Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחי מתענין ברכישת רכב חדש מהסוג הנ"ל :

סוברו B4

אופל וקטרה

שברולט מאליבו

אשמח לקבל חוות דעתכם לגבי הרכבים הנ"ל ואחרים בקבוצה

תמורה לכסף,בטיחות,נוחות,ביצועים(לפי סדר חשיבות)

תודה

ניצן

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, אתה יכול להריץ חיפוש בפורום הייעוץ מהחודשים האחרונים אחר שאלות דומות. הכל מפורט שם ולכן אני לא מתכוון להרחיב, רק לומר שה-B4 אופציה נהדרת והאקורד טובה גם כן. את הוקטרה אינני מכיר והמאליבו מאכזבת, מלבד המנוע החזק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, עד 170 אלף שח אקורד היא לא אופציה טובה כי במחיר הזה מקבלים את גרסת הכניסה (COMFORT) שמצויידת ב(תחזיקו חזק): 2 כריות אוויר, 2 רמקולים וטסות (15 אינצ') :-P

מניסיון אישי (והסמלון הנוכחי יעיד על כך) שווה לבדוק בין השאר את הסיטרואן C5.

פורסם
קודם כל, אתה יכול להריץ חיפוש בפורום הייעוץ מהחודשים האחרונים אחר שאלות דומות. הכל מפורט שם ולכן אני לא מתכוון להרחיב, רק לומר שה-B4 אופציה נהדרת והאקורד טובה גם כן. את הוקטרה אינני מכיר והמאליבו מאכזבת, מלבד המנוע החזק.

רוני

...שכחתי לציין

"אחרי חיפוש"

ניצן

פורסם

נהגתי על וקטרה באירופה. היא מכונית סולידית, עושה את הכל בסדר. ההגה חסר תחושה וארוך מדי, הבלמים רגישים מדי, המנוע (2.2) חזק וגמיש אבל צרכן בנזין רציני, הגיר האוטומטי אמנם חמישה הילוכים, וזה מצויין, אך ללא טיפטרוניק.

כמו שאתה מבין, אני מסתכל עליה מכיוון של הנאה מנהיגה. היא ממש לא מצטיינת בתחום הזה, גם לא נכשלת - פשוט עושה את המוטל עליה.

הפנים משעמם, גם אם יעיל ומרווח למדי.

בסך הכל, אי אפשר ליפול איתה - היא בחירה סולידית. אבל אני די משוכנע שבכסף הזה יש דברים מלהיבים יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני ממליץ על ה B4, רכב המשלב גם בטיחות,גם נוחות,גם ביצועים טובים,אחיזת כביש מעולה,אמינות אין בכלל מה להוסיף בעניין,סחירות, כל זה מוביל לתמורה מצויינת לכסף.

למי שיש את הסכום להשקיע,קנייה נבונה וטובה.

יש עוד אופציה מצויינת שנכנסת לתקציב = טויוטה אוונסיס.

פורסם
...שכחתי לציין

"אחרי חיפוש"

ניצן

נורא קל לכתוב "אחרי חיפוש" מבלי שבעצם הנפת אצבע.

נכנסתי לחיפוש המתקדם, סימנתי רק את פורום הייעוץ ברכישה וכתבתי בשורת החיפוש "מנהלים". לפחות 5 שרשורים מפורטים בנושא יצאו. גם אם תכתוב "משפחתית גדולה" תראה לא מעט תוצאות.

בהצלחה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ב178K יש לך את האקורד 2 ליטר ברמת גמר אקזקיוטיב

יקרה אבל רמה אחת לפחות מעל כל המכוניות בקטגוריה בכל הקריטריונים שציינת שחשובים לך

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

יקרה אבל רמה אחת לפחות מעל כל המכוניות בקטגוריה בכל הקריטריונים שציינת שחשובים לך

במה בדיוק האקורד רמה אחת לפחות טובה יותר מ-B4 למשל? בסעיפים שהכותב ציין שחשובים לו? "תמורה לכסף,בטיחות,נוחות,ביצועים(לפי סדר חשיבות)"??? אולי רק בסעיף הביצועים היא טובה יותר..

פיליפ.

פורסם

אופציה שלא הוזכרה כאן אבל בהחלט שווה בדיקה היא הטויוטה אוונסיס שמחירה ירד באחרונה.

הוקטרה עדיפה על המליבו המבוססת עליה, בכל הקשור להתנהגות כביש ונוחות.

אם כבר אמריקאי (ופוזה) ה-PT קרוזר יכול להיות מעניין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה ממש , אבל ממש לא נכון.

