Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי HU של פיוניר 7550MP +

2 מגברים של 2 ערוצים כל אחד (מצורפים תמונות וקישורים), סאב של פיוניר 450W, סט קומפוננט של מורל פולס 5 ורבע, וזוג רמקולים (מיד - וופרים) של סוני 130W (מהדגמים הישנים שמיועדים גם לבזוקות 6 ורבע).

http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=1398&taxonomy_id=25;29

http://www.sony.com.au/xplod/catalog/product.jsp;jsessionid=40LPVSPV4G0OQCWSCFBSFEQK0IIUEIV0?id=XM222MK2

כרגע המגבר של סוני מחובר בברידג' לסאב, והקומפוננט מחוברים מקדימה עם המגבר של פיוניר. הסוני מחוברים מאחור ללא מגבר.

הבעיה היא שחסר לי סאונד מאחור, ולכן הורדתי פייד מהקדמיים כדי לשמוע את האחוריים ואז אני מאבד מעוצמת ההגברה ...

לאחר חיפוש בפורום קראתי שמומלץ לחבר רק 2 רמקולים למגבר 2 ערוצים.. אך ניתן לחבר 2 זוגות רמקולים במקביל (ואז ההתנגדות תהיה 2 אום) רק למגבר שיכול לתמוך בהתנגדות כזו.

השאלה היא, האם העובדה שמצויין בתכונות של שני המגברים שההתנגדות שלהם היא בין 2 - 8 אום תאפשר לי לחבר 2 רמקולים במקביל לכל יציאה, או שזה יפגע באיכות?

ואם כן, לאיזה מגבר מהשניים עדיף לי לעשות את החיבור ל4 רמקולים.

תודה,

איציק.

gm_x362.jpg

kkk.jpg

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

התשובה במקרה הזה פשוטה - למגבר שלא עובד בברידג'... רוב המגברים לא מסוגלים לרדת ל2 אוהם בברידג' - אלא רק 4 אוהם

את המגבר שמרים את הסאב - תעזוב בשקט, הנח לו - דבר חלש!

למגבר שמרים את הקדמיים אתה יכול לחבר במקביל את האחוריים וככה תעבוד - הבעיה... בעיות...

א. - אין לך יותר אפשרות לשחק בfader כיוון שכל הארבעה פועלים על אותו המגבר במקביל.

ב. - הרמקולים האחוריים כנראה יגנבו לך את הבמה אחורה.

ג. - המגבר עובד בהספק הרבה יותר גבוה ממקודם ולכן עליך לוודא שהוא לא מתחמם\נמצא במקום מאוורר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קראתי את התרד...

לגבי זה שאני לא אוכל לשנות את הFAD , לקחתי את זה בחשבון...

לאיזה מן המגברים עדיף לי לבצע את החיבור המקבילי? חשבתי לשנות כך שהמגבר החזק

(100X2) יותר יחובר ל2 זוגות הרמקולים ואת המגבר השני של פיוניר (80X2) לחבר לסאב.

האם חיבור כזה יכול לגרום נזק לרמקולים? או למגבר שיתחמם יותר?

מה דעתכם?

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

פורסם

אמרתי לך שזה לא נורא אבל גם לא "בריא" כל כך לרמקול לקבל 2 אום תמידי.

לפי דעתי אתה צריך להחליף את המגבר ל 4 יציאות . בשביל להגביר 4 רמקולים אתה לא צריך משהו בומבאסתי אלה משהו פשוט בסגנון V12 של פלטיניום אודיו ה 1000 W. הוא מוציא בערך 50 RMS

ויעשה את העבודה.

בהצלחה.

פורסם

gti... הרמקול לא מקבל 2 אום.. הרמקול מקבל 4 אום כמו קודם...

החיבור של שני רמקולים במקביל גורם להתנגדות משוכללת של 2 אום.

כל אחד מהרמקולים מקבל 4 אום...

תשים את המערכת בווליום גבוה למשך מספר דקות ואז תיגע במגבר.. אם הוא לא מתחמם אז אין שום בעיה.

תהנה

פורסם

למה לך להשקיע מאחורה. אתה יושב מאחורה?

לי היו רמקולים מאחור (טובים) ופשוט פירקתי אותם בשלב מסויים. לא יתכן שאם יש לך במה טובה מאחור אתה צריך להשקיע הרבה מאחור כיוון שסאונד טוב חייב להגיע מקדימה.

הכל ענין של הרגל (ואולי חברים שלוחצים....)

פורסם
למה לך להשקיע מאחורה. אתה יושב מאחורה?

לי היו רמקולים מאחור (טובים) ופשוט פירקתי אותם בשלב מסויים. לא יתכן שאם יש לך במה טובה מאחור אתה צריך להשקיע הרבה מאחור כיוון שסאונד טוב חייב להגיע מקדימה.

הכל ענין של הרגל (ואולי חברים שלוחצים....)

בזה אתה צודק... בעבר היו לי רק 6/9 מאחור וטוויטרים מקדימה . רציתי לקנות רמקולים אחוריים חדשים כי הקודמים כבר חרקו (התקנתי אותם בסביבות 5 רכבים של העבודה) והגיע זמנם.

חבר המליץ לי לקנות קומפוננט ולהתקין לפנים ואני לא הייתי בטוח, אך אינני מצטער על כך!

תחלס אני הוא הנהג היחידי ברכב ורוב הזמן נוסע לבד..

פורסם

אני כבר אעשה נסיונות בעצמי עם החיבורים... מה שחשוב היה לי לדעת הוא לגבי נזק שעלול להיגרם.. אני אבדוק לגבי התחממות.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...