Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי כרגע מזדה לנטיס מנוע 2000, הגעתי לתחושת מיצוי עם הרכב, ורצון עז להשתדרג, לפני הלאנטיס הייתה לי מאזדה 3 ספיריט 07, הכיוון הבא שלי זה איביזה.

הדרישות העיקריות מהרכב הבא הוא שיהיה יפה ועם קצת פוזה, איביזה/פולו דיי מושכות לי את העין.

גיר אוט', אם זה הכרחי אפשר גם ידני למרות שאני מעדיף להימנע, גם שמעתי שאין כל כך הבדל בצריכת הדלק באיביזה בין שני הגירים.

פנים הרכב והסלון שיראו טוב, ולא זבל כמו מכוניות הקרטון כמו האלטו לדוגמא, בלי להעליב למי שיש ברשותו אחת כזאת.

אני לא נוסע הרבה, סביב ה13 אלף ק''מ פר שנה.

הכיוון העיקרי שלי זה איביזה, התקציב הוא סביב ה30 אלף עם אפשרות ל35 אלף במידת הצורך.

במה כן להתמקד ובמה לא?, שמעתי שיש הרבה בעיות בגירים שם.. והאם כדאי לחכות לאחרי ינואר או שלא באמת יהיה הבדל במחיר למרות שיש מתיחת פנים לאיביזה?

תודה.

פורסם

יש לי איביזה 2011 1.2 טורבו אוטומט 3 דלתות,היא אצלי 5 חודשים,סה"כ אני די מרוצה ממנה.

הצריכת דלק הממוצעת שלי היא 1 ל 10 ( רוב הנסיעות הן בעיר ואני לא מרחם על הגז).

מבחינת הפוזה האיביזה לטעמי נראית טוב מהפולו שהיא שמרנית יותר ומרובעת אבל זה טעם אישי..

פנים הרכב פשוט למדי, גם בדגם של ה FR היא די פשוטה,הפלסטיקה לא ברמה הכי גבוהה,לרוב האיביזות שראיתי עד היום המשענת

יד בין הכסאות נשברה או בדרך להישבר,הוילון של הסאנרוף עושה טובה שהוא תלוי שם(אין לי מושג איך זה קורה).

קח בחשבון שהגיר הידני בגרמניות בשנים האלו אמין בהרבה מהגיר DSG.

פורסם

היי,

יש לי איביזה 2011 1.2TSI DSG עם 5 דלתות רמת גימור style, ולאורך כל 6+ השנים האלו, היו רק 2 תקלות קלות (חיישן חום מנוע ורתמת הצתה, בשני המקרים התיקון נגמר בכמה מאות שקלים).

צריכת הדלק אצלי קצת יותר טובה והיא סביב ה14, רוב הזמן נוסע רגוע ומידי פעם מנצל את הטורבו באמת.

לא מצליח לשלוח לך הודעה פרטית אבל אם את מעוניין בעוד פרטים, אני אשמח להרחיב, והאמת שאני גם שוקל מכירה של הרכב כרגע בגלל התחלת עבודה חדשה וקבלת הצעה לרכב ליסינג, אם זה רלוונטי בשבילך.

פורסם

דרגון, שלחתי לך הודעה בפרטי.

יצא לי לדבר קצת עם חברים קרובים שיש להם איביזה, בעיקר עם 2 מהם שיש להם FR 13.

לאחד היה בעיה במח גיר, לשני משהו עם השרשרת טיימינג שדרשה תיקון בעלות של כמעט 2500 שקלים, ועוד מחלות.

אמרו לי גם, שאם אני קונה רכב שפגה לו האחריות, ולא החליפו קלאצ'ים, שצריך לקחת את זה גם בחשבון.

הם מרוצים מהרכב, אבל צצות לא מעט בעיות באיביזה לטענתם.

חשבתי אולי לכיוון של מזדה 6 דור שני, בסביב ה35 אלף שקלים, אפשר למצוא שנתון 08-10 אם מחכים בסבלנות, גם לי יש ניסיון רב עם מזדה, וגם עם הספיריט שהייתה וגם עם הלאנטיס הנוכחית אני דיי מרוצה, אך זאת אפשרות שנייה, כי העדיפות הראשונה היא איביזה.

פורסם

אני לא רואה איך מאזדה 6 היא רכב צעיר וחסכוני לסטודנט, היא תהיה כנראה פחות חסכונית מהמאזדה שיש לך כרגע, היא גדולה, ואם אתה בונה על חניה באוניברסיטה או מכללה, רצוי שתחשוב על רכבים קטנים יחסית, בטח לא רכב מנהלים.

מה גם שאתה לא מרוויח שדרוג מהותי בעיניי, לא בצריכת הדלק, לא בשנתון וכנראה שגם באבזור לא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי שאלה לחברי הפורום כמי ששקל לרכוש את הרכב הנ"ל, האם הגיר לא בעייתי DSG? הבנתי שעדיף להתרחיקמהרכבים הללו אם הם מגיעים לסוף תקופת האחריות.

• תוכן חדש...