ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,523 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
תודה מראש לעונים, ההתלבטות היא לרכב משפחתי שישרת אותנו ל4-5 שנים הקרובות. התקציב שלנו מתאים ליונדאי i25 חדשה מליסינג פרטי או יונדאי i35 סקודה אוקטביה כאשר שניהם יצטרכו להיות משנת 2014 בערך (כ 90,000 ש"ח). מתלבטים מאוד. כמעט הלכנו על הi25 אך מישהו אמר לנו שהיא לא סוחבת. נשמח לדעתכם המלומדת
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- 2 תגובות
- 650 צפיות
אני מעוניין לקנות ג'טה 2012. אשמח להמלצות או לביקורות על הרכב. בבקשה מי שמכיר ויודע. בנוסף אם מישהו יודע, מה כדאי לבדוק ברכב ב7 עיניים? בברכה דביר
רכב עד 30K
מאת shakedr-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עקב צפי לקבלת רכב מהעבודה בעוד חצי שנה עד שנה, מחפשים בסופו של דבר רכב זמני בלבד (לקנות עכשיו ולמכור כשנקבל את הרכב מהעבודה), אז הדרישות: 1. שיהיה סחיר וכמה שפחות ירידת ערך בטווח של חצי שנה - שנה (אם נאבד 5000 שח זה בסדר). ראו גם סעיף 3 לגבי הנהיגה של אשתי. 2. שעכשיו נוציא כמה שפחות (העדפה לפחות מ30 אלף) 3. שיהיה בטיחותי (אשתי לא משהו בנהיגה, היא גם יודעת את זה וגם קוראת את הפוסט) 4. יכול להיות קומפקטי (סגנון קיה פיקנטו, טויטוה יאריס, ויכול להיות טיפה יותר גדול - אבל לא ממש יותר גדול עקב מצוקת חניה) 5. שבחצי שנה-שנה שהוא יהיה אצלנו בשאיפה לא נראה מוסך
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין ברכב אוטומט כמו בתקציב שנרשם מעלה (אין אפשרות כ"כ לחרוג מהתקציב). הרכב ישמש כרכב הראשון שלי (אני בן 28). רוב השימוש ברכב יהיה באזור הקריות-חיפה, מידי פעם טבעון - רמת ישי (50-50 נסיעה בתוך העיר ומחוץ לה). חשוב לי שהרכב יהיה אמין ופשוט. שייקח אותי מנקודה א' - לב'. אין העדפה לדגם מסוים, מלבד זה שיהיה אוטומט (לא רובוטי), עדיפות ל- 5 דלתות. המלצות מה לקנות ומאיפה יתקבלו בשמחה תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
האים הסובארו VX נעים בנסיעתו, האם יש הבדלים גדולים בנסיעה עם מנוע 2.0 ליטר לעומת ה 1.6 ליטר? האם קיים הבדל בסחירות שלהם ביד2 כמשומש? חסכוני ה1.6? מחיר מחירון או פחות? אח שלי העדיף את ה1.6 ליטר בגלל הבדל המחיר והוא עצמו נהג רגוע וטען שאינו צריך מנוע גדול וחזק ואפשרי להסתפק ב1.6 ליטר. לא נהגנו ב 1.6 ,אלה רק ב2.0 ליטר נהגנו סיבוב קצר. אך מחירו כמשומש? מחירון או פחות?...האים כדאי? האם יהיה קשה למכור אחרי?
