Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוודי A4 1.8T שנת 2001 מה דעתכם על הרכב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתכנן שיפורים בעתיד ה-1.8T הוא פלוטפורמה מצויינת! , גם ביחס למנועים גדולים יותר.

חוץ מזה אני לא מכיר את הרכב.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

המכונית מצוינת.

חשוב מאוד לבדוק את הסטוריית הטיפולים ומצב הטורבו והגיר עם הטיפטרוניק ! במקרה תקלה הם יקרים מאוד. באופן כללי האחזקה יקרה, אבל התמורה מובטחת. המנוע הנ"ל הוא גם בסיס נהדר לשיפורים.

בברכה,

אורן.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

לחבר קרוב יש את הרכב הנ"ל מאותה שנה כמו שאתה מחפש, את הרכב הם קנו מהחברה ועד היום לא הייתה להם שום תקלה , הרכב עם 70 אלף ק"מ.

האוטו אמין בטירוף אבל הם קנו את הרכב חדש מהחברה , אני מקווה שתיפול על מישהו ששמר על הרכב כי במקרה של תיקונים הרכב ממש ממש לא זול להחזקה {מניסיון עם האודי a3}.

בהצלחה

פורסם

מנוע נהדר וגמיש בצורה שלא תאמן, כמו שאמרו בסיס טוב מאד לשיפורים (שלא מסתדרים עם A4)

לגבי הרכב, לא נסעתי, אבל אודי יכול להיות רק יותר טוב מהלאון שלי מבחינת נוחות ופאר, פחות מבחינת התנהגות ...

ליאור (לאון טורבו)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...