Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

ברכב שלי מותקנת נעילה מרכזית, אך היא ללא שלט [הערכה שקניתי בזמנו לא כללה שלט..]

כיום, אני רוצה להוסיף למערכת שלט.

יש אפשרות לקנות שלט + מקלט בנפרד? ללא כל נעילה מרכזית או מערכת אזעקה?

במידה שכן, יש לכם מושג איפה ניתן להשיג משהו כזה..?

תודה וחג שמח.

פורסם

יש אפשרות לקנות בנפרד מוח עם שלטים וגם מאוד יעזור אם תגיד מאיזה איזור אתה בארץ כדי שנוכל להפנות אותך לחנות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני מאריאל,

ככה שפ"ת והאיזור יהיה נהדר.

האם יש אתר ברשת שמאפשר להזמין זאת?

ראיתי לקניה שלטים לרכב, אבל אף אחד מהם לא מגיע עם המקלט שלו..

פורסם

מור להיות להם שלט בנפרד?

כמו כן, כמה העלות אמורה להיות בערך?

שקונים ערכה של נעילה מרכזית ההפרש בין ערכה עם שלט לערכה בלי שלט היא בסביבות ה50 ש"ח...

פורסם

תעשה הפרדה

יש שלט אוניברסלי, זה שלט שקונים במידה והשלט המקורי עושה בעיות ופשוט צורבים על האוניברסלי את הקודים של השלט הישן ואז הוא מחליף את הישן. האוניברסלי לא מתאים לכל סוגי המוחות, יותר נכון להגיד שהוא לא מתאים לאזעקות עם קוד משתנה.

ויש שלט עם מוח שהם באים כחבילה מוכנה מהיצרן ומכוונים לעבוד יחד, פשוט צריך להתקין את המוח ברכב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני הרכבתי שלט נוחות ברכב של אישתי (סוזוקי גימיני)

ברדיו הקניון (ליד קניון איילון ברמת גן) המחיר היה 350 ש"ח

כולל 2 שלטים, חיבור לוינקרים (הבהוב) וחיבור לזמזם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שמע ישראל!

הייתי היום אצל רדיו שקורי... הוא רוצה על זוג שלטים + מוח כ250 ש"ח...

זו ממש גנבה...

מערכת של נעילה מרכזית שמגיעה עם שלטים עולה 150 ש"ח.. אז לשלם 100 ש"ח מעל רק עבור השלטים...

תודה על העזרה, אבל אני חושב שאני אמשיך לחפש...

פורסם

יש לנו פה ליד אריאל חשמלאי רכב שמוכן לפתוח ערכה של נעילה מרכזית עם שלט, להעביר אלי את 2 השלטים + המוח של הנעילה עצמה במחיר של 100 ש"ח...

זה נראה לי קצת יותר הגיוני מאשר מערכת קטנה שעולה יותר מערכה שלמה...

ההבדלים הם שברדיו שקורי מציעים משהו של רב בריח, והחשמלאי פה מציע את זה מערכה פשוטה ללא חברה מיוחדת...

אבל אתה רואה את התמונה בצד.. בשביל פז'ו קטנה וישנה לא צריך להשקיע במותרות יקרות מדי...

המחיר הזה שווה את כל האוטו :-)

• תוכן חדש...