Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

clarion מול alpine - התלבטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצטרפתי קצת מאוחר לשרשור (בגלל כל מיני עיכובים), אבל היו לי כמה שאלות בנושא:

מה אם להשוות את הקלריון האחרון והטופ שלהם כרגע(DXZ958RMC)? לאלפיין האחרון והטופ שלהם (9855)?

ההשוואה שכאן נעשתה עם דגם ישן יחסית של קלריון, ואותי דווקא מעניין האחרון.

הבנתי מה"כתובים" - שלקלריון יש 6 יציאות (!!!) ו2 כניסות RCA, ואפשרות לכיוון כל יציאה עם אקוולייזר נפרד... מה שמשחק תפקיד מכריע אם בוחרים לחבר את המערכת בבי-אמפ... לא? האם גם לאלפיין יש אופציה כזו? וכמה יציאות יש לו?

בעניין הנוחות - רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים בעלי מכשירים עם טאצ' סקרין - עד כמה זה נוח להשתמש בזה? ואיזה תקלות אופייניות למכשירים האלה? (זיהוי מגע לא מדוייק, חוסר תגובה, קושי ללחוץ וכו')

ועוד דבר: אם נעזוב לרגע את עניין הנוחות - עד כמה מסכי הטאצ' האלה אמינים??... כי אני פוחד פחד מוות שאחרי שנה וחצי המכשיר ימצא את עצמו בפח, בגלל מסך מקולקל... ובכל זאת, מדובר פה בסכום כסף מאוד מאוד גדול (יחסית לHU).

תודה מראש לעונים!

בברכה!

יונתן.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יונתן שלום,

קודם כל מדובר על 3 יציאות פריאווט ולא 6 כפי שמצויין ( הם מתייחסים לכל קונקטור בנפרד- 6 =3 בפועל, 4=2 יציאות).

ואכן בדגמים היותר רציניים שלהם, 955/855 יש 2 כניסות AUX.

אך ה955(או הגרסא האירופאית 958/956) הוא לא מכשיר הטופ של קלריון כיום, כי קלריון כמו אלפיין כבר הוציאו ליינים חדשים של מוצרים.

המכשיר החדש מבית קלריון (הדגם טופ שלהם) הוא DXZ865MP, והמכשיר החדש של אלפיין(הדגם טופ שלהם) הוא DVA-9965, איך לא ניתן לעשות השוואה בין השניים, מכיוון שהאלפיין החדש הוא גם DVD, ופרט לכך הMSRP שהוא מוערך ע"י אלפיין הוא 1200 דולרים אמריקאים(כמעט פי 2 מהקלריון 865).

אתה יכול לראות את המידע על המכשירים החדשים, בשרשור של "מה חדש בתחום אודיו" כפי שמקושר בחתימה שלי.

אגב מידע על המוצרים החדשים של קלריון ניתן לראות כרגע רק באתר האמריקאי שלהם.

ואלפיין באתר הרשמי.

בכל אופן בשרשור שלי יש סקירה על כל המוצרים וכנ"ל גם קישורים.

בכל אופן לגבי הטאץ' סקרין, אז קלריון בכל מכשיריה פרט ל946, (855/955/865) עיצבה את פאנל ההפעלה שפוטנציומטר הווליום ופקדי התחלופה של השירים והספריות, לא יכללו בפאנל הטאצ'.

ורק ב946 זה טאצ' כולו, ולכן זה החסרון שלו מול המכשירים החדשים, והוא גורר עם כך בעיות, ולכן קלריון נמנעה מלחזור על אותה "טעות" והציגה עיצוב דומה ל855/955 המאוד מוצלחים שלה, גם בשנת 2006.

ניר

under construction..

פורסם

בקשר ל 6 יציאות למגברים זה אומר 3 זוגות שמאל ימין אחורה קדימה ו סאב כמו אצל אלפיין. בקשר ל קרוס. אלפיין מאפשר חיבור בי אמפינג בעזרת קרוס 3 WAY שלו זאת אומרת סאב, מיד באס ו טוויטר.

היה לי ניסיון של בערך חצי שנ אם JVC LHX501 שהוא טאצ' סקרין ו לא היו לי בעיות.

פורסם

ניר, אני אכן מודע לכך שהאלפיין האחרון הוא לא מה שציינתי, אבל פשוט האחרון, שהוא גם DVD, עולה 1600 דולר, וזה בינתיים סכום שגדול עלי על פי כל אמת מידה אפשרית (אין מצב שאני אשקיע 7000 שקל על רדיודיסק!), ואני בכל מקרה לא מתכוון לשים DVD באוטו... כך שזה הופך למיותר מבחינתי... לפחות לעכשיו.

(ד"א - האם האלפיין קורא גם DVD-RW מלא בקבצי MP3? או שמדובר רק בסרטים?)

הקלריון לעומת זאת, נראה מאוד אטרקטיבי, בייחוד עם מחיר של 650 דולר (ויש לי אפשרות להשיג אותם במחירים כאלה, כי יש לי גישה לחו"ל.).

לא ממש הבנתי מה הטעם לציין שיש 6 יציאות ו2 כניסות... אתה בעצם אומר שזה כרגיל 3 זוגות OUT ו1 IN??

אם כך - מה הרעיון של בי-אמפ?? וכיוון אקוולייזר בנפרד לכל ערוץ?? (אני דיי בטוח שקראתי על כך איפשהו)

ולגבי המסך - לא ענית על עניין האמינות? עד כמה המסכים הללו נוטים להישבר? אם בכלל?

וגם עניין השליטה בהעברת שירים - אני לא ראיתי כפתורים של זה על הפאנל עצמו (יש רק חלקים של המסך בצד שמוקדשים לכך... לא?)

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...