Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דהייסטו -פורד-סוזוקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפשת רכב לנסיעה יומיומית מראשון לכפר סבא ,מחיר עד 30K ומשנת97 מינימום

להלן מספר רכבים בקטגוריית מכוניות קטנות שעולים על הפרק

דייהטסו שרייד

סוזוקי סוויפט

פורד פיאסטה

מחפשת רכב עם צריכת דלק נמוכה ,רכב אמין ,עם הוצאות יחסית נמוכות

יש לציין כי הסתכלתי בפורומים והבנתי כי הדייהטסו מומלצת ,למרות זאת אשמח לקבל הסבר קצר על הרכבים ומי מהם מומלץ לצרכיי.

כמו כן לא החלטתי עדיין לגבי התיבה : ידנית או אוטומטית -מה השיקול הדומיננטי בבחירת התיבה.

וגם איזה רכב נחשב לבטיחותי והאם יש לכן המלצות נוספות .

תודה

פורסם

אם אין בעיה עם גיר רגיל אז זאת צריכה להיות הבחירה, מכיוון שמנועים קטנים וגיר אוט' מזיזים את האוטו לאט יותר מגיר רגיל ובשתיינות גדולה יותר.

אני אישית ממליץ על דייהטסו סיריון ידנית, שנת 99 ומעלה.

הסוויפט, השרייד והפיאסטה מיושנות ביחס לסיריון שמציעה 2 כריות אוויר ואיבזור חשמלי מלא בדגם המפואר שנכנס לתקציב בקלות, 4 ח"ח,נ"מ מראות חשמליות, הגה כוח ומזגן מעולה.

שוב אני אומר רק הידנית, אם את מחליטה ללכת על אוט' אז הסיריון נופלת מהמתחרות שמציעות נפח מנוע גדול יותר שמסתדר טוב יותר עם התיבה.

הסיריון בגרסתה הידנית היא מכונית חסכונית מאוד, אמינה כמו מקרר וזריזה, למרות הנפח הקטן הרכב הזה נוסע כמו פנתר, אני עובד איתו בחלוקה ובשאר היום הוא נוסע ונוסע ללא שום בעיות.

תריצי חיפוש למילה סיריון בראש העמוד משמאל.

haters will hate

פורסם

דייהטסו שרייד

סוזוקי סוויפט

פורד פיאסטה

מבין השלוש האלו הפיאסטה. אין מה להשוות בנוחות בינה לבין השתיים האחרות, והשתיים האחרות ממש לא מומלצות. אין נתונים על שלושתן כעת באתר מבחני הבטיחות של ה E-NCAP.

שיקלי גם פז'ו או סיטרואן קטנות שצוחקת על כל השלוש בנושא הנוחות ולדעתי גם בבטיחות, והאמינות שלהן שונה לחלוטין מהתדמית שמנסים כל הזמן להדביק להם.

נושא תיבת ההילוכים הוא נושא בפני עצמו והחלטה עקרונית. אם רוב הנסיעות תהינה בשעת עומס, ואינך "פריק" לתיבת הילוכים ידנית, לכי על האוטומט גם במחיר תצרוכת דלק גבוהה יותר. אם השליטה וההנאה בנהיגה חשובות לך יותר, ואת מוכנה לעבוד קצת עם רגל שמאל, לכי על הידני. ההנאה גדולה יותר ותצרוכת הדלק נמוכה יותר.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

תראי, יש לך 30 K, אז למה את סופרת רק עגלות?

השרייד הסוויפט והפיאסטה משעממות, מיושנות, לא מפנקות.

למה שלא תלכי על משפחתית כדוגמת הלנטרה, סיביק, או לאונה? או על קטנות מפנקות וחדישות (עבור אותן שנים) יותר כמו הפונטו (שהיא אידיאלית לטעמי עבור מי שמחפש מה שאת מחפשת).

מכוניות שגם לא קשה למצוא כאלה שטופלו ויציגו אמינות גבוהה. אבל לא פחות חשוב- רבאק- לא תקללי את הרגע שנכנסת לאוטו בבוקר

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

אחותי מניסיון או השרייד או הסוויפט אני לא ימליץ לך על אחרות כי מלבד הסריון

אין משהו אחר. את רוצה שקט לכי על הסוויפט. את רוצה גם שקט וגם מכונית

לעוד 10 שנים קדימה לכי על השרייד, לא רק אמינות גם הביצועים ישארו איתה לעוד

שנים. בקשר לפורד תזהרי אחותי בפרוש... לא! אני נפלתי במלכודת הזו נסי להמנע למרות

מה שיגידו אחרים, אבל זו דעתם ואין לשלול אותה. תעזבי ריגושים ב 30K לא מחפשים

ריגושים אלה אמינות, נהיגה נוחה (סבירה) כמובן ומזגן. ובקשר "לעגלות" תתעלמי את לא מחפש מכונית ספורט ואלה לא עגלות בכלל תאמיני לי. השוואה בין פונטו לשרייד זה כמו השוואה בין טויוטה לקיאה.

האהבה שלי למכוניות זה כמו האהבה שלי לנשים מלבד הסקס כמובן

פורסם

אני רוצה לחזק את ההמלצה לסיריון - הרכב מהשנתון הכי גבוה שניתן לקנות בתקציב כזה, ויחסית מתקדם. מאוד חסכונית גם בגיר אוטומטי (1:15.5 בנסיעה משולבת) , רכב קטן וחביב. הביצועים סבירים בנסיעה באיזורים מישוריים (לא חיפה, ירושלים וכו').

ב30,00 ש"ח ניתן לדעתי לקנות שנת 2000 אם מדובר באוט'. ידנית יותר קשה למצוא, כשאני חיפשתי היו מעט מאוד ידניות וכולם אחרי השכרה.

פורסם
האור האמיתי נמצא בתגובה מספר 50 לכתבה זו ב YNET, עם המלצות אמיתיות.
תמיד בכתבות הללו איפו שמשבחים את היפניות נכנסים כל אוהבי ארופיות ומשמיצים ואיפו שמשבחים את הארופיות נכנסים אוהבי היפניות ומשמיצים אותם.

האהבה שלי למכוניות זה כמו האהבה שלי לנשים מלבד הסקס כמובן

פורסם

ושוב, כמו תמיד, היפנית האובדת - הטויוטה סטארלט.

הרכב היפני הכי מוצלח מהשנים האלה, אם מבחינת האמינות, הבטיחות ושמירת הערך.

97' אוטומטית נכנסת בתקציב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני רוצה לחזק את ההמלצה לסיריון - הרכב מהשנתון הכי גבוה שניתן לקנות בתקציב כזה, ויחסית מתקדם. מתקדם עם מנוע שצריך לעשות לו כיוון שסתומים ?????

מאוד חסכונית גם בגיר אוטומטי (1:15.5 בנסיעה משולבת) , רכב קטן וחביב. קטן וחביב או קטן וצפוף ? הביצועים סבירים בנסיעה באיזורים מישוריים (לא חיפה, ירושלים וכו').

ב30,00 ש"ח ניתן לדעתי לקנות שנת 2000 אם מדובר באוט'. ידנית יותר קשה למצוא, כשאני חיפשתי היו מעט מאוד ידניות וכולם אחרי השכרה.

לסיכום: עדיין נופל מכל אירופית נורמלית .

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...