ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,523 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 רכבים. חשוב לציין ששניהם כלל לא מאותה הקטגוריה ככה שאין יותר מידי מה להשוות בניהם מבחינת נתונים. מה שכן הייתי רוצה לשמוע, זה חוות דעת/יתרונות/חסרונות על כל אחד ומה אתם הייתם בוחרים מבין שניהם. אז ככה: יונדאי טוסון, 2.0. Mini one 1.2t. שתיהן חדשות מהחברה. אני יודע שמאוד קשה להשוות בין הרכבים הנ"ל ושכל אחד מגיע מקטגוריה שונה לחלוטין. אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת noknok, -
העברת בעלות 1 2
מאת Jerusalem100-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום, בחיפושי אחר רכב נתקלתי באוטו שעניין אותי עם נתונים לא רעים. הרכב נקנה ב-0 ק״מ מחברת ליסינג לפני כשלוש שנים. ברישיון הרכב הבעלים הם החברה ממנה נקנה (רשום ״שלמה פסגה בע״מ״, האם מדובר בשלמה סיקסט כפי שהמוכר טען?) ובנוסף רשום בחלק התחתון כי קיים ״שעבוד לכ.א.ל (מימון) בע״מ״. אבקש לברר האם הסיטואציה תקינה לנוכח היות הרכב בליסינג, למה כדאי לשים לב, ממה להזהר והאם בכלל כדאי להתקדם עם העסקה או לוותר עליה. אציין כי המוכר עשה עלי רושם אמין ונחמד ואני נוטה מאוד להאמין כי לא מדובר בסוחר, אם זה משפיע במשהו. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, כפי שקראתי במפרט של טיוטה CHR אין מערכת לזיהוי הולכי רגל, האם ניתן להתקין מערכת מובילאיי על אוטו כזה, מישהו עשה זאת ? תודה
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, ברשותי כרגע מזדה לנטיס מנוע 2000, הגעתי לתחושת מיצוי עם הרכב, ורצון עז להשתדרג, לפני הלאנטיס הייתה לי מאזדה 3 ספיריט 07, הכיוון הבא שלי זה איביזה. הדרישות העיקריות מהרכב הבא הוא שיהיה יפה ועם קצת פוזה, איביזה/פולו דיי מושכות לי את העין. גיר אוט', אם זה הכרחי אפשר גם ידני למרות שאני מעדיף להימנע, גם שמעתי שאין כל כך הבדל בצריכת הדלק באיביזה בין שני הגירים. פנים הרכב והסלון שיראו טוב, ולא זבל כמו מכוניות הקרטון כמו האלטו לדוגמא, בלי להעליב למי שיש ברשותו אחת כזאת. אני לא נוסע הרבה, סביב ה13 אלף ק''מ פר שנה. הכיוון העיקרי שלי זה איביזה, התקציב הוא סביב ה30 אלף עם אפשרות ל35 אלף במידת הצורך. במה כן להתמקד ובמה לא?, שמעתי שיש הרבה בעיות בגירים שם.. והאם כ…
הודעה אחרונה מאת red1, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אנחנו עם 2 תינוקות ורוצים לקנות רכב משפחתי נוסף. הנסיעה השנתית הצפויה היא מתחת ל 5000 ק"מ. לכן סעיפי חסכון בדלק / החזקה פחות משמעותיים, גם ק"מ גבוה פחות מרתיע אותי. הרכב צריך להיות עם יכולת לחיבור של 2 סלקלים במושב האחורי (איזופיקס) יתרון מבחינתי אם יש אפשרות לאיזופיקס גם במושב הנוסע ליד הנהג. הרכב צריך להיות במרכב האצ'בק - כדי לאפשר נוחות להכניס ולהוציא עגלה. גיר אוטומטי בלבד הרכבים האופציונלים שזיהיתי עד כה בחיפושי ביד2: 1. פג'ו 308 - שנתון 2009 ב 18 אלף 2. יונאי i30 - שנתון 2009 ב 22 אלף 3. קיה סיד - שנתון 2008 ב 20 אלף 4. פורד פוקוס 5 דלתות - שנתון 2008 ב 18 אלף 5. מאזדה 3 האצ'בק - שנתון 2007 ב 18 אלף 6. טיוטה קורולה RunX - שנתון …