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לי קורולה 2007 ובן משפחה שלי הציע לי לרכוש את רכבו,( יש לי קורולה 2007 יד 1 150 אלף קילומטר) הוא מבקש 35 אלף . פזו 308 שנת 2012 עם 20 אלף קילומטר האם מישהו יכול להמליץ או לא להמליץ? בעיות? הנאה? כל פרט על הדגם של שנת 2012 אשמח לקבל. הרכב מטופל במוסך מורשה ולא היה לו שום תקלה משמעותית מעבר למצבר או גלגלים. יש לי 2 ילדים
הודעה אחרונה מאת ניר בר, -
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי לכולם ומועדים לשמחה היום עברתי במקרה ליד יריד הרכב של קראסו והחלטתי לבדוק מה מציעים לי. כיום בעלים של יונדאי i20 אוטומטית שנת 2009 שגמעה 210 אלף ק"מ. טסט ביוני 18. מצב מכאני טוב, יש לתקן בורר מצבים למזגן, נעילה מרכזית מראה חשמלית ואנטנה. נוסע 25-30 אלף בשנה בעיקר מחוץ לעיר. הוצעו לי העסקאות הבאות בטרייד אין: 1. הונדה סיויק הצ'בק אוטומטית 2013 יד שנייה פרטית 80 אלף ק"מ, צבע חרדל מטאלי לאחר טרייד אין עלי להוסיף 56 אלף ש"ח. 2. רנו פלואנס דיזל ידנית שנת 2015 יד ראשונה מליסינג דגם קומפורט 80 אלף ק"מ לאחר טרייד אין יוצא לי להוסיף 55 אלף ש"ח. בנוסף הוצע לי מימון ללא ריבית עד 40 אלף ש"ח. מה דעתכם?.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 12 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
שלום חג שמח לכולם אשמח לשמוע התרונות וחסרונות על הונדה האצבק החדשה שנת יצור 2006-2011 (חוות דעת כללית ) האם מומלץ לקנות רכב כזה , תודה
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום קרוב משפחה מעוניין ברכישת טוארג שנתון 2005-6-7, אוטומט, מנוע בנזין 3.2 ליטר v6 (220 כ״ס). קראתי ואספתי כל מיני תלונות מפורומים בחו״ל. - הרבה בעיות עם הTPMS (חיישני לחץ אוויר בגלגלים), המערכת משתגעת, לא קריטי. - הרבה תלונות על שחיקה ממש מהירה של צמיגים /שחיקה לא אחידה - לא קריטי, הנסועה הולכת להיות קטנה. - בעיות אלקטרוניקה: מצבר שמתרוקן, ולא מוצאים מאיפה הזליגה- טיפה מטריד. - חיבורי כרית אוויר מתחת למושב שמתנתקים- לא קריטי. - צמת חשמל שהולכת ואז כל האלקטרוניקה משתגעת- מטריד. - הרבה תלונות שהדרייבשאפט הולך, יש שם מיסב שמשתחרר ומרעיש, בסביבות ה100-120 אלף ק"מ- לא קריטי, ראיתי שההחלפה שלו ממש פשוטה. - חיישן חמצן שהולך - לא קריטי, זול וקל להח…
הודעה אחרונה מאת punz, -
-
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני נמצא בדילמה ואשמח להתייעץ איתכם לגביה. אני מתכוון לרכוש רכב ל-5 השנים הקרובות כאשר הנסועה שלי מדי שנה תעמוד על כ-19,000 ק״מ. הדילמה היא בין רכישת יונדאי i20 יד שניה 2014 (לא מצליח למצוא יאריס וג׳אז בשנתונים האלה, בטח לא במחירים של היונדאי) לבין יאריס או ג׳אז חדשות, כאשר אני בודק כמה בסה״כ יצא לי להוציא אחרי 5 שנים, בהינתן שבסופם מכרתי את הרכבים כדי להשתדרג לרכב חדש. זה החישוב שערכתי למשך 5 שנים כשבסופם הרכב ימכר. אשמח לכל ביקורת/הערה/הארה שעולה בראשכם. את חישוב הדלק עשיתי לפי נסועה שנתית של 19k ק״מ למשך 5 שנים, כאשר עלות ליטר דלק שווה ל-6 שקלים. הטויוטה וההונדה חושבו לפי צריכה של 15 ק״מ לליטר והיונדאי לפי 12 ק״מ לליטר (זה מה שמצאתי באינטרנט ל…
