ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,523 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב לכל המומחים אודה מאד לעזרתכם בפענוח הבדיקה המצ"ב, רנו מגאן סטיישן דיזל. רוב תודות!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 963 צפיות
אנשים יקרים, אשמח לעזרה בבחירת רכב. הצרכים שלי הם: - נהג עיקרי יחיד רווק. - נסיעה יום יומית לעבודה בהיקף של בין 10-65 ק"מ סה"כ ליום בתוואי עירוני ונסיעה בין עירונית פעם בשבוע. סה"כ היקף נסיעה של עד 15,000 ק"מ בשנה. -גיר: עדיפות לאוטומט אך ידני אפשרי אם כלכלי בהרבה. - תקציב: עד 30K. אם אוכל לקנות רכב שיענה על הצרכיים שלי ב3K אז כמובן אעדיף לעומת זאת אם יותר כלכלי לקנות ביותר יקר אז גם אשקול. אשמח לשמוע את המלצותכם לגבי איזה חתך גיל של רכב מתאים לקנות. האם לקנות חדש ולמכור אחרי X שנים או לקנות רכב בגיל X ולמכור בגיל Y וכו'. וכמובן על רכבים מומלצים. תודה על העזרה - יצחק
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני סטודנט ומעוניין להחליף את הפונטו 2006, אני מתלבט בין רכב חדש לבין רכב משומש ממגרש, חשוב שיהיה במימון (כנראה מלא, אין כל כך אופציה למקדמה) יש המלצה למגרש אמין באיזור אשדוד? שמעתי לא מעט מקרים על מנוע/גיר שהולך או תקלה כזו או אחרת אחרי מעט זמן שהרכב נמצא אצל לקוח, או לחילופין על דיל טוב לרכב חדש. רכב בסגנון איבי החדשה / i20. עדיפות לאוטומט, הרכב ישרת אותי בשנים הבאות, לכן יש להתחשב בעגלה/בוסטר וכדו׳..
הודעה אחרונה מאת sperial, -
שברולט ספארק 2017 1 2
מאת bmw700-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום כולם אתמול התעניינו (וגם שלמנו מקדמה) על שברולט ספארק 1.4 LTZ 2017 שמוצעת בימי מכירות. המחיר שקיבלנו הוא המחירון כולל אגרת רישוי 84669 אחרי הנחה 76669 הנחה של 8000 ש"ח כולל אגרת רישוי. האם ההנחה שקבלנו היא מקסימלית או שאפשר עוד להתמקח אתם? משהוא קיבל הצעה טובה יותר? אגב משהו הצליח עם אייפון לחבר waze למולטימדיה של הרכב? תודה שי שריקי.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
מתייעץ בשביל חבר, אחרי שההמלצות שננתם לי בעבר הועילו לי מאוד. שלום, חבר שלי מתעניין ברכב ידני וקטן בתקציב של עד 30k (אפשר לחרוג מעט אם זה באמת הבדל משמעותי). הוא עתיד לנסוע מדי יום מאשדוד לירושלים כך שכדאי שהרכב יהיה מספיק חזק בשביל העליות היומיומיות וחסכוני. בנוסף, חשובות לו מאור הבטיחות והאמינות. הוא מוכן להתפשר על מראה, וביצועים. ראוי לציין שהרכב כנראה לא ישאר אצלו יותר משנה וחצי כך שגם עניין הסחירות מקבל תוקף רציני. הוא נוסע באופן מאוד רגוע ולא אכפת לו לנסוע על 90 בעליות לירושלים בנתיב לירושלים, כל עוד הרכב אמין. כרגע יש לו על הכוונת פיקנטו 2014 וספלאש 2013, שתיהן עם קמ נמוך ונדרש עבורן 30k. מה לדעתכם עדיף בין שתי החלופות הללו? האם יש בעיניכם…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום , אני מחפש רכב קטן חסכוני בדלק אוטומט אני נוסע לבד ברכב כל יום נהג יחיד נסיעה כל יום 20 ק״מ תקציב