Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר את חיליק המדריך עם שוקר חשמלי...

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדהים איזה תגובות מטופשות נרשמו כאן.

בנוסף לדבריו המאוד נכונים של אישפוז (אגב, חוק החרמת הרכב על עבירות תנועה חמורות הוא בדיוק הדוגמא לשינוי ההחמרה כמו בצה"ל למשל) אני מוסיף ושואל:

נראה לכם הגיוני, אתם, אותם נהגים שלומדים מס' חודשים, עוברים בירוקרטיה של תיאוריה עיונית+טסט פנימי+טסט חיצוני+כ-28 שעות נהיגה מורטות עצבים, משקיעים,מתמאצים, וחולמים כבר להיות עצמאיים בגיל יחסית מוקדם של 17.5

אתם בסופו של דבר פוגשים בדרכים מימנכם בנתיב איזה נער מתבגר, עשיר ומפונק שהדבר היחיד שעשה בשביל הטומ-קאר שלו זה לבכות להורים במשך שבוע?

אין בכלי הזה היגיון, מבחינתי הוא שווה ערך לכל באגי שאפשר להתגרזן איתו בשטח, או כל טרקטורון שאפשר לעשות איתו "ווילי" ולנסוע ככה (שני גלגלים קדמיים באוויר) בנתיב הנגדי תוך כדי עקיפה של מכוניות בדרך בין-עירונית(אמיתי מלפני יומיים, אני נעקפתי).

הייעוד שלו (מיול)הוא למטרת עבודה חקלאית ופאן בשטח!סטו!

הוא לא מתאים לכביש לא מבחינה ביטוחתית ולא מבחינה מכנית.

גם אני, בהיותי נער בן 16 בגיל ההתבגרות, ראיתי מהצד את החבר'ה המגניבים מגיעים עם הכלים האלה לביה"ס בזמן שאני עולה על אוטובוס..

גם אני בכיתי, נדנדתי ורבתי עם ההורים כדי להיות חלק מהסאגה, והיום אני מסתכל עליהם מצד, מרחם עליהם, על הממשלה ההזויה הזאת, ועל ההורים המטומטמים שלהם.

רפובליקת בננות!

אמיר.

מרחם עליהם? אם קטנוע 50 סמ"ק הוא חוקי ומותר לכביש, אני לא רואה סיבה למה הוא פחות בטוח מאשר מיול או ריינג'ר. אז לרחם עליהם - ממש לא. הורים מטומטמים - גם לא. ממשלה מפגרת? בהחלט, אבל בגלל החינוך והענישה, ולא בגלל הגיל שבו מותר לנהוג.

מעניין אותי אם אתה בכלל יודע מה הפירוש של המילה רפובליקת בננות, ולמה ישראל "זכתה" לכינוי הזה...

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...