Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

" if you can dream about it you can do it , dont forget that everything started from the mouse"x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אבי מה קורה? אחי אתה יודע שהיא תיתקבל בברכה ותיזכה לבית חם ואוהב. אבל בנתיים אני ממשיך בחיפושים שיהיה יום ניפלא ירון ד"א הנה במיוחד בשבילך

240414.jpg

פורסם

ירון מה נשמע ?

בהצלחה בהגשמת החלום , בינתיים שלי גם קורם עור וגידים בדרך להיות CAMPER

שבת שלום ניר

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

היות ולאחרונה קמה עדנה אספנית לקאמפרים למינהן ראוי לציין שגם אני שותף... בקרוב יחל השיפוץ של ה-238 שלי...שהוסבה לקאמפר בסדנא אנגלית בשם richard holdsworth ויש בה הכל,גם כיריים,גם מקרר,גם ברז וכיור,גם גג פיבר מתרומם,גם מיטות וגם מנוע מושבת...

תמונות של רכב דומה מצורפות,רק לשם הדוגמה.

עם תחילת השיפוץ,יועלו תמונות ותיעוד

יחי עידן הקראוון :beerchug:

Fiat238_07.jpg

Fiat238_13.jpg

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
המישפחה שלי מחכה להרחבה בצורת טרנספורטר T2 שאני מחפש להשלמת האוסף היתי חולם שיהיה כמו בתמונה

יש כזו בתחנת דלק שצמודה לטיב טעם באזור תעשייה הישן ברשל"צ.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

יפה! האם מדובר בווסטפאליה מקורי? פשוט נראה שונה ממה שאני מכיר ,

דרך אגב - מאיפה יש לך מכסה מקורי לתא כפפות - המצרך הכי מבוקש לדגם !

בלי קשר - בהצלחה - נראה יפה

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
לא מוכר... רק משוויץ.

(עוד שנתיים הוא על הכביש... צריך סבלנות... )

אסף.

מה עם קצת נקיון ... אבק פנלים...

עוד שנתיים תגרד אבק עם שפכטל...

פורסם
ספיידרמן בהצלחה בשיפוץ למרות שאני לא חובב פיאטים יש לך פרוייקט מסקרן ואשמח ליראות תמונות

הפרוייקט יצא לדרך בסביבות חודש אפריל,בינתיים חלקים שונים שהוזמנו בחו"ל עושים דרכם לישראל.. במקביל אני מחפש חלקים נוספים בישראל ובעיקר מנוע פיאט 124 1438 סמ"ק היות ואינני יודע עדיין מה מצב הבלוק ברכבי שעומד 18 שנה ללא שהניעו אותו ואינני יודע אם המנוע שברכב הוא בר שיפוץ.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
יפה! האם מדובר בווסטפאליה מקורי? פשוט נראה שונה ממה שאני מכיר ,

דרך אגב - מאיפה יש לך מכסה מקורי לתא כפפות - המצרך הכי מבוקש לדגם !

בלי קשר - בהצלחה - נראה יפה

זה לא ווסטי. זה קמפר אמריקאי שנקרא ריווירה.

קיימים בארץ שניים כאלו- שלי, ועוד אחד אפור, שניהם ייבוא אישי. האפור לא נראה מאז אמצע שנות ה80. שלי "מתחבא" משנת 94....

המכסה של התא כפפות? ככה זה עם 35000 מיילים מקוריים... כל החלקים שלמים.

אסף.

• תוכן חדש...