הודעה אחרונה מאת ronlol, -
- 0 תגובות
- 542 צפיות
שלום לכולם ברצוני לרכוש רכב משפחתי בסביבות ה55K , הצרכים העיקריים הם בטיחותי (5 כוכבי בטיחות) , חסכוני בדלק , כרגע מאחורה יש רק בוסטר אחד אבל בעתיד הקרוב כנראה יהיה כסא נוסף. מסקירה שאני ערכתי i30 מתבררת כמועמדת ראויה, יש המלצות נוספות? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת adi_b, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתעניין ברכישת הונדה היברדית 2009. יד 1 פרטי 100 אלף ק"מ מהאם אתם ממליצים על הרכב אולי יש למישהו כאן וחושב שזה רכב טוב או שלא טוב הוא קנה במחיר של בערך 35 אלף. עם אחריות לשנה על מנוע גיר וסוללה. האם במחיר הזה אתם ממליצים על רכב אחר? משפחתי, בטיחותי, ולא שותה דלק? הרכב הוא לנסעות בתוך העיר. תודה לעונים דביר
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברים, אני ואשתי שוקלים לקנות את הרכב בכותרת. רציתי לדעת מה דעתכם והאם זה רכב שיש איתו בעיות? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
באשכול הקודם האנשים הנחמדים עזרו לי הלכתי ראיתי חלק מהרכבים, אני מצטער שאני משגע את האנשים. אני אתייחס בקצרה פיקנטו - נסעתי ברכב הרכב הרגיש לי קטן מדי (הסיבה שכתבתי סופר מיני\משפחתי קטן) וגם מעט חלש. i20 - הרגיש זול לא קטן מדי אבל מעט חלש, אבל הגודל הרגיש לי נכון. פיאטסה 2013 - פה הלב נשבר, באמת שאהבתי את הרכב, אבל בגלל הגיר והאשכולות פה בפורום משנים אחרוה החלטתי לוותר על התענוג המפוקפק. במקרה יצא לי לראות איביזה 2011-2012 ראיתי שנכנס בתקציב, הבנתי שיש בעיות בגיר dsg, פרט מזה אני לא מכיר את הרכב ולא יודע את עלויות האחזקה שלו או כל מידע אחר. אז אשמח לשמוע מכם. באשכול הקודם היו מספר אנשים שהציעו את הבראבו הרכב טיפונת יותר גדול ממה שרציתי אבל כנראה ז…
הודעה אחרונה מאת Kayben, -
-
2 רכבים משפחתי ומיני במקום הרכב שלי
מאת Guest boobleit- 0 תגובות
- 500 צפיות
אני מתכנן למכור את הרכב שלי בתקווה שאצליח בכלל, ולקנות 2 רכבים בתוספת של כ20000 ש"ח נגיד התקציב יהיה בסביבות ה60 - 70 א"ש תלוי בכמה אמכור. מחפש 2 רכבים אמינים וחסכוניים, רכב ראשון בעיקר לנסיעות של 25 ק"מ ביום בשני הכיוונים, 5 ימים בשבוע אפשרי שיהיה ידני, והשני רק אוטומט משפחתי שיהיה נוח אמין וחסכוני כמ שאפשר. רק יפני/קוריאני. איך הייתם מחלקים את התקציב הזה ועל מה הייתם סוגרים עסקה?
-
- 1 תגובות
- 454 צפיות
שלום לגווארדיה, אני מחפש רכב עד 20 אלף שח. אם יש משהו טוב / עליית מדרגה, אז עד 25 אלף שח. אני אשתמש בו בעיקר בשביל לנסוע לעבודה. ראשון - ת"א. אם יעלו נוסעים זה יהיה בעיקר הילדים בבוקר בשביל שאקפיץ אותם לבית הספר ולגן. האם אפשר למצוא במחיר הזה משהו שיכול לטפס על גבעות בסופ"ש? מישהו אמר ג'ימני? אם אני צריך לבחור בין נוחות נסיעה יומית לגבעות - אני בוחר בנוחות. יש הצעות?
