Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופציה שהוזכרה מאזדה 6 רכב יפה מאובזר מאוד,עם טיפה יור תקציב אתה קונה את ה-2.3 סמ"ק{פרימיום},ג'אנטים 17',ריפודי עור,גג נפתח,אם אני לא טועה 6 כריות אוויר,

ועוד מספר דברים שאני לא זוכר...

בהצלחה,

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממליץ על המזדה 6 פרמיום - אמנם זה קצת "ללכת עם העדר" - אבל היא מהווה איזון מאד מוצלח של כל התכונות המתבקשות מרכב כזה, עם תמורה מצוינת לכסף.

מנסיון עם האקורד 2.4 יש לה בעיה רצינית של מחסור במומנט (כוח זמין) - מתחת ל-3K סל"ד אין לה כלום - מרגישה יותר כמו 1.4. רק ב-6K סל"ד היא מתחילה לעוף. בנסיעה יומיומית המנוע מרגיש חלש, ומכאן אני מסיק שב-2.0 המצב עוד יותר גרוע. הגיר 5-היל' נעים וחלק אבל קצת איטי בתגובות. הרדיו די מחורבן (לא קולט). משאר הבחינות, רכב משובח ביותר - התנהגות, גימור, בטיחות, אבזור, איכות כללית.

בכלליות, לעשות נסיעות מבחן זה תמיד רעיון טוב.

אורי

פורסם

אני ממליץ על המזדה 6 פרמיום - אמנם זה קצת "ללכת עם העדר" - אבל היא מהווה איזון מאד מוצלח של כל התכונות המתבקשות מרכב כזה, עם תמורה מצוינת לכסף.

מנסיון עם האקורד 2.4 יש לה בעיה רצינית של מחסור במומנט (כוח זמין) - מתחת ל-3K סל"ד אין לה כלום - מרגישה יותר כמו 1.4. רק ב-6K סל"ד היא מתחילה לעוף. בנסיעה יומיומית המנוע מרגיש חלש, ומכאן אני מסיק שב-2.0 המצב עוד יותר גרוע. הגיר 5-היל' נעים וחלק אבל קצת איטי בתגובות. הרדיו די מחורבן (לא קולט). משאר הבחינות, רכב משובח ביותר - התנהגות, גימור, בטיחות, אבזור, איכות כללית.

בכלליות, לעשות נסיעות מבחן זה תמיד רעיון טוב.

אוריאתה רואה בזה בעיה רצינית אבל מחינתי זה יתרון שהדחף שם מגיע בטורים גבוהים זה היופי של המנוע

מי שמחפש אוטו שמדביק למושב ב2-3Kסלד(שזה כלום לאקורד 2.4 שהקו האדום שלה באזור 7K) זה רק טורבו דיזל עצבני לפחות בתקציב הזה

המנוע של ה2ליטר לא מצטיין בגמישות שלו אבל להגיד שהוא מושך כמו 1.4 זה כבר בדיחה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

לא הייתי הולך על המאליבו. יש לנו כזו והיא נוחה וחזקה אבל מחירי החלפים רצחניים, ירידת הערך הצפויה תהיה גדולה יותר מהמתחרות, אבזור מוזר (אין ידית איזה בתקרה בצד הנוסע ואין בקרת אקלים), כבר אחרי 40,000 ק"מ מושב הנהג התחיל לשקוע (הוחלף לחדש במסגרת האחריות), על התנהגות כביש אין מה לדבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מי שמחפש אוטו שמדביק למושב ב2-3Kסלד(שזה כלום לאקורד 2.4 שהקו האדום שלה באזור 7K) זה רק טורבו דיזל עצבני לפחות בתקציב הזה

או pushrod V6 אמריקאי ישן וטוב....

המנועים של הונדה הם המנועים הכי פחות לינאריים שראיתי - ונהגתי על 2.0 ו-2.2 של אקורד בשנות ה-90, ועל ה-2.4 הנוכחי. דוקא ה-2.3 שהם שמו ברובר מוצלח בהרבה.

