Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בצומת קרית אתא מוסך ''ברק'' לסובארו ופורד.

לא השתמשתי במוסך הנ''ל אף פעם אבל ראיתי שמטפלים שם בהרבה מכוניות.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש הרבה מוסכים מורשים באזור עכו-קריות,אני מגיע ממרחק גדול למוסך ברק בצומת קריית אתא, מנהל המוסך אור מקצוען אמיתי ובחור חביב להפליא שיודע את נפש הלקוחות ולא מנסה לקרוע.

מוסך גשר גם מנוהל ע"י בחור צעיר שמבין עניין.

לגבי עוד כמה שקרובים יותר לעכו אני נמנע מלפרט עקב חשש מתביעת לשון הרע....

הנסיון שלי הוא על שתי מונדאו בבעלותי,פוקוס מהעבודה,מזדה דמיו+לנטיס מהעבודה והרבה יותר ק"מ מהממוצע X 5 שנים.

פורסם

אני ממליץ לך לחפש מוסך רגיל לא מורשה שיעשה את הטיפול , אין שום דבר מיוחד בטיפול 75,000 . סתם יקחו לך

הרבה כסף על שום דבר , ברוב המוסכים האלה (ברק,מרוץ ועוד ) שיצא לי לבקר בהם משתמשים בשמנים של פז ודלקול ,

ויצא לי לראות גם חלפים לא מקוריים שמרכיבים (אלה אם כן אתה עומד ליד הרכב ומקפיד על כל חלק - כמוני ) .

אני אישית ממליץ לך לקנות שמן סינטטי איכותי ושאר החלפים מקוריים ולעשות טיפול במוסך כללי שמישהו מהפורום ימליץ לך פה .

אלה אם כן חשוב לך ספר טיפולים וכאלה .

אם בכל זאת אתה רוצא מוסך מורשה מזדה פורד שמקפיד על חלקים מקוריים ושמנים איכותיים

אני ממליץ על מוסך נעמה בחיפה .

אבל הם יקרנים בטירוף .

פורסם
מוסך שביט ברמת-ישי.

מורשה ומומלץ.

ממש לא מומלץ

חוסכים כסף לכן לוקחים מכונאים גרועים

שלא יודעים לקרוא בכלל.

ואז שמים לך נוזל קירור שבכלל לא מתאים לאוטו.

שוברים דברים ואומרים שזה היה כך.

ועוד

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

בוא'נה, הרמתם פה מהאוב שרשור בן שנתיים וחצי...

לפני 3 שנים ויותר מוסך שביט היה בסדר גמור (מנסיון של חבר), אבל יכול להיות שהרמה שם ירדה מאז - אין לי מושג.

• תוכן חדש...