Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש קורס מזורז שמלמד את כל רזי עולם המיסים וראיית החשבון.

אני לא רוצה להיות רואה חשבון, פשוט רוצה להיות מסוגל לדעת לנהל כספים בלי להיות תלויי בגורמים חיצוניים.

אם מישהו מכיר או עבר קורס דומה שיכול לעניין אותי, אני אשמח לשמוע.

שבת שלום,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תחום המיסים הוא עולם ומלואו. מיסוי פרסונלי - המיסוי ברמה האישית הינו תחום פשוט למדי.

במידה ואתה צריך טיפול מיסויי הכולל עסקים מורשים, חברות, תאגידים וכל הרמה העסקית שום קורס של שנה לא ילמד אותך אפילו את הבסיס.

לימודי ראיית חשבון נמשכים 4 שנים שלאחריהם יש תקופת התמחות של שנתיים. שום קורס מזורז לא ילמד אותך את תחום זה

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

דניאל,

אתה יכול לקחת קורס בניהול חשבונות ו\או בייעוץ מס בכדי להבין איך מתנהלים הדברים.

http://www.yoram.co.il/ts.cgi?tsscript=institute/index&tag=2&inst_id=1955&cat_id=1062&cat1_id=1067&zone=9&degree=5&fromSearch=1

מעין כרטיס כניסה לעולם מלא קשה ומסובך.

ואל תטעה, הקורס ייתן לך איזשהו בסיס להתחיל לעבוד איתו בכדי שתבין על מה מדבר רואה החשבון שלך, ולא יותר מזה.

חשוב מאוד שתבין ותתעניין פחות חשוב שתבצע את זה בעצמך.

זה פול טיים ג'וב וזה יגזול את כל זמנך כך שלדעתי אם אתה מחפש לחסוך, זה לא המקום.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

כמו שציינו קודמי ראיית חשבון זה עולם ומלואו, עולם שמאוד קשה להבין אותו ובמיוחד על חצי רגל.

הנהלת חשבונות אתה יכול ללמוד בקורס מאוד מזורז של כמה חודשים אך זה לא יתן לך להבין אפילו טיפה מראיית החשבון.

פורסם

יש הבדל בין חוקי המיסוי לבין היכולת לנהל בעצמך תקציב (כספים) בלי להיות תלוי בגורמים חיצוניים

ניהול ספרים אינה פעולה מסובכת כל כך...

עזרה ממס הכנסה בעת מילוי הדוחות השנתיים ניתן לקבל ללא תשלום (נעזר בהם ממש עכשיו)

מה בדיוק הדרישות?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
דניאל,

אתה יכול לקחת קורס בניהול חשבונות ו\או בייעוץ מס בכדי להבין איך מתנהלים הדברים.

http://www.yoram.co.il/ts.cgi?tsscript=institute/index&tag=2&inst_id=1955&cat_id=1062&cat1_id=1067&zone=9&degree=5&fromSearch=1

מעין כרטיס כניסה לעולם מלא קשה ומסובך.

ואל תטעה, הקורס ייתן לך איזשהו בסיס להתחיל לעבוד איתו בכדי שתבין על מה מדבר רואה החשבון שלך, ולא יותר מזה.

חשוב מאוד שתבין ותתעניין פחות חשוב שתבצע את זה בעצמך.

זה פול טיים ג'וב וזה יגזול את כל זמנך כך שלדעתי אם אתה מחפש לחסוך, זה לא המקום.

חי

קודם כל תודה,

הרעיון הוא ממש לא לחסוך (הן בזמן והן בכסף) אלא אך ורק להבין יותר טוב את רזי המיסוי.

בגדול אני מעוניין לשבת מול רואה חשבון ולהבין מה שהוא מדבר, בערך כמו שאתה אמרת. מה גם שאני רוצה להיות מסוגל לעשות חשבונות מה שווה לעשות ובאיזה דרך.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...