המנוע של ה2ליטר לא מצטיין בגמישות שלו אבל להגיד שהוא מושך כמו 1.4 זה כבר בדיחה

נהגת עליו? או על ה-2.4?

אורי

פורסם
מנסיון עם האקורד 2.4 יש לה בעיה רצינית של מחסור במומנט (כוח זמין) - מתחת ל-3K סל"ד אין לה כלום - מרגישה יותר כמו 1.4. רק ב-6K סל"ד היא מתחילה לעוף. בנסיעה יומיומית המנוע מרגיש חלש, ומכאן אני מסיק שב-2.0 המצב עוד יותר גרוע.

מצטער, אתה טועה. לאקורד 2.4 (וגם 2.0) יש מחסור בכוח ב-3K סל"ד רק אם אתה רגיל לטורבו דיזל. יש לה מספיק כוח ובוודאי לא פחות מרוב המתחרות בקטגוריה. היא מסוגלת להתנהל בקצב מצוין גם בסל"ד נמוך - מניסיון של יום שלם של נהיגה (גם ב-2.0)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

על הנייר המנוע נראה לא גמיש אבל מי שנהג עליהם גם על ה2ליטר וגם על ה2.4ליטר בשום אופן לא יכול להגיד שהמנועים חלשים

אי אפשר לצפות ממנוע שסוחב מלא עד 7Kסלד שיבעט בטורים רצפה של מתחת ל3K כאלה דברים יש רק במכוניות יקרות כמו האמ3 של במוו שהמומנט שם מדביק גם בטורים נמוכים וגם ב7.5K

אפילו שלסובארו יש 10 כוח סוס יותר ההאצות ביניים של ההונדה היו הרבה יותר טובות אחרי 5000K נהיגה עם כל אחת מהם אני אומר לא משטויות וטבלאות נתונים שרואים באינטרנט

כל מנועי הבנזין של הונדה ואקורה היום הם מנועים של טורים גבוהים

פורסם
אופציה שלא הוזכרה כאן אבל בהחלט שווה בדיקה היא הטויוטה אוונסיס שמחירה ירד באחרונה.

הוקטרה עדיפה על המליבו המבוססת עליה, בכל הקשור להתנהגות כביש ונוחות.

אם כבר אמריקאי (ופוזה) ה-PT קרוזר יכול להיות מעניין.

אני חייב לציין לגבי האוונסיס דבר אחד: עקב שבר בידה, שלא אפשר החלפת הילוכים, אשתי נאלצה להחליף את הפונטו הידנית הצנועה שלה עם האוונסיס האוטומטית "המפוארת" של אחי לתקופה של כחודשיים, ולטענתה הפונטו (שעולה חצי מהאוונסיס) עדיפה בהרבה (!) גם כשאני נהגתי בה (בעיקר כדי לתדלק) הרגשתי שהיא נופלת בכל תחום מהמשפחתית הפשוטה שלי (מגאן 1600), ואפילו אחי ביקש (בחצי צחוק) להשאיר אצלו את הפונטו לאחר החלמתה של אשתי.
פורסם
מצטער, אתה טועה. לאקורד 2.4 (וגם 2.0) יש מחסור בכוח ב-3K סל"ד רק אם אתה רגיל לטורבו דיזל. יש לה מספיק כוח ובוודאי לא פחות מרוב המתחרות בקטגוריה. היא מסוגלת להתנהל בקצב מצוין גם בסל"ד נמוך - מניסיון של יום שלם של נהיגה (גם ב-2.0)

רוני

יש לי נסיון של יותר מיום על ה-2.4. בוא נסכים שזה עניין שלפחות בחלקו הוא סובייקטיבי.

מה שלגמרי אובייקטיבי, זה שאקורד 2.4 עולה 245K בעוד מזדה 6 2.3 עולה 175K.

האם באמת האקורד נותנת 40% יותר תמורה? לעניות דעתי לא.

