Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהמ...

פנדוב - התפרצת לדלת פתוחה בעניין זה - יש לי למעלה מ-120 דגמים מורכבים (חלק בתצוגה חלק בבוידעם), ועוד כ-80 בקופסאות (דגמים להרכבה עצמית) לא מורכבים (במגירה של המיטה, ככה שאני ישן עליהם טוב מאוד בלילה...).

אין את ההוראות באינטרנט ? מה מספר הדגם ? (אולי הרכבתי כזה) או צילום של מכסה הקופסה יעזור (למרות שאתה חלש בצילומים :wink: )

alfa 156 2.5.

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגיפ הוא גיפ ויליס איטלרי מספר 314.

אני רוצה זחלם.

אני רוצה סנטוריון.

אני רוצה אלפא סוד.

כל שנותר לי ברק"מ הוא הרכב שגורר תותח 88 [בלי התותח]ושריונית סיור .

בין היתר נפגעו בקרב נגד הוריי:טי 34, סטלין, מתילדה, צרציל, ציפטין, לנדרובר, משגר בלאוהאונד וגפ דיפנדר, מנוף וטריילר, טייגר, טנק גרנט, סקימיטר ועוד הרבה. זה כלום לעומת אבידות חיל האויר.

גם טירפיץ , הוד, גרף שפיי ומשחתות מפלסטיק וממערכות ים טבעו בים הנשייה.

בניתי עוד טירפיץ לפני שנה. חסרות ההוד וגרף שפיי[יש לי גם מיזורי המחכה לבנייה אך אין הוראות[רוול 1.350]

פורסם
בשבילך פנדוב, ובשביל כל אוהבי הסוד לדורותיהם :inlove:

יש לך אוסף מקסים.

פעם הייתי מרכיב מטוסים 1/48, אבל לוקחים המון מקום. האחרון היה מיראז של חיל האויר.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צביפר - תודה !

פנדוב - אם יש לך מושג בבניית דגמים (ונראה לי שיש לך), תוכל להרכיב גם ללא הוראות (בזמנו, היתה בבני ברק, ע"י מכון מור, קצת בפנים, חנות שנקראה "שחק נא". לפעמים היו אצלו דגמים עם פגמים באריזה, או ללא הוראות, או שמישהו התחיל לבנות וזה חזר איכשהו לחנות, והמחירים היו נוחים מאוד. רכשתי משם שני דגמים של מרצדס - 300SL, ו - 300 gullwing , שניהם ללא הוראות, והצלחתי להרכיבם ללא שנשארו חלקים בצד).

בקשר לוויליס שלך - ראה - http://galaxykits.com/instructions/?instruction/368/willys_jeep_with_trailer וכן -

http://www.ebay.co.uk/itm/ITALERI-314-WILLYS-MB-JEEP-TRAILER-1-35-MILITARY-KIT-/130819552760 (תוכל להוסיף מעט כסף ולבנות שניים 8)).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה, חולגי.

פיספסת עם הגולוינג, כל הרעיון ברכב הזה הוא להפחית מישקל.

בעבר הרחוק לא הסתכלתי כלל על ההוראות אך הייתי מיומן יותר והדגמים היו פשוטים.

יש לי כמה וכמה מטוסי 1.48 בעיקר מטוסי קרב ממלחמת העולם שמחכים להרכבה וכנראה עוד יחכו...

פורסם

טוב אז הנה התמונות,

זה הדגם הראשון שבבעלותי ואכן, המחלה הזו חשוכת מרפא :-P

עם החשק מגיע גם התאבון ועוד דגם נדיר ומיוחד שלעצמו עושה דרכו לארץ... תמונות בעוד מספר שבועות.

היא אומנם בצבע סרסורים, אבל יש לי חשק לעשות אותה יק"לית...:shock:

2013-06-07_12-50-22_724.jpg

2013-06-07_12-50-34_672.jpg

2013-06-07_12-51-09_352.jpg

2013-06-07_12-51-52_395.jpg

2013-06-07_12-52-42_13.jpg

2013-06-07_12-57-01_475.jpg

2013-06-07_12-52-10_469.jpg

29850678.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אין שום צורך לצבוע. מה שתוכל לעשות הוא לשים התמונה ברקע הדגם היפה, תתחדש.

הוספתי הודעה בעניני דגמים בשרשור ההחלפות של שושנים, אני מתעצל להרכיב דגמי מטוסים. המטוסים בקנ"מ 1.48 ולכן"מדברים"

עם המכוניות שלי בקנ"מ 1.43.

פורסם

עידן הדגם של מרצדס מאוד יפה.

רק דלתות קדמיות נפתחות? זה קנ"מנ 1/18?

עשית לי גם חשק לקנות איזה דגם.

מישהו יודע האם קיים דגם להשגה בארץ של מרצדס W210 בקנ"מ 1/18 או לפחות 1/43?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מישהו מהאספנים כאן מכיר ויכול להמליץ על תוכנה כלשהי לניהול האוסף? אני יודע שזה נשמע די בומבסטי, אבל לאבא שלי יש אוסף די מכובד של דגמים, ואני כבר שנים רוצה לעזור לו לעשות בזה סדר ממוחשב. כרגע הכל אצלו בראש, אבל נשמע לי הגיוני שתהייה איזה תוכנה שמאפשרת לנהל תיאור בסיסי של הדגם + תמונה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

2JZ-GTE, הסובארו הזאת אצלך בליסינג? :lol:

פורסם
2JZ-GTE, הסובארו הזאת אצלך בליסינג? :lol:

כן... סוג של:-P באותו טיול הצתרפו עוד כמה רכבים כמו פונטיאק GTO וR8 אה וגם בעל עיצוב הכי מעניין מכולם הTVR Sagaris אבל הם עמדו בצד בזמן שאסטי הרגישה די בנוח על סלעים עם הנעה כפולה ומנוע טורבו:wink:

IMG_2985_zps76b6eee3.jpg

פורסם

מצטרף לבקשה לתוכנה לניהול אוסף.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

מישהו יודע אם קיים דגם של סיוויק סדאן/קופה 1995 סטנדרטיות ומאיפה אפשר להשיג אותם?

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• תוכן חדש...