פורסם
במה בדיוק האקורד רמה אחת לפחות טובה יותר מ-B4 למשל? בסעיפים שהכותב ציין שחשובים לו? "תמורה לכסף,בטיחות,נוחות,ביצועים(לפי סדר חשיבות)"??? אולי רק בסעיף הביצועים היא טובה יותר..

פיליפ.

אם קשה לך לנהל דיון ברמה שפויה, אל תכתוב בכלל, הודעתך נערכה.

נסעת על האקורד\בי4 בכלל? תכף תבוא ביציאה שבגלל ההנעה הכפולה היא יותר בטיחותית ונוחה

היה לי גם את האקורד וגם את הבי4 כמכוניות חלופיות בזמן האחרון ל5000קמ בערך כל אחת והאקורד חד משמעתית הייתה יותר טובה

בתור פריק של גרמניות אני אומר לך חד משמעית שהאקורד היא הדבר הכי קרוב שיש בקטגוריה הזאת לסדרה 3 של במוו\סי קלאס של מרצדס

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

ה B4 לא יותר נוחה בגלל ההנעה הכפולה היא יותר נוחה כי המתלים שלה רכים יותר ובנוסף סוג המתלים האחוריים שלה (מולטי לינק) נחשבים למתלים בעלי יכולת שיכוך טובה יותר. את העובדה הזו תוכל לקרוא בכמעט כל כתבה מהארץ ומהעולם שהשוו בין השנים (לצורך בדיקה, כך את ירחון "אוטו" שערך השוואה בין שני המכוניות הללו ובסופו של דבר די פסל את ההונדה בסעיף הנוחות)

הB4 לא יותר בטוחה (פאסיבית) בגלל מע' ההנעה אלה כי מבחני הריסוק שנערכו בין השניים קבעו זאת.

אני לא מצליח להבין למה לשלם יותר על מכונית שהיא לא נוחה יותר, לא בטוחה יותר ובעלת בידוד רעשים פחות טוב. תבדוק טוב את מחירי שני המכוניות הללו באוסטרליה, אנגליה וארצות הברית ותראה ששם הB4 היא המכונית היקרה יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לפי דעתי יש 4 אופציות ששווה לבדוק:

טויוטה אוונסיס - את הדגם החדש אני לא מכיר אבל אני אישית התאהבתי בדגם הקודם

ואני בטוח שטויוטה התעלו עליו והצליחו לבנות מכונית כמה רמות מעל

סובארו - מכונית טובה מפנקת מרשימה יפה ונוחה, אבל אל תיתן לה להטעות אותך

היא לא כזאת טובה, המכונית הזאת מזכירה לי בהתנהגות שלה את היונדאי סונטה

והכוונה שלי היא: שהמכונית מתנהגת בצורה עצלה וגם המנוע, לא תתליח להוציא מהרכב

תגובות חדות או הגה מקשר והתנהגות ספורטיבית ולפי דעתי זה דבר טוב למי שאוהב

לנהוג בצורה רגועה ומה שנקרא לשייט בנינוחות

הונדה אקורד - אני מקווה שלא צריך להרחיב שיש לה את המנוע + גיר הכי טובים

והתנהגות כביש מעולה, ומראה מהפנט, ומחיר יקר מהמתחרות אבל משתלם

היא יותר נוקשה מהסובארו אבל זה בשביל התנהגות כביש טובה יותר.

מאזדה 6 - הרבה יגידו שזה רכב מאוס אבל זה לא נכון, הרכב יפה מאובזר

ובתוספת מחיר אתה מקבל מנוע 2.3 עם פנסי קסנון חישוקי 17 (אם אני לא טועה)

ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע, הבעיה הכי רצינית שלה שהכיול מתלים שלה נוקשה

והרבה אנשים לא היו מרוצים מזה אבל זה כבר ענין של העדפות

בקיצור תגיד לאחיך שילך לסוכנות ויעשה כל 4 המכוניות האלה נסיעת מבחן

ושלא יתקרב לצרפתיות כי יש להן המון בעיות בחשמל ולא כדאי לו לקחת סיכון

והיפניות לפי דעתי הרבה יותר טובות.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אתה מדבר שטויות.

שלום לכולם

תמורה לכסף,בטיחות,נוחות,ביצועים(לפי סדר חשיבות)

תודה

ניצן

אם זה הסדר העדיפויות שלו הצרפתיות עדיפות על היפניות.

אם הדרישות היו הנאה מנהיגה, ביצועים ואמינות מופלגת אז היה עדיפות ליפניות.

אבל הצרפתיות נותנות תמורה מעולה לכסף, כל אחת עם 5 כוכבי בטיחות, הם מאוד נוחות והביצועים לא רעים.

• תוכן חדש...