Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביררתי היום בכמה חנויות לגבי קומפוננטים ובכל חנות אמרו לי דברים שונים לגבי אותם סטים אז יצאתי קצת מבולבל מהיום הזה. בסוף התמקדתי על חנות אחת (סאונדר ברחובות למי שמכיר) שהייתה הכי זולה ונראתה לי הכי אמינה.

הוא המליץ לי מאוד על הקומפוננטים של kiker ושל hertz.

התקציב שלי די מוגבל והאמת היא שהם מעל התקציב שלי , הם עולים שם 790 ש"ח.

לעומת זאת יש את הmorel pulse ב490 שהוא לא המליץ עליו בכלל והוא קרא לו "אנמי" הוא אמר שאין לו לא מיד באס מורגש במיוחד ולא צלילים גבוהים מורגשים במיוחד...

הוא המליץ גם על קומפוננט של jbl שהמחיר שלו הוא 690 והוא אמר שעדיף לי כבר להוסיף עוד 100 שקל ולקנות kiker או hertz ושההבדל ביניהם לבין כל שאר הקומפוננטים בטווח המחירים שלהם הוא שמיים וארץ.

לסיום הוא הראה לי סט קומפוננט של חברה לא מוכרת שנקראת xsite , הוא אמר שהוא שמע אותו ולפי דעתו זה אחד הקומפוננטים הטובים שהוא שמע אבל בגלל שזו חברה לא מוכרת אנשים לא קונים אותו והמחיר שלו הוא 400 שקל...מישהו מכיר?

מה אתם אומרים? על מה ללכת? אני שומע בעיקר מוזיקה שחורה וההאוסים והבנתי שהkiker הוא הכי מומלץ לזה אבל 790 זה קצת יקר לי! יש למישהו עוד המלצות?

אביתר :lol:

פורסם

כמובן שהוא ימליץ לך על היותר יקר

אני לא מכיר את הסטים ההאלה לכן אני לא יכול לתת לך תשובה חד משמעית

אבל היה לי את המורל פולס שאתה יכול לחפש בפורום ולראות שאמרו שהוא שווה כול שקל וגם סטים שעולים פי 2 ממנו...

תחשוב על זה אל תמהר

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

כמו שכבר רשמו פה על איזו סידרה הוא הציע לך 790 ש"ח? אם זה על הסדרה K אז המחיר באמת טוב ואם זה 790 ש"ח על הסדרה ES/EX אז חבל על הכסף שלך והמשפט הזה לא כל כך נכון:

בסוף התמקדתי על חנות אחת (סאונדר ברחובות למי שמכיר) שהייתה הכי זולה ונראתה לי הכי אמינה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תשמע תיהיה בטוח על איזה דגם מדובר בידיוק לפני שאתה קונה כי אם תיכנס לאתר של קיקר תיווכך לראות שיש דמיון בעיצוב בין הסדרות קומפוננט של קיקר וקל מאוד להיתבלבל ביניהם במיוחד לבן אדם אשר לא מתמצא בסדרות של קיקר.

ומשהו מסריח פה במחיר כי אם זו באמת הסדרה KS כפי שאת חושב אז אין מצב שהם עולים 790 אלא קרוב יותר ל 1000 ש"ח אפילו נראה לי עוברים את ה 1000 ש"ח לצרכן.

במקרא יש לי עכשיו בבית את הרמקול של קיקר סידרה K שהמחיר שלו לפני כחצי שנה היה קרוב ל 1000ש"ח:

17042006(001).jpg

17042006(002).jpg

17042006.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אוקיי... אני יבדוק את זה בימים הקרובים. אבל בוא נניח שזה לא מסדרת הk.

מה מומלץ במקומם בטווח מחירים של גג 700 שקל? הכי חשוב שלא יהיה טוויטר צורם...

אף אחד לא מכיר את הקומפוננטים של xsite?

פורסם

ראיתי בחנות סט של jbl ב690 אבל הבנתי שהם לא מומלצים ממש, ששומעים בהם בעיקר את המיד והבס כמעט לא מורגש.

דיברתי עם כמה אנשים היום והתחילו להפנות אותי לכיוון אחר לגמרי , אני מאוד אוהב בס , אני לא ממש אוהב שהמיד שולט אבל מה שאני ממש לא יכול לסבול זה צלילים גבוהים אז אח של חבר לי שהוא מבין בכל התחום הזה המליץ לי בכלל להשקיע בזוג רמקולים קדמיים איכותיים שלטענתו ברמקולים רגילים הבס יותר מורגש , ובעתיד להוסיף מגבר וסאב.

