Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף שמן

or213
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה דעתכם על הוספת תוסף שמן לטויוטה קורולה שנת 98 123K קילומטר , לא מעשנת ...
מעבר לזריקת כסף סתאם, התוסף לא מועיל לטווח הרחוק, רוצה להשקיע , תחליף שמן יותר בתכיפות\תשתמש בשמן יותר איכותי.
פורסם
מעבר לזריקת כסף סתאם, התוסף לא מועיל לטווח הרחוק, רוצה להשקיע , תחליף שמן יותר בתכיפות\תשתמש בשמן יותר איכותי.

תקשיב למה שכתבו לך פה!

קיבלת עצה הכי טובה שיש ורק היום, רק לרגל חג הפסח, בחינם!

אז שיהיה לנו חג שמח וסע לאט.

פורסם

תודה אנשים , אני יודע שתוסף לרכב כזה הוא זריקת כסף אבל אבא שלי משוכנע שאחרי הוספת תוסף , האוטו שלנו יהפוך ללמבורגיני , אני מקווה שהצלחתם לעזור לי לשכנע אותו ...

(טוב זה לא עזר הוא כבר קנה תוסף ... :? , של BG )

ים long time no

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...