Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שבזמן האחרון יש לא מעט המלצות בפורום בעד הקליאו ספורט.

לבסוף אחרי לבטים החלטתי לקנות 1 חדשה. טלפנתי לסוכנות רנו/ניסאן ולהפתעתי התברר לי שכלל לא מייבאים את הדגם הנ"ל. ז"א שכיום בארץ ניתן להשיג מכונית זו רק יד שנייה/שלישית...???

והאם צפוייה השנה להגיע מכונית זו לארץ???

פורסם

כן, עם 200 כ"ס, וכמו מספר הסוסים כך יהיה בערך המחיר.

אבל יש עוד זמן עד שתגיע.

ד"א: אני מקווה שאתה לא קונה רכב בגלל שרוב חברי הפורום ממליצים עליו!

קודם כל תעשה נסיעת מבחן על האוטו, אולי דעתך היא ש"זה לא זה", מנין לך לדעת שהאוטו שמתאים לסקורניס מתאים גם לך?

פורסם

ד"א: אני מקווה שאתה לא קונה רכב בגלל שרוב חברי הפורום ממליצים עליו!

קודם כל תעשה נסיעת מבחן על האוטו, אולי דעתך היא ש"זה לא זה", מנין לך לדעת שהאוטו שמתאים לסקורניס מתאים גם לך?

:mm_yeah:
פורסם

הם כבר שלוש שנים לא מביאים את הרכב הזה.

האחרונים הם משנתון 2003.

זה לא מפריע להם כל שנה להגיד שהם הולכים לחדש את הייבוא אז גם עכשיו הם הצהירו שבשנה הבאה יביאו את הדגם החדש של הקליאו ספורט.

נחכה ונראה.

ניר

פורסם

הקטע המגוחך הוא שהשנתונים 2004-2006 מופיעים במחירון כאילו נמכרו בארץ, עם מחירים שמתעדכנים מחודש לחודש, כמובן ע"י סקר שוק של לוי יצחק של מחיר עסקה ממוצע (רק שאין עסקאות כי אין רכבים כאלו בארץ)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מנפלאותיו של לוי יצחק.

תתקשר ותבקש לקנות רכב ממנו... תן לו 100% טיפ על זה :)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
שאלה קטנה, רק בשביל שיהיה לי ברור.

כשאתם אומרים קליאו ספורט, אתם מתכוונים לRSI?

לא.

RSI , זו אחת הגרסאות הספורטיביות של הקליאו מהדור הראשון, הגיע לארץ בשנים 94-97.

קליאו ספורט, זו גרסה ספורטיבית של הקליאו מהדור השני, מה שנקרא B , הגיע לארץ בשנים 01-03.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...