מה דעתכם? אם אני הולך בקטע של להדגיש את הבאס זה כדאי או שבכל זאת עדיף קומפוננט?

פורסם

אחי אם אתה רוצה להשקיע במערכת אז לך על מגבר סאב וקומפוננט(ממליץ על ה-JBL)

הרמקולים הקדמיים אם אתה מתכנן לקנות ללא מגבר ישמעו לך אותו דבר כמו הרמקולים המקוריים של הרכז אין כאלה הבדלים בשמע(מניסיון).

האופציה שאני ממליץ לך אם אתה לא רוצה להשקיע בסאב ובמגבר זה ללכת ולקנות רמקולים אחוריים 6X9 למגש מאחור וזה באמת ישפר לך את הסאונד

זה מה שאני עשיתי עד שאספתי כסף למגבר וסאב וקומפוננט.

אבל רמקולים קדמיים רגילים אל תקנה סתם בזבוז כסף!

המלצה לאחוריים פיוניר 260W דגם 6971E עולים איזה 300 שקל עם התקנה

פורסם
אתה יכול למצוא במחירים האלה סטים של גי' בי אל ואינפינטי רפנס.
אני הייתי הולך לכיוון של JBL ,

אם אתה יכול להשיג את הסט הזה (כדאי שתבדוק דגם כדי להיות בטוח, לא כמו הקיקר) :

http://zap.co.il/model.asp?model_id=37790

אופצייה מצויינת בתקציב שלך.

ZZR

פורסם

האופציה שאני ממליץ לך אם אתה לא רוצה להשקיע בסאב ובמגבר זה ללכת ולקנות רמקולים אחוריים 6X9 למגש מאחור וזה באמת ישפר לך את הסאונד

זה מה שאני עשיתי עד שאספתי כסף למגבר וסאב וקומפוננט.

אחי יש לי כבר אחוריים , jbl cs396 ואני מרוצה מהם מאוד! השאלה אם jbl יודעים לעשות קומפוננטים כמו שהם עושים אחוריים?!

מידן זה הסט הזה! בטוח ב100% אני זוכר את הדגם. והוא עולה שם 690 ועל התקנה הוא רוצה 120 , מחיר טוב?

פורסם

קודם כל אני ממליץ לך לנסות ולשמוע כל קומפוננט אותו אתה שוקל לרכוש,אי-אפשר להסתמך בלעדית על דעות של אחרים שכן לכל אחד יש טעם שונה,וחבל שתקנה קומפוננט,תשקיע כסף על ההתקנה ובסוף לא תהיה מרוצה. לחברי הפורום הזה יש מגוון אדיר של קומפוננטים,ותוכל להגיע למפגש ולשמוע / ליצור קשר בהודעה פרטית עם בעל קומפוננט אותו אתה רוצה לשמוע. כמו כן לא הייתי פוסל את ה Hertz על הסף למרות שהוא קצת יותר יקר - לא שמעתי אותו אבל זו חברה רצינית. לגבי Xsite - תריץ חיפוש בפורום.

פורסם
קודם כל אני ממליץ לך לנסות ולשמוע כל קומפוננט אותו אתה שוקל לרכוש,אי-אפשר להסתמך בלעדית על דעות של אחרים שכן לכל אחד יש טעם שונה,
הדבר הכדאי לעשות הוא לשמוע לפני קנייה,

לגבי xsite , כאן יש קישור לאתר :

http://www.xsiteusa.com/ (שווה להיכנס רק בגלל דף השער)

אני ממליץ רק אם אני שומע, את הJBL הספציפים שמעתי, והם היו טובים ,

לגבי HERTZ , אני שמעתי את הסדרה הגבוהה יותר (והיא בטוח לא עולה 790 ש"ח )

והם מצויינים ,החברה די חדשה, וממותגת כחברת SQ ,

הנה קישור לאתר החברה http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm

כדי שלא תלך לאיבוד , יש 4 סדרות רמקולים ,

הסדרות הן :dieci, energy , hi-energy, mille

כמובן לפי הסדר (הmille היא היקרה ביותר)

יש עוד סדרה שנקראת space , הייחוד שלה הוא רמקולים שטוחים באיכות גבוהה.

כאן יש קישור לקומפוננט מסדרת dieci (היגיוני לפי המחיר שקיבלת)

http://www.bigdogaudio.de/pd1921327911.htm

תרד לתחתית העמוד, יש שם נתונים מפורטים לגבי הספק ותדרים .

חשוב שתוודא דגמים לפני רכישה ,

בהצלחה , מידן.

ZZR

• תוכן חדש...