Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע לא חסר אנשים בגיל 18-19 שנוסעים כמו מטומטמים. אם אתה הולך להגביל את הוצאת הרשיון הזאת בגיל 16 אז מה עם ה50 סמ"קים?

היא עשתה עבירת תנועה חמורה וזה מה שהביא למותה! לא מיול ולא נעליים....

זה ברור שיש מכוניות כמו במוו עם 8 כריות אוויר שבמקרה כזה היא בטח הייתה יוצאת עם שריטה. או איזה פייסטה 87 שבמקרה כזה היא הייתה יכולה למות או לבלות בבית חולים הרבה זמן.

אבל אתה לא רואה שבממשלה מתירים יבוא של מכוניות עם 8 כריות אוויר בלבד ומורידים מהכביש כל רכב שיש לו פחות כריות אוויר מ8.

אני עכשיו מפחד שיחליטו בממשלה לאסור את תנועת הכלים האלה בכביש. זה רק עוצר את ההתקדמות בארץ.... יש פה אנשים שחולמים שיום אחד יהיה מותר לבנות באגי חוקי לכביש וכדומה כמו באירופה אבל אם על כל תאונה של בן אדם שנהרג יאסרו על כלי כזה או אחר לנסוע בכביש לא נתקדם בחיים. אם כולם יסעו לפי החוק אז אף אחד גם לא ימות. נקודה. עשית טעות אתה יכול גם לשלם עליה...אין מה לעשות פה!

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

bmw ricer

יש בהחלט מה לעשות - אנשים בגיל 16 הם בעלי שיקול דעת פחות טוב מאשר אנשים בוגרים יותר.

על אחת כמה וכמה, כאשר את שיקול הדעת הנוסף, הבוגרים מקבלים בזכות הכשרה ארוכה מעט יותר (וגם היא, ככידוע, לוקה בחסר).

יש להתחשב במספר גורמים לזכות ההכשרה בנהיגה על רכב: גיל מבוגר יותר, שעות לימוד רבות יותר וכן תקופת המלווה והאיסור על נסיעה יחד עם מספר מסויים של אנשים ברכב למשך תקופה.

אגב, אתה מתעלם מהעובדה שהנהגת הזו יכלה גם להתנגש בהולך רגל ולא בגולף - אני בספק אם להולך רגל היה נשבר הפנס בלבד.

אתה יכול לנחש לבד מי היה נשאר בחיים ומי שילם על העניין בחייו, כך שהטענה שלך, שמי שעושה טעות משלם עליה, פשוט עלובה (ומצטער, אבל ייסורי המצפון של הנהג הפוע הם כאין וכאפס לעומת ייסורי האובדן של קרובי ההרוג).

פורסם
מעניין כמה בני 16 ואחרים צריכים למות עד שמישהו יצליח למנוע מיבואן הכלים האלו למכור אותם לבני 16.
הם כבר עשו משהו בנידון (יותר נכון משרד האוצר), על כל יצרני הרכבים בארץ (טומגו וטומקאר) הללו חל מס קנייה בגובה 30%!! על היבואנים חל מס נוסף בגובה 7%. מה שמייקר את מחיר כלי הרכב הנ"ל ומקרב אותו למחיר של מכונית מיני (סגמנט - לא הרכב) חדשה.

לפני כמעט 10 שנים עשו צעד דומה עם הטרקטרונים (מיול ושאר כלי הרכב האלו נקראים "טרקטור משא"), מה שגרם לנפילה של 85% בפלח השוק הזה..

האם זה יקרה גם בפלח השוק הזה? ימים יגידו..

לגבי נושא השירשור - עוד משפחה שנפלה קורבן לאטימות של הממשלה, חבל!

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

לא צריך לאסור את תנועת הרכבים האלה על הכביש, צריך להקשות את תנאי קבלת הרשיון בשבילם ולהוציא אותם מהקטגוריה של הטרקטורים!!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הלוואי שעל כל נהג היה פיקוח כמו שיש על נהג טנק בן 18 בצה"ל.

להזכירך, מי שמפקח על הנהג זה קשיש ותיק בן 19 שמעליו יש מפקד בכיר בן 21. הבעיה כאן היא לא הגיל, לבן 17 וחצי עם רישיון אין בגרות יתרה מזו של בן 16. מה שכן יש לו זו הכשרה מינימלית. זה הכל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אישית מאשים גם לא במעט את ההורים, הרי ברור שהם לא קנו את המיול הזה בעצמם.

בתור הורה אתה יכול לראות מי הילד שעומד מולך והאם הוא מספיק אחראי או לא...

לא מזמן שהייתי במשמרת במשטרה באחת השכונות כמעט נכנס בי טרקטורון שהשתולל שם, ניסיתי לתפוס אותו אבל הוא ברח, אחרי כמעט שעתיים ראיתי אותו חונה ולידו איזה פישר, מהסוג שלובש כובע מצחייה גם בלילה שאין שמש...

