלונות שכל כך נוח לנו להשתמש בו. לינוקס הרבה יותר יציבה אבל לצערנו לא תואמת באורח מלא את כל התוכנות והמשחקים שקיימים ובנוסף לכך שהיא מעט יותר קשה ללמידה ולשימוש מאשר WINDOWS.

הסיבה האמיתי שרובנו 'גונבים' את התוכנה היא מחירה הגבוה (...כן, 500 ש"ח למשתמש הביתי זה הרבה כסף) מה עוד שבמחיר זה מקבלים את הגירסה הביתית ולא את המקצועית שהרבה יותר מאובטחת (וזו עולה כ 900 ש"ח).

אם התוכנה הייתה עולה סביב ה 200 ש"ח (ובתפוצה הקיימת אין שום סיבה שבעולם לא להוריד את המחיר מלבד כדי להעשיר עוד יותר את מר גייטס היקר!!) אז אני כמעט בטוח שכולם היו קונים את הדיסק המקורי ולא גונבים.

אני בטוח הייתי משלם 200 ש"ח וקונה את המקורי, אין ספק שזה פותר הרבה בעיות מיותרות.

בריאות לכולם!

פורסם
ועוד דבר, כל מי "שנאלץ" להישתמש בווינדאוס, תגידו את האמת, אתם מישתמשים באופיס של מיקרוסופיט או באופן אופיס?

אם לא, אתם סתם מחפשים תירוצים לא ליקנות מקורי, אופן אופיס עושה בידיוק אותו הדבר וטוב יותר אז אל תגידו לי שגם פה מאלצים אתכם!

אז רק לידיעתך, אני כן משתמש באופן אופיס, כבר הרבה זמן, ואפילו במחשב בעבודה מחקתי את האופיס שהיה עותק מקורי של החברה, והתקנתי אופן אופיס, רק בגלל שחטפתי קריזה.

פורסם
בואו ניגנוב מכוניות, למה צריך לשלם על מוצר לא מוגמר? אנשים יוצאים מהסוכנות עם רכב חדש ולאחר זמן מה ישר מתחילים עם בעיות. אני לא קונה מכוניות שהיא לא מוצר גמור.

יש לכם בעיה עם זה, אל תישתמשו בווינדאוס. גם בלינוקס יש המון בעיות. מתערבים שעם אחוז האנשים שהיו משתמשים בלינקוס היה כמספר שעכשיו יש אנשים עם ווינדאוס היו לא פחות בעיות. חוץ מיזה לינוקס בינינו העתיקו הכל ממיקרוסופט. יש שם בידיוק אותו שולחן עבודה והכל דומה. אם לא היה וינדאוס רוב הסיכויים שלא כך הייתה נראת מערכת הפעלה.

בכלל, וינדאוס אקס פי זאת מערכת טובה ואין שום בעיות כמו שהיו ב98 ומילניום. כל מה שדופק לכם את המחשב זה החרא שאתם מקבלים מהאתרי פורנו ושאר שטויות שאתם מתקינים על המחשב. אם תתקינו ווינדאוס נטו לא יהיו לכם בחיים שום בעיות.

מה שכן אני חושב שיש משהו דפוק בשיווק שלהם. הרי ליצור עותק מקורי עולה גרושים. למה לא למכור את התוכנה במחיר של לדוגמא 200 שקל? במחיר כזה הרבה פחות אנשים יצרבו ויקנו מקורי, וזה ישתלם להם(מיקרוסופט) הרבה יותר.

אתה רוצה להגיד לי שאתה גם לא מוריד שירים מקאזה וצורב אותם?

אתה לא צורב משחקים?

אתה לא צורב סרטים?

אתה מודע לזה שאם אתה מוריד/צורב מה שהזכרתי למעלה זה נחשב גם לגניבה?

עם כל הכבוד מה שכתבת זה להיות יפה נפש .

אני בחיים לא ישלם על מערכת הפעלה 500 שקל , אם המחיר היה סביר משהו כמו 150 שקל תיהיה בטוח שכולם כבר היו קונים מקורי ולא היו מסתבכים עם הכאב ראש של דיסק ווינדוס צרוב.

• תוכן חדש...