Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחמותי. קטן וחזק. עד 70,000.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דאצ'יה. בגלל הבטיחות. לדעתי חדש ייכנס לתקציב

גם MG3 נכנסת חדשה לתקציב בקלות

זו אירוניה? כי חמותו וזה? איזו בטיחות עודפת קיימת בדאצ'יה? ואיך MG3 אם יש דרישה לגיר אוטומטי?

אני אישית לא הייתי קונה מיני לנסיעות ארוכות לדרום. ה-c3 וה-208 אפס ק"מ נראות בול בפוני, אבל לא רוצה, לא צריך. איביזה כמעט חדשה, ושתהנה מהגיר ומחירי הביטוח.

גם מאדה 2 משומשת קלות יכולה להיות אופציה. קצת פחות חזקה, אבל לגמרי מספיקה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הונדה ג'אז 2014-2016

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
זו אירוניה? כי חמותו וזה?:wink:[עלית עלי...] איזו בטיחות עודפת קיימת בדאצ'יה? ואיך MG3 אם יש דרישה לגיר אוטומטי? [שתסבול...]

אני אישית לא הייתי קונה מיני לנסיעות ארוכות לדרום. ה-c3 וה-208 אפס ק"מ נראות בול בפוני, אבל לא רוצה, לא צריך. איביזה כמעט חדשה, ושתהנה מהגיר ומחירי הביטוח.

גם מאדה 2 משומשת קלות יכולה להיות אופציה. קצת פחות חזקה, אבל לגמרי מספיקה.

12345

פורסם

היאריס סתם רכב overrated אני נהגתי בכזה והוא לא הרגיש ששווה מחצית מערכו. גם בהיבט איכות החומרים וגבעיקר בנוחות ותמונות נהיגה.

הדרישה ל 80 כס נשמעת לי קצת מוזרה, מסקרן אותי איך הגעתם לדרישה הזו.

הייתי מציע איביזה/פאביה, אבל בטח יצעקו פה על הגיר.

אלטרנטיבה אחרת יכולה להיות מיקרה, או ספייס סטאר. רכבים יפניים אחרים יהיו מאוד יקרים לרכישה.

יש כמובן גם את ה208 והקליאו, אבל חמותך שלא מבינה כנראה במכוניות יודעת שצרפתי זה big no no (בלי להעליב) וחבל.

אבל אולי עם מספיק שכנוע תלכו על הפנדה ואת העודף תשימו בכיס.

Sent from my Lenovo TB2-X30F using Tapatalk

פורסם

יאריס היא לא רכב חזק, סביר מבחינת המנוע.

אך אמין ועם תדמית מעולה של אמינות.

אפשר אולי לשקול גם את הגאז כאופציה על מנת להרחיב את המבחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...