הודעה אחרונה מאת Jerusalem100, -
- 26 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי, אנחנו מתלבטים האם לרכוש סוזוקי קרוסאובר 2014. לגבי הנתונים של הרכבים שמצאתי הם די דומים: 2014, יד ראשונה פרטית, 35,000 ק"מ, כ-76,000 ש"ח. 1. ראיתי בכמה וכמה מקומות שהרכב לא מגיב בצורה טובה בעליות, המנוע מרעיש והאוטו מתאמץ. כתושב חיפה, זה אחד הדברים החשובים לי ביותר ברכישת רכב. (כיום נוסע ביונדאי I30CW 2009 והרכב לא זז בעליות). האם באמת הרכב לא מגיב טוב בעליות? האם הוא מתאמץ? 2. ראיתי כאן בפורום שיש בעיה בהיגוי של הקרוסאובר אשמח לקבל רשמים מבעלי הקרוסאובר ופירוט לגבי הבעיה, כך גם על הבעיות שיש לרכב בביצוע פניות. אשמח אם תשתפו את הפלוסים והמינוסים של הרכב מבחינת ביצועים ולא מבחינת אבזור, נראות, פלסטיקה וכו'. אם יש לכם רעיונות לרכב אחר…
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 751 צפיות
שלום, אציין רק שהמחיר והקילומטראז' סבירים ואינם מהות הדיון. מה דעתכם על הרכב באופן כללי? ספציפית מהשנתון המדובר (זו הצורה החדשה, לפני שהתחלפה עכשיו שוב) - מחלות ידועות, בעיות אם ישנן... גם דעות לחיוב יתקבלו בברכה כמו"כ הרכב מוצע מהסוכנות עם אחריות, לכאורה עבר בדיקות, טיפול ותיקונים קלים ע"פ הצורך (טוענים שלא מוכרים רכבים שניזוקו בתאונה) - עד כמה חשוב לדעתכם להעביר אותו בדיקה גם בעצמי אם יש אחריות לשנה או אפילו שנה וחצי? מה לגבי קפיצה לביקור במוסך מורשה לבחינה לפני קנייה - מקובל? אופציות אחרות שנשקלו: סקודה אוקטביה וטויוטה קורולה 2013+ (יקרות) ומשפחתיות קלאסיות רבות אחרות שנפסלו על צפיפות ותא מטען קטן (המנכ"לית שוללת סטיישן מכל וכל - גם אם לא קוראים לו סטיי…
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב, אבקש המלצה לרכב חדש אוטומט בקטגוריות מיני/סופר מיני לאישה מבוגרת שלא יוצאת בכלל מהעיר, התקציב הוא עד 90 אלף ש"ח. דרישות: * בטיחותי, רצוי 5 כוכבי בטיחות (יש חיה כזאת בכלל בקטגוריית המיני?) * שיהיה עד כמה שניתן סחיר בעוד 3 שנים (שהמחירון שלו לא יתרסק ב-70 אחוז) * שהגיר לא יהיה רובוטי (או אחד כזה שמרגישים בו את העברת ההילוכים כמו בגיר ידני) תודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת Jerusalem100, -
-
- 1 תגובות
- 713 צפיות
אשמח להמלצה
הודעה אחרונה מאת admtaynov13?, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים , אני מעוניין לקנות שברולט קרוז טורבו 2014 . המחיר המוצע הוא 53000 כאשר המחירון בלוי יצחק הוא 63000 , הכוונה היא לקנות 50000 . אם יש חוות דעת מבעלי שברולט קרוז אשמח לשמוע . בלי שום קשר אני מתלבט בין הקרוז ליונדאי I 25 . תודה על העזרה .
