Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתכוון לנסוע בסוף השבוע הזה או בתחילת השבוע הבא לגני התערוכה בתל אביב עם הרכב. מכיוון שלא נכנסתי עם הרכב מעולם לתל אביב (פרט לאוגוסט 2004 שנסעתי עם האוטו מיוקנעם לירושלים דרך איילון דרום, וגם אני לא זוכר כלום) אז רציתי לברר כיצד מגיעים.

אני יודע שנוסעים על כביש 70 עד צומת פרדייס. שם ממשיכים ישר לכביש עם נתיב אחד לכל כיוון, ובוספו של דבר הכביש מסתיים וישנה פנייה חדה ימינה לכביש החוף (כביש 2).

מה הלאה? :shock:

תודה מראש...

גיא.

פורסם

בצומת פארדיס ממשיך ישר, עובר תחנת "סונול" ועולה על הפניה השניה שמעלה אותך לכביש החוף לכיוון תל אביב, נוסע לפחות 70 קילומטר, בצומת גלילות שמאלה מיד אחרי הסינמה סיטי (איפה שהרצל מופיע על מאגר מים כזה) ופניה ראשונה ימינה, אז בעצם אתה עולה על נתיבי איילון, יורד במחלף השני, רוקח, ממשיך ישר, מצד ימין גני התערוכה.

נסיעה טובה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
בצומת פארדיס ממשיך ישר, עובר תחנת "סונול" ועולה על הפניה השניה שמעלה אותך לכביש החוף לכיוון תל אביב, נוסע לפחות 70 קילומטר, בצומת גלילות שמאלה מיד אחרי הסינמה סיטי (איפה שהרצל מופיע על מאגר מים כזה) ופניה ראשונה ימינה, אז בעצם אתה עולה על נתיבי איילון, יורד במחלף השני, רוקח, ממשיך ישר, מצד ימין גני התערוכה.

נסיעה טובה.

תודה רבה על ההסבר המפורט, עזרת לי מאוד.

בוא נראה אם הבנתי..

1. מרגע עלייה לכביש החוף אני נוסע כ- 70 ק"מ ישר ללא פניות נכון?

2. שאני מגיע לצומת גלילות, האם יש שילוט של הצומת? האם זו הצומת עם המסך פלזמה הענק שתלוי בצד ימין?

3. אחרי הפנייה אני מיד פונה ימינה ועולה על איילון. האם יש שילוט ביציאה ממחלף רוקח? האם זו בעצם פנייה ימינה?

תודה מראש,

גיא.

• אחראי פורום
פורסם
תודה רבה על ההסבר המפורט, עזרת לי מאוד.

בוא נראה אם הבנתי..

1. מרגע עלייה לכביש החוף אני נוסע כ- 70 ק"מ ישר ללא פניות נכון? כן.

2. שאני מגיע לצומת גלילות, האם יש שילוט של הצומת? האם זו הצומת עם המסך פלזמה הענק שתלוי בצד ימין? כן, שים לב שאתה עומד באחד משלושת הנתיבים השמאליים.

שני הימניים ממשיכים לדרך נמיר, לתוך ת"א.

3. אחרי הפנייה אני מיד פונה ימינה ועולה על איילון. האם יש שילוט ביציאה ממחלף רוקח? האם זו בעצם פנייה ימינה? יש שילוט "רוקח" , זה אכן מצד ימין. אם תיכנס בראשונה ימינה - תיכנס לפי גלילות.... תיצמד ימינה, אתה כבר תזהה

את תחילת איילון.

תודה מראש,

גיא.

בהצלחה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
תאסוף אותי בפרדיס, תגיע.
אני החלטתי שאני גם אסע, אם בא לכל תושבי האזור, יוקנעם, בנימינה, זכרון, לנסוע ככה ביחד שיכתבו לי לפרטי...

ניסע בשירה ככה לא נתבלבל.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ואוו, מישהו שלא יודע להגיע לתל-אביב :shock:

אתה עולה על איילון דרום (לשם נראה שאתה יודע להגיע), יורד ברוקח (יש שילוט סביר) ומשם שובר לכיוון גני התערוכה (יש שילוט, יש ים חניה, בתשלום).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המלצה שלי, לגני התערוכה, במיוחד בפסח, עדיף להגיע ברכבת.

יש תחנה במרכז הירידים, לא צריך לחפש חניה, לא הולכים לאיבוד. אתה יכול לנסוע עם הרכב לבנימינה, להשאיר אותו שם, ולשעוט דרומה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה על ההמלצות וההסברים.

אגב, החנייה בגני התערוכה כרוכה בתשלום? כמה עולה להחנות שם לשעה? (בהנחה שאני יחנה שם כמה שעות לפחות)..

פורסם

20 ש"ח

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

רציתי להגיד לכם תודה רבה על העזרה, הגעתי בדיוק ללא טעויות בדרך.

הנסיעה עברה חלקה ללא בעיות מיוחדות.

• תוכן חדש...