Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

clarion מול alpine - התלבטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעתי את 2 המכשירים. ה-946 של קלריון היה מותקן לי ברכב למשך כשבועיים, הוא פשוט טוב יותר (לדעתי), ובתור חסיד של קלריון (היה לי את ה-846 וכרגע יש לי את ה-646), אני לא הייתי חושב פעמיים ובוחר את הקלריון.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר, הכפתורים בסדר גמור, מה שמעצבן באמת זה הסלייד ליין הזה...

לפותח השירשור, הקאלריון יותר יקר בכאלף עד אלף וחמש מאות שקלים.

אם יש לך את הכסף, לך על הקלאריון.

Maserati.

פורסם
שלום לכולם... אני מתלבט בין שני HU טובים ואני מבקש את עזרתכם,

מה דעתכם עדיף ולמה:

אלפיין 9855

או

clarion dxz 946

?

אני הייתי מעדיף את האלפיין 9855 על ה946 של קלריון, בגלל 2 דברים עיקריים.

1. טיים קורקשיין.

2. נוחות הפעלה.

ולמי שכתב פה איזו שטות לגבי הפקדים של אלפיין ("תחושת זולות מסויימת").

אז אני לא ממש יודע על מה אתה מדבר, עוד לא לחצתי על כפתור של מכשיר והרגשתי "יוקרתיות".

זה סתם לחפש משהו להגיד על המכשיר...

2 מכשירים מעולים , האלפיין יותר נוח לתפעול והטיים קורקשין זה פשוט תענוג.

ואני אישית לא כלכך אוהב את הטאצ' סקרין , ומנסה להמנע ממכשירים כאלו.

under construction..

פורסם
אין לי מושג על מה אתה מדבר, הכפתורים בסדר גמור, מה שמעצבן באמת זה הסלייד ליין הזה...

לפותח השירשור, הקאלריון יותר יקר בכאלף עד אלף וחמש מאות שקלים.

אם יש לך את הכסף, לך על הקלאריון.

הגלייד טאצ' לא מעצבן ולא נעליים, שמתרגלים אליו,(וזה מאוד מהר) ושלומדים להכיר את פונקציות המכשיר הוא מאוד נוח.

פרט לכך, אז מה עם הקלריון יותר יקר? זה לא אומר שהוא דווקא יותר טוב.

היתרון היחידי המובהק של הקלריון 946 על האלפיין, זה שהוא תומך בדולבי דיגיטאל ,וDTS, מעבר לכך, אם אין לך מערכת מולטימדיה ברכב, אין לך ממש צורך לשלם עבור ה"תענוג" עוד כ1500 ש"ח.

התמחור של קלריון בארץ הוא מנופח וללא קשר למציאות, בפועל האלפיין והקלריון הם במחירים זהים בארה"ב ורק בארץ ההבדל הוא כלכך משמעותי (1000-1500 ש"ח) זה מאוד משמעותי, במיוחד שמדובר על מכשיר מ2004.

אם כבר מכשיר להשוואה מול האלפיין 9855 זה הקלריון 955MC, ופה אני כבר הייתי מתלבט ביתר מחשבה בין השניים.

גרין מונסטר, האם אתה באמת משתמש בטיים קוראקשיין?

בוודאי, זה הפונקציה היחידה שממש שימושית מבחינתי ברכב, אומנם אצלי ברכב אין את האלפיין אלא הוא יושב ברכב של אחי.

אצלי יש בנייה מותאמת מבחינת זוויות של האלמנטים וכמוכן גם כיוון פאזות בהתאם, ולכן הבמה יושבת מעולה, ותמונת הסאונד היא פנטסטית.

היתרון של האלפיין שהוא יושב אצל אחי ברכב.

אתה יכול ל"זרוק" איפה שאתה רוצה את האלמנטים, ובלי לשבור את הראש על כיווני פאזות, אתה יכול למרכז את הסאונד באופן מאוד ברור, להגדיל עומק,נפח ואף להביא את הבאס קדימה.

ואת זה "קצת" קשה להשיג ברכב שאת הטוויטרים ממקמים במקומות המקוריים של הרכב וללא התחשבות בזוויות והתאמות גובה למינהם.

אגב, ההדבר היחידי מבחינתי שחסר לי כרגע ברכב, זה באמת הטיים קורקשיין, כי בעזרתו אני יכול להגיע לביצוע עוד יותר מושלם, רק יש עוד כמה סדרי עדיפיות כלכליות מבחינתי אבל גם זה יגיע בסופו של דבר.

under construction..

פורסם

שוב בתור בעלים של האלפיין 9855R, קצת לא נוח, לי לפחות, לנהוג ובאותו הזמן לשחק עם הגלייד טאצ'.

במיוחד בחיפוש תיקיה/קבצים, היה נוח יותר אם הייתה אפשרות לנווט בפקודות ובחיפוש למעלה למטה עם השלט או שניי כפתורים לחיצים רגילים.

Maserati.

פורסם
שוב בתור בעלים של האלפיין 9855R, קצת לא נוח, לי לפחות, לנהוג ובאותו הזמן לשחק עם הגלייד טאצ'.

במיוחד בחיפוש תיקיה/קבצים, היה נוח יותר אם הייתה אפשרות לנווט בפקודות ובחיפוש למעלה למטה עם השלט או שניי כפתורים לחיצים רגילים.

אבל יש לך אפשרות ניווט גם ללא בגלייד ולשם כך זה נועד.

2 הכפתורים שנועדו להעביר שירים קדימה ואחורה, ו2 הכפתורים מצד ימין של הפוטנציומטר עוצמה נועדו לדפדוף בספריות.

אותו דבר מתבצע גם בעבודה עם ממשק של IPOD.

אין שום בעיה להעביר שירים לדפדף בספריות, הגלייד לא ממש נועד לנהיגה אבל גם לזה מתרגלים בסוף,אל תשכח שלדוגמא ב946 של קלריון, כל הפאנל הפעלה הוא טאצ' סקרין, וגם איתו קשה להתעסק בנהיגה, ואם תשים לב ב855,955 יש פקדים להעביר שירים קדימה אחורה, וכמובן פקדים לדפדף בין ספריות.

בניגוד ל945/6/8 שבו אין כלל פקדים כאלו.

under construction..

פורסם

ההצעות מחיר שקיבלתי על האלפיין והקלריון הן אותו סכום השאלה רק מה עדיף

אגב הבנתי שיש גם בקלריון פונקציית טיים קורקשין דומה...

פורסם

כמובן שיש את ארבעת הכפתורים להעברת שירים ותיקיות שהינם על השלט גם כן.

אך בחיפוש שיר מסויים בתיקייה גדולה בעזרת הכפתור של החיפוש, המשימה הינה מסובכת ואף מסוכנת עד מאוד בזמן נהיגה כאשר היא מסוגלת להתבצע אך ורק בעזרת הגלייד טאצ'.

חוץ מזה, מכשיר מעולה ואיכותי מאוד.

Maserati.

• תוכן חדש...