Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני מחפש רכב ראשון אני סטודנט עם תקציב של 6-7 (לרכב עצמו ) ואולי טיפה יותר ..

בכל מקרה אני מחפש אוטו שלא יעשה לי הרבה בעיות - דלק וסע

לא אכפת לי נוחות אם זה בא על חשבון האמינות שלו כלומר אני מעדיף רכב אמין וחסכוני.

נקודה נוספת זה שאני מעדיף כמה שיותר - ידני.

ככה שפה ושם קראתי וקיבלתי המלצות על דייהטסו שרייד אבל אין הרבה ידניות כאלה אבל מצד שני היא חסכונית ואמינה (ממקור ראשון) ככה שהיא נשמעת לי אחלה חוץ מזה שיהיה לי בעיה קצת למצוא גיר רגיל . וחוץ מזה גם שהיא דיי יקרה לתקציב שלי אבל נניח שנסתדר..

בימים האחרונים עברתי פה ושם וקראתי גם על ה205 אבל היא ניראית לי יחסית לשרייד פחות אמינה וחסכונית , לאדע פשוט ניראה ככה. אבל יש לציין שנידלקתי עליה...:]

אז אני שואל אתכם כדי שאני יוכל להשוות בערך ולהחליט סופית על איזה מבינהם אני הולך -

מה החסרונות והיתרונות של השרייד מול ה 205 ?

וזה רק ניראה לי ככה או שה205 יותר אמינה מהשרייד?

תודה רבה לעוזרים כניראה שזה מה שיעזור לי לבחור את הרכב הראשון שלי :]

יום טוב..

פורסם

אז ככה אין לי ניסיון עם המכוניות האלה ... קצת אולי עם שרייד של בן דוד שהיא הייתה די אמינה ... בכל אופן ב6-7 אתה יכול פיאט אונו , רנו 5 , סוזוקי סוויפט . אלה רכבים שאפשר למצוא עם מנועים קטנים וחסכוניים .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אין דבר כזה רכב ב 6-7 שים דלק וסע.

מה שכן אפשר זה "למזער נזקים" , כלומר, ללכת לכיוון גאסטי או שרייד או סוזוקי(יפני), שבהם עלויות האחזקה נמוכות ,והרכב בעל אמינות טובה.

בכל אופן זאת דעתי בעניין.

פורסם

אני יכול להמליץ מנסיון אישי ,

כחייל התניידתי עם פיאט אונו משנת 92 , מנוע 1000 סמ"ק עם 4 הילוכים .

אמינה בצורה מטורפת , צריכת דלק אפסית , ואם כבר קרתה תקלה אז זה עלה ממש גרושים לטפל בה .

היה אפילו מזגן נחמד שלכבות אותו היה מרגיש כמו מכת נוס עם דיזה של 50 כ"ס :D ...

האוטו לא הכי מפנק בעולם , אבל בטח ספרטני לא פחות מה 205 עם הפלסטיקה המתפרקת ומהשרייד .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

פיג"ו 205 אוטו גם מהנה לנהיגה וגם אמין ,וכמובן הרבה יותר שול משרייד.

השרייד אמינה מאוד, מזגן מעולה יותר פשוט למגע ובאמת למצוא ידני קצת קשה.

מבין שתיהן אני ממליץ על שרייד.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

205 אמינות ופשוטות מאוד להחזקה.

לאחי (הוא סטודנט) יש 205 שנת 95 כבר כ6 שנים שהיא פשוט סוס עבודה - תיקונים זולים וכמעט ללא תקלות. רכב מאוד קשיח ופשוט להחזקה. אמנם מרגישים בו שהוא רכב קטן אך עדיין די נוח לנסיעה.

לדעתי (האישית) היא הרבה יותר יפה ומהנה לנסיעה מאשר השרייד (כי בשרייד יש תחושה של נסיעה בקליפת אגוז קלילה ואילו ה205 יותר כבדה ויציבה).

שוב - עניין של טעם אך אישית הייתי לוקח 205 - הרבה יותר אופי ונוחות מאשר השרייד.

תודה,

גילעד.