אורי

פורסם

לא מסכים. כוח מנוע הוא לא עניין סובייקטיבי. סע על המתחרות מהקבוצה בנפחים המקבילים ותראה שאין מחסור בכוח ביחס אליהם בסל"ד נמוך. ברור שמול TDI יהיה פחות מומנט בסל"ד של 2000-3000, אבל זה לא חוכמה. בסופו של דבר לכל המשפחתיות הגדולות בנפח 2.0 ל' אין ממש בעיה להתנהל במהירות יפה בסל"ד לא גבוה. בוודאי ביחס למשפחתיות בנפח 1.6 ל'.

האקורד בכלליות יקרה יותר מה-6 וזה (בחלקו) בצדק, שכן מדובר בחבילה משכנעת יותר. אני לא משווה את ה-2.4 של האקורד ל-2.3 של המזדה, אלא את רמת האיבזור הגבוהה של האקורד 2.0 ל' ל-6 2.3. כאן, מלבד המנוע, אני חושב שיש בהחלט תחרות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שלגמרי אובייקטיבי, זה שאקורד 2.4 עולה 245K בעוד מזדה 6 2.3 עולה 175K.

האם באמת האקורד נותנת 40% יותר תמורה? לעניות דעתי לא.

אורי

אם אתה רוצה להשוות את האקורד 2.4 למכונית אחרת בקבוצה של מכוניות המנהלים המפוארות זה לפאסאט החדשה או מרצדס סי180 כאן אפשר להתווכח עד מחר אם יש תמורה או לא , אבל המאזדה 6עם כל הכבוד שהיא מכנוית טובה ועם תמורה גבוה לשקל בכלל לא בקטגוריה שלהם , כל הקסנון הגאנטים והאבזור שלה לא יעזרו לה הם לא באותה ליגה .

פורסם
על הנייר המנוע נראה לא גמיש אבל מי שנהג עליהם גם על ה2ליטר וגם על ה2.4ליטר בשום אופן לא יכול להגיד שהמנועים חלשים

אי אפשר לצפות ממנוע שסוחב מלא עד 7Kסלד שיבעט בטורים רצפה של מתחת ל3K כאלה דברים יש רק במכוניות יקרות כמו האמ3 של במוו שהמומנט שם מדביק גם בטורים נמוכים וגם ב7.5K

אפילו שלסובארו יש 10 כוח סוס יותר ההאצות ביניים של ההונדה היו הרבה יותר טובות אחרי 5000K נהיגה עם כל אחת מהם אני אומר לא משטויות וטבלאות נתונים שרואים באינטרנט

כל מנועי הבנזין של הונדה ואקורה היום הם מנועים של טורים גבוהים

אומנם לא נהגתי 5000 ק"מ על כל אחת מהן , אך יצא לי לנהוג מעט בתוך מגרש סגור(איפה שעבדתי בעבר),אני יכול לומר מניסיון = ה B4 יותר חזקה מהאקורד בהתחלה ממצב עמידה,נגדיר את זה כך: לא חסר לה כוח.
פורסם

שלום לכולם

אחי מתענין ברכישת רכב חדש מהסוג הנ"ל :

סוברו B4

אופל וקטרה

שברולט מאליבו

אשמח לקבל חוות דעתכם לגבי הרכבים הנ"ל ואחרים בקבוצה

תמורה לכסף,בטיחות,נוחות,ביצועים(לפי סדר חשיבות)

תודה

ניצןניצן שלום וחג שמח!!

הייתי ממליץ לך אפילו בחום על הפורד מונדאו, 154,000 ש"ח לגירסה המפוארת (היחידה שמיובאת ארצה), 6 כריות אויר, מנוע 2.0L עם 145 כ"ס, נוחות נסיעה טובה מאוד (הייתה לנו פאסאט והפורד נוחה יותר וגם יותר מרווחת)

שווה לאחיך לבדוק אותה, אנחנו לא הצטערנו.

בהצלחה ושהיה במזל

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם
אומנם לא נהגתי 5000 ק"מ על כל אחת מהן , אך יצא לי לנהוג מעט בתוך מגרש סגור ה B4 יותר חזקה מהאקורד בהתחלה ממצב עמידה

או שאתה לא יודע לצאת מהמקום או שנסעת בבי4 3ליטר ואז אין מה לדבר בכלל

• תוכן חדש...