Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם לא תאמינו מה קרה לי עכשיו!!!

בחניה יש מן אי כזה שמפריד בין החניות של הכניסות לאורך הרחוב... מצד אחד עומד פח, על האי עצמו יש שיחים, מצד שני חונה הבייבי שלי.

אני רואה את החניה מהחלון של החדר, מהמרפסת של חדר אמבטיה, מהמטבח... אני בא לראות אם כמה בגדים התייבשו ומה אני קולט בחניה? עומד משתין לי על האוטו ילד קטן שמגיע לי לאזור החזה משתין לי על האוטו ברוגע!!! הוא עמד בתחילת האי לכיוון האוטו שלי... אני קולט את זה וכולי חוטף עצבים... תוך שניה רתחתי כבר מזעם... צעקתי לו ''עוף לי מהאוטו'' כי עוד היה סיכוי קטן שהוא מסתכל לי על הרכב ולא משתין... אז אני קולט אותו מסתובב לכיוון השני וממשיך להשתין...

ברגע זה אני בנעלי בית רץ כמו משוגע החוצה... ממש דופק ריצה החוצה לאוטו... הם כמובן ברחו.

הרחוב הוא רחוב ללא מוצא אבל אבל יש יציאות ממנו ללכת ברגל (כלומר הרבה יציאות ולא אחת) ויש גם הרבה כניסות...

אני יוצא מהרחוב והולך לעשות סיבוב מסביב לשכונה.. הולך מחוץ לרחוב ואז נכנס לרחוב... הולך הולך ובדיוק לפניי הם יוצאים מכניסה אחת שהם הסתתרו בה... 2 ילדים עם כדור.

אני תופס את זה שבוודאות ראיתי אותו משתין לי על האוטו, תופס אותו ביד ולא משחרר... שואל אותו איפה הוא גר בשביל ללכת להורים שלו... סתם בתור הפחדה אמרתי שאני מתקשר למשטרה והתקשרתי לחבר (שגם לא ענה) ואז חברו של המשתין הראה לי עם האצבע איפה המשתין גר וברח הביתה... לא ממש הבנתי איפה כי יש כניסות ממש צמודות... שואל את הילד איפה הוא גר, כמה נסיונות הפחדה מצדי + מכה קטנה ברגל והוא לא עונה... טוב אני אומר לו אני אמצא לבד... הלכתי לבית שהערכתי שזה זה ופותחת אמו... תיארתי לה את המשתין ואכן זה בנה... משם שיחה לא נעימה על כמה פעמים כבר דפקו לי את האוטו עם הכדור... אבל זה עוד בטעות ורק אמרתי להם להתרחק כל פעם אבל משתין לי על הרכב זה לא בא בחשבון!!! דיברתי איתה ממש בעצבים ובטון גבוה מאוד שאני לא צריך לנסוע עם שתינה של בנה על הרכב שלי ושזה ממש חוצפה... שתדאג שבנה יחונך טוב ולא יעז להשתין על הרכב שלי ובכלל של אחרים.

זה רק חלק מהתאור... בכל מקרה אני בכאלה עצבים, אי אפשר לתאר את זה!!! משתינים לי על האוטו!!! ננס קטן!!!

בכל מקרה כשיצאתי באמת ראיתי טיפות על הכנף האחורית של רכבי, ולהרביץ לילד אני לא ארביץ כי זה סתם ילד קטן... אני לא מאלה.

וכמה פעמים פגעו לי עם הכדור באוטו, פעם הורידו לי קצת את הפגוש כבר...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להפליץ אליו, ואז ללכת לאמא שלו לספר.

רק בישביל לשמוע אותו אומר לאמא שלו: "הוא הפליץ אלי" זה שווה את זה..

ותפסיקו, נודים זה מצחיק.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

האמא? איך היא יכלה להגיב... להצדיק את הילד היא לא תצדיק...

אמרה שהיא מצטערת ושהיא תטפל בו היטב... אמרתי לה שתדאג שזה לא יחזור על עצמו... כל זה בטון דיי גבוה, עם עצבים בשפת הגוף וכו'...

זה עדיין לא עוזר לי כמובן כי השתינה עדיין שם... אבל פעם הבאה בחייאת שאני אעשה משהו רציני יותר... אם זה יהיה הבן שלה אין לי בעיה אפילו להתלונן במשטרה או לתבוע בקטנה...

אני משקיע ברכב, שומר עליו וכל יום פוגעים לי עם הכדור... השתינה זה כבר היה כ''כ מוגזם ש...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מסכן הכלב שיעבור וישתין לך על האוטו...

כולה שתינה... ציפור שמחרבנת לך על האוטו עושה הרבה יותר נזק. הילד הזה בהחלט לא מנומס... אבל אולי הוא תיכנן להשתין בשיחים ולא על האוטו.

לא צריך להתעצבן בגלל קצת פיפי על האוטו... בכל יום מליוני כלבים משתינים על מכוניות וציפורים מחרבנות, מישהו יוצא ומתעסק בזה?

אתה צודק במה שעשית, אבל חבל סתם להתעצבן-לא בריא

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תגיש תלונה במשטרה, אני חושב שיש על זה עונש מאסר בפועל.

אלוהים, כמעט הרגת את הילד, כבר חשבתי מה קרה...

• אחראי פורום
פורסם

הכי יצירתי זה לעשות לו כמו שהיו מחנכים כלבים פעם :

לתפוס לו את הראש ולמרוח אותו בפיפי שלו.

אבל...אני בשוק. באמת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מסכן הכלב שיעבור וישתין לך על האוטו...

כולה שתינה... ציפור שמחרבנת לך על האוטו עושה הרבה יותר נזק. הילד הזה בהחלט לא מנומס... אבל אולי הוא תיכנן להשתין בשיחים ולא על האוטו.

לא צריך להתעצבן בגלל קצת פיפי על האוטו... בכל יום מליוני כלבים משתינים על מכוניות וציפורים מחרבנות, מישהו יוצא ומתעסק בזה?

אתה צודק במה שעשית, אבל חבל סתם להתעצבן-לא בריא

ההבדל בין בעלי חיים לבני אדם, שבעלי חיים עושים את הצרכים שלהם הייכן "שבא להם", מתי ש"בא להם", ואילו בני אדם אמורים להתאפק ולא לפזר את הצרכים שלהם בכל מקום , לפחות לא בפומבי...:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...