Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי ישראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

כחובב ספורט מוטורי בכלל וראלי בפרט (ואחד שעומד לקחת חלק בקרוב...) הייתי מאד רוצה לדעת מה חושבים המשתתפים וגם הקהל לגבי קטגוריות הג'יפים השונות במירוצים הללו , T1 , T2 וכו' .

לדעתי האישית אין מקום לכלי הרכב הללו במירוצי הראלי למכוניות והם צריכים להיות מופרדים למירוצים עצמאיים משלהם , כמו בכל העולם .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

כשפארק פרמה יהיה של 40 מכוניות ויותר אני מסכים.

51808573.zg_0005.JPG

עד אז לדעתי כולם יכולים להשתתף. נא לזכור את העלות של אירגון, כ"א, של הצוות המארגן. לא נראה לי שווה להפריד אירועים שיוולים להתקיים יחד.

האם מפלצות שהתקנון לגביהן לא ממש מגביל את הרכב, מושכות אותי כצופה? אז לא ממש.

דובי אנחנו בהתחלה. בוא נגיע למצב שיש תחרות אמיתית בין הרבה רכבים מאותה קטגוריה. יש 8 מקומות שמקבלים ניקוד כך שפחות מ-10 רכבים לקטגוריה זה לא ממש תחרות. אני כן בעד ניקוד ותוצאות נפרדות.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
כשפארק פרמה יהיה של 40 מכוניות ויותר אני מסכים.
זו גם דעתי.. כל עוד אנחנו בחיתולים ודלי תקציב, צריך לבוא - כמה שיותר כלפי המתחרים השונים.

הדוגמא הכי טובה שעולה בראשי כרגע - שי שמעוני, היום הוא נוהג על פאג'רו - לא מן הנמנע שהוא יעלה ביום מן הימים על אימפרזה או משהו דומה (לא פעם הוא אמר לי זאת), הנימוק שלו לכך שהוא עדיין עם פאג'רו היא שיש לו את האפשרות להשתתף גם בתחרויות ניווט ולא רק ראלי.

יש 8 מקומות שמקבלים ניקוד כך שפחות מ-10 רכבים לקטגוריה זה לא ממש תחרות.
אפשר גם ליצור ניקוד שונה, כך שמספר רב יותר של מתחרים מקבל ניקוד.. לא חובה ללכת לפי השיטה העכשווית של ה-FIA.

מוטי-מיאטה וודאי יבוא עוד מעט וירצה לי על הא ועל דא :grin: , אבל במצב הקיים כיום - אני חושב שעדיף ורצוי לתת במה לכמה שיותר מתחרים

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

ואני חושב ש...אנחנו צריכים להסתכל על האיכות ולא על הכמות או במקרה הזה על היחוד אולי , פשוט אין לי מילה מספיק טובה להגדיר את כוונתי כרגע .

להגיד שאנחנו צריכים אותם בכדי שימלאו שורות...נו...זה ממש לא רציני , לדעתי לפחות .

שי שמעוני כבודו במקומו מונח ואני בטוח שעם כל רכב הוא יראה לנו עד כמה הוא נהג טוב , והוא נהג מעולה לדעתי , אבל זה שהוא עם פג'ארו כדי שיוכל לרקוד על כל החתונות...לא משכנע אותי .

PARC FERME של 40 מכוניות...לא בכל ראלי מקומי באירופה ואפילו במזה"ת מגיעות 40 מכוניות .

אני לא זוכר בדיוק באיזה ראלי שנה שעברה באליפות המזה"ת , אבל היו רק 26 מכוניות .

צריכים לגרום לאנשים להבין שהפתרון הוא כניסת יותר מתחרים בקטגוריית ההנעה הדו-גלגלית...2X4 , קטגוריית בסיס נהדרת להתחלה .

ניקוד שונה וכו' זה ממש לא עקרוני .

נכון להיום ויכול להיות שאני טועה , מירוצי הניווט של נעם היימן ודומיו , הרי זה מירוץ ראלי לכל דבר .

