Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לפני כמה חודשים התחדשנו בסוזוקי סמוראי חדש שנת יצור 98 1.3 מוזרק

באחד הטיולים שם לב הנהג מאחורי שהאוטו מעשן במצב עמידה ולא בנסיעה .. בדיקת מפלס השמן גילתה שחסר שמן והרבה !

האוטו במצב מעולה ושמור ונוסע על שמנים איכותיים ביותר . נאמר לי שאולי זה גומיות יבשות של השסתומים

האם יש דרך לבדוק את זה או שיכולה להיות סיבה נוספת לתופעה

האם בדיקה במכון או במוסך יכולה לעלות על הבעיה ..הייתי סוזוקי ובעל המוסך יצא ובדק את האוטו בחוץ ןלא ראה כלום ולכן אמר לי שכנראה לא בדקתי שמן הרבה זמן לאחר כמה מיכלים שוב חסר שמן

אנא עצתכם

שי

:2gunfire: [b]HATSHBINA???[/b] [color=black][b]אתה מתחיל הכי חזק שאתה יכול .. ואז מגביר את זה [/b][/color] [b]205 1.9[/b] [b]samorai 98 [/b]

פורסם

לגבי אכילת שמן מופרזת. סביר להניח שהבעיה היא מגומיות מובלי השסטומים במקרה הטוב.

והיה ולא, הבעיה ברינגים או במנוע בכללתו.

הדבר מצריך בדיקה מיקצועית

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה רבה

האם יש מקום טוב לבדוק זאת

:2gunfire: [b]HATSHBINA???[/b] [color=black][b]אתה מתחיל הכי חזק שאתה יכול .. ואז מגביר את זה [/b][/color] [b]205 1.9[/b] [b]samorai 98 [/b]

פורסם
שלום חברים

לפני כמה חודשים התחדשנו בסוזוקי סמוראי חדש שנת יצור 98 1.3 מוזרק

באחד הטיולים שם לב הנהג מאחורי שהאוטו מעשן במצב עמידה ולא בנסיעה .. בדיקת מפלס השמן גילתה שחסר שמן והרבה !

האוטו במצב מעולה ושמור ונוסע על שמנים איכותיים ביותר . נאמר לי שאולי זה גומיות יבשות של השסתומים

האם יש דרך לבדוק את זה או שיכולה להיות סיבה נוספת לתופעה

האם בדיקה במכון או במוסך יכולה לעלות על הבעיה ..הייתי סוזוקי ובעל המוסך יצא ובדק את האוטו בחוץ ןלא ראה כלום ולכן אמר לי שכנראה לא בדקתי שמן הרבה זמן לאחר כמה מיכלים שוב חסר שמן

אנא עצתכם

שי ישנם מספר אפשרויות כאשר הפיתרון הקל יעמוד על 2000 שח ומעלה (שיפוץ ראש)

והפיתרון השני יעמוד על 4000 שח ומעלה (שיפוץ מנוע)

ניתן לבצע בדיקת קומפרסיה פשוטה למדי (מפרקים את הפלגים ושמים שעון לחץ)

במידה ויש קומפרסיה טובה הבעיה בראש מנוע

במידה ולא הבעיה במנוע , מנסיוני עם מנועי סמוראי בארץ אין מנועים במלאי !!!

גם לא ראשי מנוע ולכן עדיף לחפש מפירוק לפני התחלת העבודה !!!

אפילו כדאי להתחייב על רכישה (בעד סכום סימלי ) קרה לי מקרה דומה עם מכר

שהיתה לו בעיה דומה ולאחר פירוק חצי רכב לא היה ניתן לתקן את המנוע ולא היה כזה מנוע להשיג !

הרכב עמד תקופה ארוכה ללא יכולת תזוזה !

• תוכן חדש...