Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מ.. למה לא לקחת להם את הכדור עד עכשיו?.. אתה מספר שזה כל יום קורה..

כולם פה מדברים, בסה"כ ילד קטן.. לא להגזים בסה"כ ילד קטן..

אתם בכלל קולטים מה קורה פה? למדתי על זה קצת בנושא דומה...

אובדן הילדות והתמימות..

אתם רואים בכלל מה קורה לילדים קטנים?

זה לא יאומן איך ילדים קטנים היום, בני 7 כבר נהיים ערסים מקצועיים.. כולה גמדים בגובה מטר תופסים תחת מקללים ועושים דברים שלא נתפסים שיותר מתאים לקופים ערסים בני 16..

אתם בכלל שמים לב מה שאתם אומרים, זה כאילו תגובה שאומרת שבעצם כבר קיבלתם את העובדה שילד משתין על אוטו כדבר לגיטימי, הגיוני, זה לא צריך להיות ככה.

אנחנו פשוט מרגע לרגע מורידים את סף התמימות וזה לא בהכרח אשמה ספיציפית כלפי מישהו,

זה התקשורת בעיקר שחושפת את הילדים כלפי תכנים אלימים, מיניים וכו',

ובעיקר אני מאשים את ההורים שלא מקפידים על חינוך נוקשה,

זה שילדים בני 6 יש להם טלויזיה בחדר והם רואים עד 11 בלילה סרטים חלקם אולי לא מוסריים,

פוגעים בהם ואח"כ פוגעים בנו, הטלויזיה גורמת להם לחשוב שמה שקורה שם זה בסדר, זה המציאות,

ולכן כשילד רואה נערה נאנסת בטלויזיה לאחר מכן גם הוא יחשוב שזה בסדר..

אותי אישית זה פשוט מטריף, איך לפעמים ילדים קטנים מתחצפים אלי כדמות בוגרת מהם, ואני לא סתם מדבר על ילד בהפרש גיל של שנה ממני.. אני מדבר ילדים בני 8 אני מאמין..

ושוב, מאוד מכעיס אותי לשמוע שאנשים מתייחסים להשתנה על אוטו כמעשה לגיטימי,

הכעס היה צריך להיות מכוון כלפי ההורים וכלפי הילד באופן שווה..

אבל אין מה לעשות, סיר להניח שאולי אמא לו אמרה לו, זה לא בסדר, אל תעשה זה שוב.

אבל נחש מה.. אתה תראה אותו מחר שוב משחק עם הכדור ובועט לך על האוטו..

אני לא ממליץ ואני לא יודע מה הייתי עשוה במקומך.. אני גם לא מייעץ, אבל דבר ראשון שהייתי עושה, זה לוקח לילד את הכדור, אני רוצה לראות שההורים שלו יבואו לקחת אותו, היתה לי שיחה מאוד ארוכה איתם.. הבעיה היא שיכול להיות שהילד היה מגיב למעשה בתוקפנות ומביע הרבה כעס על האוטו שלך שנית.. וזה אכן היה יכול להיות מצער, אלא שאתה יכול לנסות לתעד אותו בשעת מעשה..

דרך אגב, לדעתי הדרך הכי פוגעת והכי טובה להבהיר למישהו מסר זה כשאתה פוגע לו בכיס, אתה פוגע לו בכיס, אתה לוקח לו כסף, זהו עלה לו הסעיף... ואני לא יודע איפה אתה גר, אבל נניח שזאת לא שכונת צהלה.. תלונה במשטרה על נזק שיגרם למכונית.. תאלץ אותו לשלם איזה 800שקל אני יודע מה.. איזה סכום נכבד, תראה איך ההורים שלו ידאגו שזה לא יקרה שוב, והוא ירתע מלעשות את זה שוב.. כך אני חושב..

עמרי.

פורסם

יאללה, כאילו אף פעם לא השתנתם על מכוניות. :D

"אתה רוצה לבוא אלי להתקלח ? אולי איזה גולדן שאוור ?"

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אבל נחש מה.. אתה תראה אותו מחר שוב משחק עם הכדור ובועט לך על האוטו..

נחש מה? אני מתעורר ואני מסתכל על הביפר... כשפוגעים יש התראה עם צליל ישר אבל עד שאני לא אלחץ על כפתור ההתראה לא נעלמת מהמסך... ישנתי כנראה בזמן שהוא התריע, אני מסתכל מהחלון ואת מי אני רואה? אותו הילד יושב עם הכדור ועם חברו!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תגיש תלונה נגד המשפחה שלו או לחלופין תדאג לשחק עם כדור על הרכב של המשפחה שלו. תאמין לי אח"כ הם ישמרו מהאוטו שלך 10 מ' מרחק.

פורסם

דוגמא היא הMVP של רב-בריח ורדיו מרס.

שלי זה רב בריח, מומלץ בחום אבל רק אם הרכב בזוית נראית לעין... אחרת זה יגרום לכם סתם להלחץ ולרוץ לרכב.

אופל רעיון טוב אך אינני טוב בכדורגל ונראה לי הרבה שכנים יכעסו עליי אחרי זה :neutral:

אני יותר בכיוון של בייסבול :twisted:

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...