הודעה אחרונה מאת ronlol, -
- 1 תגובות
- 596 צפיות
שלום, אני בחור צעיר מחפש רכב בתקציב של 55 אלף שקל בעקרון מה שחשוב לי בבחירת הרכב זה: -אמינות:מחפש רכב בלי מחלות כמו DSG וכדומה... -מראה:שיהיה לו מראה צעיר. -כח:לא חייב רכב מפציץ, מבחינתי כח קצת יותר משפחתית זה בסדר. -דלק:צריכה ממוצעת 1-11 זה בסדר מבחינתי. -גיר:נוטה לכיוון האוטומט אלא אם מישהו יציע לי הצעה ממש מפתה בידני. -שנה:2011+ הרכבית שחשבתי עליהם עד עכשיו הם: -הונדה סיוויק האצ"בק -יונדאי ולוסטר -מזדה 3 2.0 אשמח לתגובות לגבי הרכבים שרשמתי ועוד הצעות אם יש לכם, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- 5 תגובות
- 741 צפיות
לפני קניית רכב חדש מתלבטים בין כמה רכבי פנאי ההתלבטות היא לרכב שהוא מרווח מספיק, ביצועים,צריכת דלק, בטיחות הרכבים הם: פג'ו 2008 יונדאי i-20 cross סוזוקי קרוסאובר סוזוקי ויטארה רנו קפצ'ור ניסן קשקאי
הודעה אחרונה מאת green, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום , הילד הראשון מגיע וזה הזמן לרכוש רכב. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות שהם לא עבודה כמו קניות טיולים סופי שבוע בצפון/דרום הארץ וכל שימוש שהוא לא נסיעה לעבודה בבוקר. מה שחשוב זה רכב חסכוני אמין וזול כי אנחנו לא רוצים להיכנס להוצאות גדולות מידי. אנחנו אנשים יחסית גדולים אבל עדיין מעדיפים רכב קטן בדקתי סיריון 2011 ומאוד אהבתי מבחינת מרווח והתאמה לאנשים גבוהיים הבעיה היא רק עם התא המטען שמגיע בנפח 225 ליטר לפני קיפול מספר שאלות : - האם עגלה נכנסת בבגאז? האפ למישהו יש ניסיון עם זה ? לא היה ניתן לבדוק את הנושא גם כי אין עגלה עדיין - האם ניתן לבטל כרית אוויר קדמית בדגם cx2011 בנוסף אשמח להמלצה על חלופות או תמיכה בדגם הנ"ל , מצד אחד רכב לא יומיומי…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
התחלתי לבדוק מכוניות מהדגם הנ"ל בשנתונים של 2015 ומעלה (מנוע חדש ותיבת הילוכים חדשה) לשתיהן יש אותו מנוע ותיבת הילוכים, אז מה שונה בעצם? למה המחירון של הסיטרואן נמוך משמעותי מהפיג'ו לאותה שנה? איזה רכב יותר נוח לנהיגה?, נסעתי על פיג'ו והיה ממש כיף, מושב נוח ונסיעה חלקה, לא יצא לי לנהוג על סיטרואן. האם יש תקלות סדרתיות ברכבים האלה שצריך לשים לב לפני קנייה? תמיד נהגתי על יפניות וקוריאניות, אף פעם לא על רכבים אירופאים, יש לי חשש מבחינת הסטיגמה של האמינות הגרועה שיש לרכבים האלה. מה כדאי לרכוש?
הודעה אחרונה מאת idan10, -
-
2013 ק"מ נמוך
מאת totty12- 2 תגובות
- 636 צפיות
שלום לכולם...ישנו רכב אופל אסטרה 1.4טורבו שעשה 42k האם יש במה לחשוד? הוא יד שניה שטוען שהבעלים הקודמים עשה טרייד אין...עצות?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 15.2 אלף צפיות
מסתבר שהיבואן יכול למכור לנו רכב חדש גם אם הוא 11 חודש שוכב במגרש באילת או בכל מקום אחר. ניתן לברר את תאריך הייצור בצפייה במספר שמוטבע על החלון הקדמי ליד הנהג על הדשבורד. ההסבר כאן, מקווה שזה יעזור במיקוח על מחיר קניית רכב חדש http://www.team-bhp.com/forum/buying-car/96830-article-find-your-cars-date-manufacture-vin.html
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
אשמח להמלצה על מכון לבדיקת רכב לפני קנייה
הודעה אחרונה מאת ysharon, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום מחפש רכב משפחתי אמין אוטומט בלבד עד 30000 בין השנתונים 2010-2012 (שנתון גבוה מומלץ בהתאם למחיר) נסיעות 80% עירוני ( הרצליה , כפס , רעננה ), 20% בינעירוני מיועד ל 4 נפשות (2 ילדים גדולים ללא תינוקות) אשמח להצעות תודה רבה נ.ב ראיתי את המודעה הזו http://yad2.co.il/s/w/s8dqga מה אומרים ? או שיש הצעות יותר אטרקטיביות Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין ברכב סיטרואן Puretec Comfort 2015 c4 אוט' 1.2 (130 כ"ס). האם זה דגם טוב? שוה לקנות?