הודעה אחרונה מאת ilia1, -
אני הולכת להיות עצמאית. טרם התייעצתי עם רואה חשבון. מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה כדאי לקנות - רכב יד ראשונה או רכב יד שנייה מבחינת החזר ( מיידי או לא מיידי) של מע'מ, החזרים על פחת, החזר הוצאות (דלק, מוסך). ממש כל אחד אומר לי משהו אחר. אחד אמר שעדיף יד ראשונה כי יש החזר מיידי על מעמ אחר אומר עדיף יד שנייה כי מפסידים פחות ירידת ערך תודה
הודעה אחרונה מאת haza, -
- 1 תגובות
- 477 צפיות
שלום לכולם, התקציב הוא עד 50, וכמה שפחות יותר טוב. אני מחפש רכב שיתאים לזוג + תינוק שיבוא בהמשך. רכב שישרת אותי מספר שנים, שיהיה אמין, חסכוני, נוח לנהיגה. התעניינתי לגבי רכבי מיצובישי ספייס סטאר / ניסן מיקרה שנות 2014-2015 - אבל לדעתי והתרשמותי מקריאה בעיקר שהם מספקות חווית נהיגה על הפנים אבל חסכוניות ועושות את העבודה. לאחרונה אני מתעניין בהונדה סיוויק (סדאן החדשה) 1.8 / יונדאי i35 - שנות 2011. אשמח לשמוע את דעתכם (מעשי/מקריאה בפורום)
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום וחג שמח! כרגע ברשותי סוזוקי קרוסאובר 2014 2X4 אוטומטי אני מחפש להחליף לרכב דומה במידות, הכוונה בגובה ובמרווח הפנים (ראש, ברכיים) שיתאים לאנשים גבוהים ועם בעיות גב וברכיים. רוב הפרטים הנוספים שאני מחפש ברכב קשורים לכמות ומיקום הנסיעה שאני עושה- 1. חסכוני- אני נוסע 5 ימים בשבוע מבית שמש לירושלים וחזור ולפעמים גם נסיעות בתוך ירושלים. לפעמים הנסיעה היא דרך אזור נס הרים מה שהופך את הנסיעה לפחות חסכונית. 2. יציב אמין ונח- בגלל הנסיעות הארוכות ונסיעות באיזור ההרים אני צריך שהרכב יהיה יציב (בקרוסאובר לא הרגשתי כ"כ יציבות), נח, בעיקר מכאבי גב. ואמין כמובן, שנסיעות כאלה לא יצריכו תיקונים מבלאי לא טבעי. 3. טיפולים זולים יחסית. 4. חזק מספיק…
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אנחנו משפחה קטנה - הורים ילדה ותינוק, לרוב משתמשים באוטו בלי הילדים בנסיעות לעבודה (בשנה הקרובה אזור ירושלים - כלומר עליות..), ופעמיים בחודש בערך נסיעה עם כל המשפחה ביחד. סה"כ מוערך ב15,000 ק"מ בשנה 75 אחוז עיר ניסיתי לעשות הרבה שיעורי בית לגבי הרכב ונשארתי עם כמה אופציות.. (אנחנו רוצים אוטומט בלבד) 1 סקודה פאביה שנתון 2011 או 2012 - שמעתי הרבה יתרונות על הרכב הזה (האם נכון שצריכת הדלק היא 1ל14.5?). אני חושש משני דברים: א. עלות תיקונים - הבנתי שזה רכב אמין מאוד, אבל זה עדיין לא רכב עם חלקי חילוף זולים. ב. תיבת הDSG - שמעתי הרבה דברים טובים על התיבה הזאת - אבל קצת מלחיץ העניין שבמידה ותהיה בעיה העלות תהיה מאוד גבוהה..האם רכב יד שנייה ב…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אף פעם לא קניתי רכב חדש מהניילון ולכן גם אף פעם לא עשיתי נסיעת מבחן. וכל חיי נהגתי רק על רכב אחד וזהו (רכב ישן). מן הסתם, צריך לוודא שהכל נוח ויש תחושה טובה. יש עוד דברים שצריך לשים לב אליהם, שבדרכ מתגלים אחרי חודש נסיעה ברכב ואז אתה אומר לעצמך איך לא שמתי לב לזה בנסיעת מבחן?