תפסתי אותו, הוא קרא לאבא שלו, שהתחיל לצעוק: "מי אתם בכלל שתתעסקו עם הבן שלי" "הוא ילד טוב" "הוא לא נוהג בפראות, הוא רק שטף את הטרקטורון ואתם הטרדתם אותו, אתם תמיד מטרידים אותו!".

בקיצור אחרי שהקטן הודה שהוא היה זה שהשתולל בשכונה הייתם מצפים שתגובת האבא תשתנה... אבל לא! הוא המשיך באותו קו, אז מה אם הוא נסע קצת, הוא לא הרג אף אחד, לא תריך על כל דבר לעשות סיפור.

בקיצור, רוב רובם של הקופי אדם האלה למדו את ההתנהגות בבית ומקבלים לגיטימציה פעם אחרי פעם להמשיך ולנהוג איך שהם רוצים והם באמת מאמינים שהם צודקים.

וחזרה לענייננו, איפה שאני גר אין מיולים. זו תופעה ששמורה אך ורק לתושביה האמידים מאוד של ישראל ובעיקר מקומות כמו הרצליה שבהם יש "מיול לכל ילד" (=שווה ערך לפרוייקט מחשב לכל ילד שהיה פעם למי שזוכר..).

כל פעם שיצאתי יום שישי לאזור התעשייה של הרצליה, או אפילו שהייתי בא למפגשים בר"ג, הייתי רואה את הילדים האלה משתוללים עם המיולים... (ואת הגדולים יותר עם הפיאט אונו/ מאזדה לאנטיס).

אז יבואו אנשים כמו כמה מגיבים כאן ויסגרו את הפירצה של המיול, אז הם יקנו קטנוע 50 סמ"ק.

ואני לא רוצה לדבר על כן בגרות/לא בגרות, כי שוב לא חסרים טיפשים בני 17-18-50.

הבעיה היא לא החוק ואיך אפשר לסתום בו "פירצה" כזאת או אחרת.

אתם יודעים מה? זה כמו להאשים בעל דירה בפריצה מכיוון שהוא לא מיגן את דירתו בצורה מספקת.

כולכם שמים לב שהחברה פה הולכת לעזאזל, לא צריך להאשים את החוק, צריך להאשים את האנשים.

מספיק כבר עם האשמות הטיפשיות האלו: "למה החוק מרשה ככה?" ו"למה המשטרה לא אוכפת פה, וכן פה?"

צריך לשאול, למה הטיפש הזה עושה "צלחות" באמצע מגרש חנייה מלא באנשים, למה הבן זונה הזה פורץ לאנשים ולוקח להם את כל רכושם, הרי רובנו ככולנו לא עושים את השטויות האלה, אז למה הקומץ המפגר הזה הורס לכולנו ואיך אפשר לשנות את זה.

פורסם
bmw ricer

יש בהחלט מה לעשות - אנשים בגיל 16 הם בעלי שיקול דעת פחות טוב מאשר אנשים בוגרים יותר.

על אחת כמה וכמה, כאשר את שיקול הדעת הנוסף, הבוגרים מקבלים בזכות הכשרה ארוכה מעט יותר (וגם היא, ככידוע, לוקה בחסר).

יש להתחשב במספר גורמים לזכות ההכשרה בנהיגה על רכב: גיל מבוגר יותר, שעות לימוד רבות יותר וכן תקופת המלווה והאיסור על נסיעה יחד עם מספר מסויים של אנשים ברכב למשך תקופה.

אני פשוט לא חושב שזה כלי שמצריך לימוד נהיגה כמו על אוטו כי הוא לא מסוכן כמו אוטו. אני לא יודע בדיוק מספרים מדוייקים אבל לפי החוק מותר לו לינסוע 40 קמ"ש לא? לא חושב שהוא מגיע ליותר מ50-60.

אני מסתקל על מקומות באירופה ששם מותר לינסוע על קטנוע 50 ללא רשיון בכלל וחושב למה בארץ צריך הכל להיות שונה?

פורסם
הם כבר עשו משהו בנידון (יותר נכון משרד האוצר), על כל יצרני הרכבים בארץ (טומגו וטומקאר) הללו חל מס קנייה בגובה 30%!! על היבואנים חל מס נוסף בגובה 7%. מה שמייקר את מחיר כלי הרכב הנ"ל ומקרב אותו למחיר של מכונית מיני (סגמנט - לא הרכב) חדשה.

זה לא פתרון, זה מציאת מקור נוסף להכנסה. מה השלב הבא בפתרונות האוצר, להכפיל את מחיר המברגים כדי להלחם בפריצות לרכב? להרים את מחיר הקונדומים על מנת להגביר את הילודה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
להזכירך, מי שמפקח על הנהג זה קשיש ותיק בן 19 שמעליו יש מפקד בכיר בן 21. הבעיה כאן היא לא הגיל, לבן 17 וחצי עם רישיון אין בגרות יתרה מזו של בן 16. מה שכן יש לו זו הכשרה מינימלית. זה הכל.