הם לא ממש מנווטים שם או נוסעים שם רק לשם ניווט אלא נוסעים בכדי להגיע הכי מהר שאפשר על שביל נתון....מישהו אמר ראלי...?

מקומם של הג'יפים הללו שם...

אגב , אני גם לא חושב שמקומם של הבאגים במירוצי הראלי הללו . אבל שוב זו דעתי .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

קודם כל אלון טועה. :-P:wink::lol:

שנית, אם הם מתחרים בקטגוריות אחרות, מה זה בעצם מפריע?

אם הם מתחרים באותן הקטגוריות כמו המכוניות והזמנים שלהם באופן עקבי תואמים את המכוניות, מה זה מפריע?

מוטי

פורסם

דובי שלום

אם היינו במדינה נורמלית עם ספורט מוטורי מפותח , אף אחד לא היה עולה על דעתו לשתף

ג'יפים , אבל מה לעשות שגם ככה ארגון והפקת מירוץ לא כלכלי כלל, והמימון העקרי בא מדמי ההשתתפות של המתחרים.

אין מה לעשות ברגע זה וחוץ מזה מה הם מפריעים לנו , דווקא מוסיף צבע!!

מישל

פורסם

אלון תמיד טועה:)

סתאאאאם!

בכל אופן לעיקר,

לפי דעתי זה אחלה שהם משתתפים בראלי כל עוד יש להם קטגורייה מסודרת (נכון להיום).

מוסיף צבע כמו שמישל אמר ולמה שלא ישתתפו כפי שמוטי אמר.

ותאכלס חבר'ה כשיגיע סבב ה-WRC לארץ בעזרת השם טפו טפו טפו ושכבר לא נהיה בחיתולינו הכל יסתדר ונהיה יותר חכמים בקשר לאה ודה.

עד אז,

לפי דעתי...כן?!

כל אחד שעומד בתקנים הבטיחותיים,וכמובן רוצה להצטרף מוזמן!

חשוב לי לציין שאני רואה את הקטגורייה של הגיפים יותר חשובה,עניינית,מפוארת,אתגרית מאשר קטגורייה של אב טיפוס!

יום טוב

אמיר

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

טוב...

א. בנתיים ענף הג'יפים הרבה יותר מפותח מענף המכוניות, יש הרבה יותר רכבי תחרות במרוצי הראלי רייד

ב. במרוץ האחרון פג'רו של שי מקום שני, היה יותר מהירה ממקום ראשון בקטגוריה 2 על 4 ומקום ראשון איציק בריל היה כמו מקום שלישי של האימפרזות.

ג. בג'יפים יש הרבה יותר מבחר של רכבים, יש באגי, טנדרים, גבוהים , נמוכים, יותר מעניין ולא רק אימפרזות אימפרזות אימפרזות

ד. אין לי מוסג למה אבל בצילומים בארץ זה ניראה תמיד לאט ומה שחשוב אף פעם לא על הצד!

אין שום סיבה לא לתת להם להתחרות ודובי.? ממך לא ציפיתי לשאלה כזאת...

פורסם
אני בהחלט מסכים איתך.

ג'יפים ומכוניות "רגילות" לא יכולות להיות באותה קטגוריה במירוצי ראלי, לדעתי זה לא ספורטיבי.

אניח חושב שהפעם עדיף לך לשתוק במקום לומר" ישנו פתגם סיני עתיק שאומר"!

פורסם

עם כמה שהאיכות עולה על הכמות... קשה מאוד לארגן שני ארועים קטנים של קבוצות שונות

יותר קל לאחד אותם וברגע שהם יגדלו לפצל אותם...

בקושי מארגנים פה מרוץ אחד שזה אומר להביא מרשלים אישורים ליבחור מסלול וכל שאר הפרוצדורה ואם היו צריכים לארגן את הדבר הזה פעמיים זה היה הרבה יותר מסובך

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

i dont see any reason why jeeps and big 4x4 off-road cars could not copmete in the rally as long as they have their own class it souldn't be any problem with that,its more variety for the spectators as well.i may be abit late with my reply...sorry.inbal

• תוכן חדש...