הודעה אחרונה מאת Dacia Israel, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, מחפש רכב לאשתי לנסיעות קצרות של 5 ק"מ סה"כ ביום (אין ילדים,עגלות וכו, נוסעת לבדה רוב הזמן), נדרש רכב קטן וגיר ידני בתקציב עד 14 אלף (אם זה באמת רכב ששווה את הסכום). על הפרק יונדאי גטס (טוענים שזה הרכב הכי אמין), סוזוקי אלטו 2010 (הכי חדישה אך לא בטיחותית וחלשה), ואופציה נוספת היא דיהטסו סריון 2007( נדיר למצוא בגיר ידני). המטרה היא לקבל רכב עם יחס עלות תועלת שהכי מתאים לדרישות הפשוטות שציינתי. על אילו מבין הרכבים האלה הייתם ממליצים יותר או פחות? האם כדאי להכניס עוד רכבים למשוואה? תודה מראש.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הרכב ינוע בעיקר בכבישי המרכז אבל צריך להתאים גם לנסיעות ארוכות לדרום.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
שלום. מחפש להחליף את היונדאי גטס שברשותי עקב התרחבות המשפחה, חובה שיהיה אוטומט, לגבי צריכת לא ממש אכפת לי אם הוא זולל יחסית דלק כי הנסיעות שלי קצרות (15-20 ק"מ בערך ביום, עירוני) התקציב הוא 25K עד החרגה ל 28K. מה שכן חשוב לי זה האמינות של הרכב ומינימום תקלות, בגאז בגודל סביר שיכול להכיל עגלה מקופלת.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, אני מתעניינת ברכישת רכב. אני סטודנטית והנסיעות שלי הן בעיקר בין עירוניות. אני מחפשת רכב מיני, שיהיה חסכוני בדלק, בטיחותי יחסית, ידני, בעלות של עד 35K. אחרי קצת חיפושים באינטרנט התרשמתי מהיונדאי i10 ומהשברולט ספארק בעיקר. האם יש רכבים יותר מומלצים מאלו לצרכים שלי? ומה עדיף מבין שניהם? אגב, בעניין רכישה מסוכנות רכב, מומלץ או להתרחק? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת קבוצת לובינסקי, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתכווננת לרכב - קיה ספורטאז, או טויטוה CHR, או קיה נירו, או יונדאי איוניק. יבואנים מציעים לי הנחות. אני מניחה שמה שמציעים לי זה מה שמציעים לכולם, וזה מתחת למחיר מחירון (נגיד על נירו הציעו 125). חשבתי שההנחה היא בגלל שהיבואן/מוכר (לא יודעת מה המינוח) רוצה להיפטר מהמלאי ולהגדיל הכנסות לקראת סוף שנה ולכן שווה לו לתת לי הנחה. מצד שני אם אני אמכור את הרכב עוד שנתיים שלוש, האם בדיעבד אבין שהיה שווה לי לחכות חודשיים ולקנות בינואר 2018, מבחינת ירידת ערך?
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי ויכוח עקרוני על זה עם חבר. מסכימה איתו שBMW קבריולט שמורה עושה הרבה יותר רושם מטויטה CHR. עם זה אתם מסכימים? נראה לי שהטויטה CHR עוד 3 שנים תהיה שווה הרבה פחות מהBMW. אני צודקת? מה לגבי צריכת דלק, הוצאות אחזקה, אמצעי בטיחות?
הודעה אחרונה מאת adir10, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אבא שלי רוצה לקנות רכב חדש כי כבר ניהיה צפוף צריכים רכב משפחתי ל5 נפשות , עדיפות לג'יפון, תא מטען גדול וגם שיהיה מרווח מאחורה ונוח. עלו כמה הצעות ביניהם: 1. קיה ספורטאז URBAN TOP ב146 אלף שקל מהחברה שכמובן באה מאובזרת מאוד ועם גג פנורמי שמוסיף 2.נחשפנו לאתרים של ה0 ק"מ עם ההנחות שיש להם וראינו שזול יותר יש מאזדה CX -5 אקסקיוטיב ב140 אלף, ואפילו את הדגם לוקוצ'רי ב150 אלף היא גם חסכונית יותר בדלק אך מצד שני תא מטען קטן יותר וכמובן נרשמת כיד 2 אבל שוב במחיר הזה של 25 אלף שקל פחות זה מושך את העין (כנראה אבל גם ביטוח יהיה יקר יותר) 3. גם מהאתרים של ה0 ק"מ יש את יונדאי טוסון OPEN SKY ב150 אלף אבל רמת בטיחות נמוכה מהמאזדה והקיה. מחיפוש באינטרנט הבעיה בהשוו…
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
-
- עוקב אחד
