Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MGB - GT

RoyCo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

היום בבוקר נתקעתי בתנועה האיטית בכביש החוף לכיוון תל אביב , לשימחתי הרבה הבחנתי שהעכוב קרה בגלל משאית גרר שנסעה לאיטה.

הוא גרר 2 מכוניות אחת 307 SW והשנייה...MGB-GT אדומה...לפי המספר עדיין לא אספנות..

למישהו יש פרטים?

רוי

פורסם
בוקר טוב,

היום בבוקר נתקעתי בתנועה האיטית בכביש החוף לכיוון תל אביב , לשימחתי הרבה הבחנתי שהעכוב קרה בגלל משאית גרר שנסעה לאיטה.

הוא גרר 2 מכוניות אחת 307 SW והשנייה...MGB-GT אדומה...לפי המספר עדיין לא אספנות..

למישהו יש פרטים?

רוי

יכול להיות שזו ה MG של אדריאן מחיפה.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

לא שלי, קובי. כמו שאתה יודע, והרבה בזכותך, שלי חיה ובועטת, עברה הטסט בגאווה, נעה בכוחות עצמה על גלגליה, וממתינה לטיפול הקוסמטי הקרוב (פנים וחוץ). לא קרה בינתיים משהו שיגרום להעמסתה על גרר.

אבל מסקרן של מי האדומה?

ידוע לי על GT בצבע חום, באזור ת"א, הייתה שייכת בעבר לדני אושרוביץ, וכמו שהכרתי אותו לא מניח שמכר. אגב, ה- GT הזו של דני, היא זו שבגללה (סליחה, בזכותה) יש לי היום MG.

פורסם

אני מכיר כמה GT אדומות - חלק עם גלגלי שפיצים וחלק עם ג'אנטים רגילים. אם ה-GT בצבע חום שאתה מכיר בת"א היא זו שעמדה בשדרות חן, מדובר ברכב מוכר - הצבע הוא יותר מין "בורדו מטאל כהה" מאשר חום, יש לה ג'אנטים מגנזיום, ובזמנו היא היתה משופרת מאד. כבר הרבה שנים שהיא מושבתת, ולכן יש סבירות שראו אותה על גרר בדרך להשמשה. עוד קוריוז - המכונית הזו היתה שייכת לאח של רוני אהרנוביץ לפני 20 שנה, והשתתפה במבחן דרכים ב"טורבו" מול גולף GTI דור ראשון... זה היה מין מבחן של "ישן מול חדש".

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

המכונית המדוברת ממש מדליקה ועושה לי את זה ,שואל אם יש מה להשוות בינה לבין אלפא גוניור GTV ולנציה בטא קופה שגם הן עושות לי את זה ,אשמח לדעת מי יותר ספוטיבית וטובה מבין השלושה

פורסם

חבר'ה,

הרכב היה אדום עם גלגלי שפיצים :)

אני זוכר את השם של הגרר-אוטומוטור...מישהו מכיר??

אפשר להתקשר ולבדוק :)

רוי

פורסם
המכונית המדוברת ממש מדליקה ועושה לי את זה ,שואל אם יש מה להשוות בינה לבין אלפא גוניור GTV ולנציה בטא קופה שגם הן עושות לי את זה ,אשמח לדעת מי יותר ספוטיבית וטובה מבין השלושה

דעה אישית -

GTV מעל MGB GT מעל BETA

פורסם
דעה אישית-

1. MGB GT- כי: א. היא בריטית. ב. מיושנת ביחס לאחרות (כאספקט חיובי- המסורת). ג. בארצינו- היא היחודית מבין השלוש. ד. היא בריטית.

2. GTV - כי: איטלקים יודעים כמה דברים במכוניות- א. הם יודעים לגרום לרכב להראות טוב.

ב. הם יודעים לגרום לרכב להישמע טוב. ג. הם יודעים לגרום לרכב לפנות טוב.

3. BETA- כי: חלק מהדברים האמורים על ה GTV תופסים גם לגביה, אבל לא באותן עוצמות.

מורן.

פורסם
היום צילמתי אחת כזאת, רכב באמת יפה..

שלום.

הרכב הזה שיך לחבר בפורום והוא בתהליך שיקום ובטח ובטח לא למכירה.

רק ביום שישי עבר טסט.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...