פורסם

היה בבעלותי פיז'ו 205 1.4 וגם פיאט אונו מנוע 1000

מבחינה מכאנית הפיזו' נפלאה ומבחינה קוסמטית

[דשבורט ופלסטיקים} היא שווה לתחת

לאונו 1000 יש 4 הילוכים רכב חמוד ואמין ואם כבר לך על אונו 1100 עם5הלוכים טיפה יותר חזק וגם יותר חסכוני בדלק כיוון שיש לו הילוך 5 שיוט

[אונו 1100 נחשב להכי אמין מבין האונואים}]

ובסכום של 6 או 7 אתה יכול למצוא שנת 93 חופשי

פורסם

אין מה להשוות בין 205 לדיהטסו. במכונית שמכיר הרכישה שלה כל כך נמוך, אין משמעות לאמינות הבסיסית של שנות חייה הראשונות, אלא לצורת אחזקתה לאורך חייה. מכאן, שאין שום יתרון לדיהטסו, וה 205 עולה עליה בכל מובן. גם האונו מצוינת, ובמחיר הזה ניתן לקנות גם סקודה פליסיה משנתון מאוחר יחסית (מנוע מוזרק) שמציגה אמינות טובה ופלסיקה חסונה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אני חושב שאתה טועה ובגדול.

פגו 205 שונה לגמרי מכל הבחינות משרייד.

בהיבט המכני\פלסטיקה\עמידות\אמינות\חשמל ועוד, הדייהטסו \סוויפט \ גאסטי לוקחות ובגדול.

אינפורמציה נכונה מבעלי מקצוע תוכל לקבל במוסך הקרוב לביתך,פשוט תיגש למוסך ושאל דעתם.

פורסם

כבעלים של 205, אני מאמין שה205 לא יכולה להתחרות עם השרייד בסעיף האמינות, אבל תציע איכות נסיעה טובה בהרבה מהשרייד.

גם נוחות נסיעה טובה יותר, גם נהיגה מהנה יותר וגם זריזות עדיפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וואי הרבה תגובות :]

אז קודם כל תודה רבה לכל העוזרים ~!

לא כל כך סגרתי על אחד מהם כי יש הרבה דעות לפה ולפה שעדיין קשה להחליט..

בכל מקרה תודה כניראה אני יקנה את מה שאני ימצא הכי שמורה בנתיים..

יוםטוב:)

עריכה:

בקשר לרכבים האחרים שהוצעו , הפיאסטה למשל , לא שמעתי גדולות על האמינות שלהם אז לא חשבתי ללכת לכייוון שלהם , אבל אם מישהו יוכל לפרט לי על רכבים האחרים שהאמינות שלהם באמת טובה (ואני יודע שקשה למצוא רכב במחיר כזה מצחיק ובשנה הזאת שאפשר להגיד עליו שהוא אמין) אז יגיד ויפרט קצת פה ושם שאולי באמת יהיו לי עוד כיוונים :)

תודה שוב

פורסם

היתה לי גאסטי אוטו מעולה שום בעיות לא אכלה שמן(שנת 93)

האיבזור לא משהוא אבל האוטו נוסע בכיף!

וכמובן תחנות דלק אתה לא תראה אותם יותר מידי!

יש עוד אוטו שאני אישית מאוד אוהב ומפנק

זה fiat tipo יש אותו לחבר שלי 1400 גיר רגיל אוטו ממש מהנה

אבל אוכל יותר דלק!

מקווה שעזרתי

פורסם

דווקא לגבי הפיאסטות יש רק דברים טובים לומר בקשר לאמינות. ממקור ראשון (בעצם, מכמה מקורות ראשונים).

חוץ מזה, קל יחסית למצוא אותן. ג'אסטי גם כן. אוטו עמיד לפגעי הזמן (ולפגעי ההזנחה של סטודנטים תפרנים).

לחפש נוחות, התנהגות, זריזות ושאר מרעין בישין במחיר כזה זו בדיחה עצובה -

במחיר הזה הכי חשוב שתמצא אוטו שמור שטופל היטב, זה הרבה יותר עקרוני מסוג הרכב עצמו.

תוספת:

יש שיטה משעשעת העוזרת לגלות איזו מהמכוניות אמינה יותר. פשוט הרץ בפורום שם של יצרן ודגם

(אולי עם המילה "בעיה" "בעיות") ובדוק כמה תוצאות (תלונות) מופיעות. הפיאסטה יוצאת לא רע בכלל במבחן הזה,

ואילו במקרה של ניסן זה פשוט מדהים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...