Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בהרבה חבר'ה שפשוט לא מכירים את הרכב שעליו אני נוהג,רנו 5 GT טורבו.

לאחרונה נתקלתי ב"וידאו גוגל" ,בסרט מלא על רנו 5 GT/טורבו 2/מקסי ,בסרט המון צילומי ראלי מבחוץ וצילומים מרהיבים מהתא נהג (במיוחד מהרנו 5 טורבו 2/מקסי,אחיזת כביש מדהימה!!),בנוסף יש שם צילומים ממפגש "רנו טורבו" ,אומנם הסרט בשפה זרה אבל נראה לי שלפי התמונות תבינו.

הסרט מתחיל ברנו 5 טורבו,החצי השני מוקדש לרנו 5 GT טורבו ומסיים במפגש של המועדון.

http://video.google.com/videoplay?docid=1680588933188125267&q

אני מקווה שאחרי הסרט תדעו להבדיל בין רנו 5 GT טורבו לרנו 5 טורבו,ובכלל תדעו לזהות את הדגמים השונים.

נ.ב. למי שאוהב צילומים מתא הנהג,אני ממליץ להעביר לדקה ה44:15 ,יש שם צילום מתוך תא הנהג של רנו 5 GT.

צפיה נעימה.

פורסם

ברשותך איציק...

יובאו 3 יחידות בזמנו, אחת היגרה לקפריסין לנהג ראלי כלשהו.

אחת על בלימה בין הגשמי לרוחני(ז"א אומרת: "לא במצב נסיעה בכלל,אפילו לא קצת אלא אם חתכו את הרצפה והיא עברה ליחידת הנעה א-לה פלינטסטון").

ואחת במצב מדהים.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

לפי מה שאני יודע,ישנה אחת בצבע לבן פנינה אצל בחור מהמרכז,אפילו עשו עליה כתבה.

עוד אחת כחולה נמכרה ב70K לפני איזה שנתיים דרך האינטרנט ומאז לא שמעו ממנה.

ישנה שמועה על אחת אדומה,לא ראיתי אותה ממקור ראשון.

בנוסף יש בעל מוסך גדול (שמטפל בציי ליסינג שלמים) בירושלים,טוען שהוא משפץ אחת במו ידיו ואני בודק את הנושא בימים אלו,אם אכן הדבר יאומת אני אדווח.

פורסם

התמונות שאתה מציג היא של זאת בצבע לבן פנינה שציינתי,התמונות מהכתבה שעשו עליה.

המודעה שציינת היא פיברוק,מישהו מפרסם כל הזמן מודעות שיקריות,אם תקרא טוב את המודעה תראה שיש בה המון טעויות.

• תוכן חדש...