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום מחפשים רכב שני. מטרת הרכב השני בעיקר לנסיעות יומיומיות של נהג יחיד , כ 20-30 דקות לעבודה (כל צד) בכבישים מישוריים. הפרמטרים החשובים הם: - אמינות - בטיחות - נוחות ו"פינוק" לנהג קיבלנו הצעה מליסינג, רנו פלואנס 2014, דגם בנזין. קילומטראז כ- 75 אלף מקבלים אחריות על גיר ומנוע . דעתכם? הבנו שדגם הסולר מומלץ, אך יקר יותר ולא בתקציב. דגמי הסופר מיני/מיני נפסלו בגלל הפרמטרים של בטיחות + נוחות/פינוק וכו' תודה מראש על העזרה! אוסיף ואומר שהיה לנו חשוב רכב משנתונים גבוהים, ושירדנו מהפוקוס בגלל החשש מהגיר המושמץ
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
שלום לכולם, בקרוב מתחיל לימודים ואני מחפש רכב קטן, אוטומטי (מכיר את הרובוטי החד מצמדי של הרכבים הנ"ל) לנסיעות מהבית לאוניברסיטה ומדי פעם נסיעה למרכז. בתקציב של בערך 20K+-. לאחר חשיבה קצרה החלטתי ללכת על אחד מהרכבים שבכותרת. 1. האם ידועות מחלות מוכרות לגבי הרכבים? דברים מיוחדים לוודא לפני הקניה? 2. מעבר לזה שהגיר ידוע בתור מעלה לחץ דם, האם יש מחלות נוספות? 3. ברור לי ששלושת הרכבים זהים מבחינה מכאנית, האייגו נמכרות במחיר גבוה יותר מהסיטרואן והפיג'ו - זה נטו בגלל השם "טויוטה"? 4. רצועה או שרשרת טיימינג? אשמח לכל פיסת מידע נוספת לגבי הרכבים האלה. חג שמח ושנה טובה!
הודעה אחרונה מאת Yuval Sabag, -
-
אני מחפש רכב ספורטיבי שמרגש לנהוג עליו (גם בימי מסלול). צריך להיות ארבע דלתות סדאן / מנהלים רצוי מאוד הנעה אחורית. תקציב עד 350,000 ₪. חדש או משומש, אבל אם משומש אז משהו זמין ולא רכב שבתיאוריה מתאים אבל אין שום סיכוי להשיג אחד כזה בשוק.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 961 צפיות
שלום רב, בתקופה האחרונה אני מחפש רכב העונה על התנאים בכותרת, ואפשר להגיד שנתקעתי על מאזדה 3 ספיריט 14-15. לדאבוני גיליתי שלא רק אני רוצה את הרכב הזה, ומאוד קשה למצוא אחד שכזה בעסקה טובה (הן נחטפות כמו לחמניות חמות) אשמח לקבל עצות ממכם, המומחים של הפורום cars-forum, להצעות נוספות לרכבים אשר עונים על התנאים. הדברים שאני נהנה מהם בנהיגה הם בעיקר: - תאוצה מהירה - אחיזה חזקה (לבצע פניות בקלות) - בידוד רעשי הכביש (אם ארצה לשמוע את המנוע אפתח חלון) - אבזור אשר הולם את המחיר (המאזדה בתחום הזה עושה את העבודה) - מראה צעיר וספורטיבי תודה מראש לכל העוזרים וחג שמח, אלעד
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 843 צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש רכב משפחתי התקציב הוא 65K כאשר הקריטריונים הם: 1. חסכוני בדלק - כ70 ק"מ נסיעה יומית 2. בטיחותי 3. שנתון 2013-2014 אשמח להמלצות, תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, יש לי יונדאי i20, 2014. אני מעוניין להחליף את האוטו לרכב גדול יותר שמתאים ל 2 מבוגרים, בוסטר, כסא תינוק וסל קל. אני צריך גם באגז גדול שיתאים לעגלת תינוק. אני לא נוסע הרבה, בעיקר פיזור ואיסוף מהגן. הכיוון שלי הוא i30cw או סוזוקי קרוסאובר. אשמח לקבל המלצות והצעות תודה רבה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 428 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- BRAVO_SX
- שביט
- חוםואבק
- ChaoscripT
- אור1111
- BoazB11
- Supertigre
- EladOs34
- RedLabel
- daniel.asu
- hans
- NickName1