Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצא קסנטיה שמטופלת היטב (ולא קשה למצוא), תקבל את כל מה שביקשת ועוד!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אתה מדבר על הפאסאט שנראית כמו בלינק?

http://www.militaryworld.dk/vw_passat_hrn.jpg

כי נסעתי באחת כזאת, ישבתי במושב האחורי ולא האמנתי כמה מרווח רגליים יש, משהו מדהים, צריך לשבת שם בשביל להבין.

לא בדיוק כמו בלינק, זאת שבלינק היא דור אחד קדימה (B4) שאני מאמין שגם תיכנס בתקציב ואולי גם עדיפה על הקודמת אם כן כי רמת האבזור עלתה, וגם היא מרווחת אבל אני חושב שבדור שלפני (כמו שלי B3) קצת יותר. זה הדגם: (במקרה היה לי רק תמונה של אחת משופרת אז, להמחשה בלבד)

שי. :wink:

Newfront1.jpg

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

סובארו לאגסי (דור 2) בעלת מנוע 1,8. מכונית נהדרת ומומלצת.

מנסיון של חבר (שנת 96) המנוע חזק מאוד, רכב מרווח מאוד, רך ונוח וכבונוס מציע רמת אחיזת כביש טובה ומהנה.

הרכב של חבר שלי עבר 150,000 ק"מ ומציג רמת אמינות גבוהה מאוד. ההמלצה האישית שלי.

אגב, אם אתה פתוח לאופציות מענינות, הלאגסי מגיעה בגירסת סטישן מאוד שימושית, בעלת תא מטען גדול ומרווח משמעותית שמאפשר גם גישה נוחה יותר ובנוסף יש יותר מקום ליושבים מאחור.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
סובארו לאגסי (דור 2) בעלת מנוע 1,8. מכונית נהדרת ומומלצת.

מנסיון של חבר (שנת 96) המנוע חזק מאוד, רכב מרווח מאוד, רך ונוח וכבונוס מציע רמת אחיזת כביש טובה ומהנה.

הרכב של חבר שלי עבר 150,000 ק"מ ומציג רמת אמינות גבוהה מאוד. ההמלצה האישית שלי.

אגב, אם אתה פתוח לאופציות מענינות, הלאגסי מגיע גם בגירסת סטישן מאוד שימושית, בעלת תא מטען גדול ומרווח משמעותית שמאפשר גם גישה נוחה יותר ובנוסף יש יותר מקום ליושבים מאחור.

למיטב זכרוני ב 1995-1996 מכרו בארץ רק 2000 סמ"ק, יכול להיות שהדגם של חבר שלך (1800 סמ"ק לטענתך) הוא מהראשונים עם מנוע 1800 סמ"ק, דור שני, ששווקו בארץ.

דגמי ה 2000 סמ"ק נהנים מביצועים טובים יותר, ABS כסטנדרט - וצריכת דלק דומה ואפילו טובה יותר, בסיטואציות מסויימות, מהדגם בעל מנוע ה 1800 סמ"ק. כמו כן בדגם זה (2 ליטר) יש בלמי דיסק מאחור, צמיגים יותר רחבים, חתך יותר נמוך וחישוקים בקוטר גדול יותר (וכן, זה משפיע על הנוחות, ה 1.8 יותר נוחה בזכות צמיגים במידה 185/70 R14 לעומת 195/60 R15 ב 2 ליטר).

התקציב הנ"ל גבולי בין דור ראשון עם מנוע 2000 סמ"ק (מודל אחרון -> 1993) לבין דור שני עם מנוע 2000 סמ"ק ממודל 1995 ומעלה. בדור הראשון גרסת ה 2 ליטר מקבלת צמיגים במידה 185/65 R14 לעומת הדור השני, שם שודרגה המידה לרחבה יותר (כפי שציינתי מעלה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האמת שמבלי שום קשר, ליד מיטתי יש גיליון של ירחון "אוטו" 121 מרץ 96 שם נערך מבחן דרכים בין הגלאנט 1,8,קורסיקה 3,1 ולאגסי 1,8 אוט' במבחן אגב, ניצחה הלאגסי.

בשנת 96 כן נמכרה לאגסי (דור 2) 1,8 ולמיטב ידיעתי היא אף יותר נפוצה. יש לשים לב שהיו גירסאות נטולות ABS וצמד כריות אויר, גירסאות אלו כמובן לא מומלצות לקנייה (בעיני) ויש להעדיף את הגירסאות עם הכריות וה-ABS. אני מסכים שאם מוצאים 2,0 או אפילו 2,0 AWD אזי הן עדיפות על 1,8 שמנסיון מפגינה ביצועים טובים.

הסיבה שהמלצתי על 1,8 היא כי זו הגירסה היחידה שמתקרבת לתקציב של פותח השירשור, גירסאות ה-2,0 יקרות יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

זאת הייתה רק דוגמא חוצמזה שהאימפלות והאמריקאיות בסגנון הזה נסחרות מאוד נמוך

בנאדם שעובד איתי קנה אימפלה שנת 2000 מנוע 3800סמק ב42000שקל ובמצב די טוב

התמורה לכסף שהאוטו הזה נותן גבוהה מאוד

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אוטו מרווח מאוד בתקציב שלך הוא דייהו לגנזה.

האוטו מרווח (מאוד!) כמו איזה אמריקאית גדולה ולא כמו פוקוס מצ'וקמקת בלי להעליב..

יש ברשות משפחתי אוטו כזה והוא דיי אמין ז"א חוץ מטיפולים שהוא עובר לא זכור לי שראה מוסך.

לאוטו מנוע 2000 משהו כמו 130 כ"ס (של אופל כמדומני) שזה דיי מספק אותנו.

החיסרון היחיד שמצאתי לרכב הוא שיש לו שמירת ערך מאוד נמוכה ושיצחק לוי לא כל כך אוהב דייהו.

לדוגמא שנת 99-2000 המחירון בסביבות ה- 30 אלף - מחיר בקרשים לאוטו כזה מפנק.

תמונות:

8195571.jpg

papashin_laganza.jpg

עידן.

פורסם
הוא המליץלו עכשיו על דייהו לאנוס או שנדמה לי ?
נדמה לך!!!

הוא המליץ על דייהו לגנזה! רכב מנהלים גדול הרבה יותר מהלאנוס.

פיליפ.

פורסם

אם חשקה נפשך ב405 1600CC, צור קשר בהודעה פרטית..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...