אתה לא בהכרח צודק.

שנה וחצי זה גם משהו...

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני פשוט לא חושב שזה כלי שמצריך לימוד נהיגה כמו על אוטו כי הוא לא מסוכן כמו אוטו.
בחורה אחת נהרגה וכאן כמעט ונהרגו אב ובנו.

מה ההבדל?

פורסם

...ההפתעה היחידה היא שזה קרה עכשיו ולא במיליון מקדים קודם לכן

אני לא מחפש אשמים, לא הילדה האומללה שנסעה נגד הכיוון

לא נהגת הגולף האומללה עוד יותר [נראה לי ממש לא נעים לדרוס ככה שלושה ילדות]

ולא המחוקק שמאפשר לכלי רכב דמיקולו דוגמת המיול או הטומ-קאר לחלוק אותם כבישים עם מכוניות אמיתיות.

מנסיון של שנים בהרצליה פיתוח והאיזור אני באמת מופתע שזה קרה עכשיו ולא באלף מקרים אחרים קודם לכן.

נ.ב. - למי שיעקוב צפוי שיעור אנתרופולוגי מרתק - אני צופה שינוי מהותי בחקיקה לתנועה של כלי רכב מעין אלה או לחלופין \ החמרה באפשרויות הרישוי לכלי הרכב מהסוג הזה, ולא בגלל מהות התאונה אלא יותר עקב המיקום והמעורבים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
להרים את מחיר הקונדומים על מנת להגביר את הילודה?

:lol: :lol: :lol:

אני חושב שזה לא מכובד להצחיק ככה בשרשור עצוב קצת...

ומה דעתי ?

( לא שמישהו שאל , אבל זה לא יעצור אותי מלהגיד מה שאני רוצה )

שיעשו להם תיאוריה לפני . זהו . אם לא עושים כמובן .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מצד אחד, כל המכסכות דשא האילו הן נוראיות... סליחה, הנהגים שלהן...

מצד שני, 50CC יותר מסוכן, לנהג לפחות...

לדעתי, צריך להגביל את הנהיגה בכלים האילו לשעות מסויימות (7-9 ו 16-19), ואזורים מסויימים (לא ליד בתי ספר וגנים למשל), להגביל לנהג בודד (וכאן ניכנס עניין המלווה, אלא אם גילו של הנוסע מעל 24 והוא בעל רישיון והוא לא "נהג חדש")...

לילדים האילו אין מושג מה קורה איתם, ולפעמים אני ניתקל בהם בכביש, ורק במיקרה וביגלל ערנות של הסביבה הם ניצלים ממות בטוח!

כמו כן (וכאן ניכנסת עמותת המרוצים לעניין, כך אני רואה את זה), בשטחים חקלאיים, שיסעו חופשי...

הילדים עם המכסכות דשא האילו צריכים לרדת מהכביש... זה לא כלי שנועד לכבישים, ובטח לא לנהגים חסרי ניסיון! הכלי דורש מלא תשומת לב, הוא רועש וביגלל זה לא ניתן לישמוע את הסביבה, הוא ממש לא עומד בשום תקן בטיחות...

מצד שני, שוב, זה עדיף כל דו"ג קטן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני פשוט לא חושב שזה כלי שמצריך לימוד נהיגה כמו על אוטו כי הוא לא מסוכן כמו אוטו. אני לא יודע בדיוק מספרים מדוייקים אבל לפי החוק מותר לו לינסוע 40 קמ"ש לא? לא חושב שהוא מגיע ליותר מ50-60.

אני מסתקל על מקומות באירופה ששם מותר לינסוע על קטנוע 50 ללא רשיון בכלל וחושב למה בארץ צריך הכל להיות שונה?

תגיד אתה קורא את מה שאתה כותב?

ילדה נהרגה ועוד שתיים כמעט....

זה לא מסוכן לדעתך?

אני מזמין אותך לקחת את הרכב הפרטי שלך עם הפח ומוטות הפלדה בדלתות ואזורי הקריסה בחלק הקדמי והאחורי, כריות אוויר,חגורות בטיחות ועוד.. ולהתנגש בקיר ב50-60 קמ"ש

אח"כ תנסה את זה עם מיול..שאמצעי ההגנה שלו כוללים נראה לי חגורה בעלת 2 נקודות עיגון..ו..זהו?

ותגיד מה יותר כואב...אם תשרוד...

ההבדל הוא שבתעשיית הרכב מתחשבים בתאונות הדרכים...בתעשיית הטרקטורונים החקלאיים מתחשבים בכמה גזרים ותפוזים אפשר לשים לו בבגאז'...

אגב.

שאלת למה באירופה מותר וכאן אסור?

זה שמדינת ישראל משתתפת במפעלים אירופיים בספורט זה טוב ויפה(אהה יש גם אירוויזיון) הבעיה היא שפתאום כולם כאן רוצים להיות אירופה כשאנחנו בעצם נמצאים באסיה ורובנו מתנהג כמו אפריקה..

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...