- 46 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום חברים! בשעה טובה מכרתי את הבראבו שלי, לחבר פורום. לאחר בחינה של מספר גדול מאוד של רכבים מצאתי בסוכנות טרייד מובייל בגלילות את 2008 המדוברת. הרכב עונה על הדרישות שלי - מרחב פנימי סביר לאחר קיפול מושבים אחוריים, חסכוני מאוד בדלק. נתונים: יד ראשונה, פרטי, עבר 66,000 ק"ם, במצב חדש לחלוטין, כלומר ללא שריטה. ישבתי עליו קרוב לשעה במגרש, ללא ליווי של סוכן (מה שאהבתי במגרש הזה שכל הרכבים פתוחים - תעשה מה שבא לך, איש לא יציק לך) אך התקשיתי למצוא פגמים באשר הם. צבע מקורי ללא תיקונים כלל, ותאמינו לי, ביום שאתה רואה מאות רכבים שעברו "השבחה" זה מיד קופץ לעין המיומנת, שמשות מקוריות, אין ברגים שנפתחו או פאנלים או דלתות שפורקו. ריח של רכב חדש. היסטוריית טיפולים מלאה בלובינסקי, בעל הר…
הודעה אחרונה מאת kamradkin, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מושבי עור עולים 40 אלף שקל??? יש הבדל באיבזור הבטיחות?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום וברוכים הנמצאים. שאלה:איך ניתן לדעת ולוודות אם השברולט קרוז אמריקאית או קוריאנית?.. תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי התייחסות עדכנית לכך. ראיתי שבשבוע הקרוב הולכים להערך ירידי מכירות של חברות הליסינג לכבוד סוכות (ראיתי של ליס4יו ושל אלדן, אשמח לשמוע על עוד אם ידוע לכם), רציתי לדעת האם מניסיונכם הירידים הללו אכן משתלמים? המוירים יורדים באופן משמעותי? מקבלים תוספות רציניות? איך זה בכלל מתנהל טכית? הם מביאים אלפי רכבים ליריד או שהכל נעשה בע״פ מול המסך לקראת פגישה במגרשים שלהן? בנוסף, הייתי שמח לקבל דעתכם בנוגע לקניה מהחברות הללו. ידוע שהן נותנות לרוב אחריות ויישור קו (מה שלעולם לא אקבל ממוכר פרטי) אך התדמית שלהם לא טובה בלשון המעטה. האם מישהו רכש אוטו יד שניה מאחת החברות הללו ויכול לתאר את התרשמותו מהתהליך? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 664 צפיות
שלום ! אני מחפש רכב שיהיה חסכוני בדלק (באופן יחסי לפחות) , לא חובה שיהיה עם מנוע חזק (זה רק פלוס) , אמין , בטווח מחירים של 3-5K ... לא דייהטסו סיריון מה ההמלצות שלכם ? תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, אבא שלי מסיים את העבודה שלו ומעוניין לרכוש את רכב הליסינג שנמצא ברשותו כרגע. הוא הנהג הראשון והיחיד. הנה הנתונים והמחיר שמציעים לו, על פניו נשמעת עסקה בסדר אבל אני לא מומחה. אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם על הרכב בכלל ועל העסקה בפרט, ואם יש דברים מסוימים שכדאי לשים אליהם לב לפני הרכישה. סקודה רפיד 2013 אוטומט מנוע 1400 טורבו קילומטראז': 48,000 ק"מ. מחירון: 53,000 ש"ח הצעת מחיר: 40,000 ש"ח (18% הנחה) תודה!
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
היי לכם, אז אני מחפש רכב כבר לא מעט זמן אחרי שהשתחררתי, ואני עדיין לא מוצא משהו מתאים לי. רציתי לקנות בהתחלה סיאט איביזה, ממש שהבנתי זה אחלה רכב, אבל אני לא מוצא אותו בנתונים שמתאימים לי, כמו כ"ס וכו', ואז חקרתי עוד קצת על פולקסווגן גולף דור 6, ומצאתי אחלה תוצאה וזה בדיוק מה שרציתי, אבל עד שמצאתי מודעה ביד 2 מחברה שמוכרת אותו עם הנתונים שרציתי, הוא כבר נמכר. אז רציתי להתייעץ איתכם פה, אם לא סיאט איביזה ולא גולף, מה כן כדאי? אני מחפש רכב לא פחות משנת 2009, אני לא רוצה רכב כל כך ישן. התקציב שלי הוא עד 40 אלף, עם חריגה קלה. אני אשמח לעזרה ואני בהחלט עם ראש פתוח לגבי עצותיכם. תודה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 173 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Yondalar
- roeecohen01
- Avia
- לירון .ה.
- Fazer
- David19119
- AmitGo
- levy
- יבגניפ
- mikk
- yossiaviel
- David32