כ-35-40 אלף תיקונים זולים יחסית עד כמה שאפשר לא מחפש חווית נהיגה נוחה רק חשוב לי על רכב שבטווח הקרוב של השנתיים שלוש לא יעשה לי בעיות בבעלותי כיום פולו אוט׳ 2003 160 אלף ק״מ די שמורה אך הבעיות מתחילות להגיע וזה הזמן להחליף אני נוטה ללכת על שלושה דגמים קיה פיקנטו יונדאי i10 שברולט ספארק ( משום מה פחות מעודפת עלי) מה לפי דעתכם עדיף ? ( כמובן שאם אתם ממליצים על דגמים אחרים אשמח לשמוע) לפי התקציב שלי לאיזה שנתון אני מגיע ? ואם מומלץ ללכת על שנתון כזה או כדאי להוסיף ולהשתדרג ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קצת רקע כללי, אני עוד חודשיים אמור לקבל רכב חדש מהסוכנות. כרגע אני מנסה להסתדר בלי רכב (קשה מאוד!!) חבר ממש ממש טוב שלי מהילדות , שאני איתו בקשר ממש ממש טוב ואין סיכוי בעולם שהוא יעשה משהו לרעתי. בא והציע לי לקנות איתו רכב משותף, רכב ישן נושן כי הוא הרגע הוציא רישיון והוא לא רוצה להוציא הרבה הוצאות. ההצעה היא כזו: הרכב יהיה רשום על שמו, יהיה ביטוח חובה וצד ג' לרכב. הרכב יהיה בשווי של כ3-5 אש"ח ככה שהרכב יהיה שנתון ישן וגיר אוטומטי. אני אצטרך להשתתף איתו חצי חצי בקניה, דלק עליו, הכל עליו. מבחינתו שאשתמש בו איתו ביחד, הוא עדיין עם מלווה. אז ככה שאנחנו יוצאים בלילות אוכל לנהוג ולחזור איתו הביתה. אין לו בעיה שאחנה את הרכב אצלי בבית. אני 99% בטו…
הודעה אחרונה מאת מיכלא, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מאמין שההשוואה הזאת נעשתה אבל לא הצלחתי למצוא אותה.. אני מתלבט בין שני הרכבים הנ"ל בגרסת אוטומט (קיה סיד סטיישן ויונדאי i30cw) אני יודע ששנה אחרי זה יש שינוי צורה משמעותית בשניהם אבל רק השנה הזאת עומדת בתקציב שלי (את שניהם מצאתי באזור ה34 אלף) מה ההבדלים בינהם? הבנתי שיש הרבה משותף. מה עדיף? נראה שיש בשוק יותר i30cw והמחיר שלהם קצת יותר נמוך. יש עדיפות לאחד מהם? אני נוסע בערך 15k בשנה, אזור ירושלים. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת traka64, -
-
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מתלבט. המוכר מבקש 22,500, יד שלישית, 187 אלף קילומטר, 1.6. האם הרכב אמין? נוח בנסיעות ארוכות ומה צריכת הדלק? רוב הזמן אני אסע מרחקים ארוכים (120-150 קמ ביום) והאם הטיפולים זולים. תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בהנחה ששני הדגמים הוצעו לכם באותו מחיר (32K) והיו עם קילומטר שווה (70K), באיזה מהם הייתם בוחרים? מההתרשמות שלי, הלנסר ספורט 1800 עם 140 כ''ס יותר אמינה, ויותר נעימה על הכביש (במהירות נמוכות). מצד שני, היא פשוטה מבפנים, פחות חסכונית בדלק, והשנתון שלה, 2010, מרתיע אותי (עלול לפגוע במכירה עתידית). הפורד נראת חיצונית ופנימית כמו רכב יותר מודרני, ואולי יותר ישמור על המחיר (כמה כבר עוד אפשר לרדת?). לאחר נסיעה, הוא באמת קצת רועד בהילוכים הראשונים, אבל לא באופן בלתי נסבל. מה שכן, הרעידות גורמות לך לתהות האם הגיר הזה יכול להחזיק הרבה שנים, או שהוא הולך להתקלקל כל כמה זמן. התלבטות רבה! אגב, אין לי אפשרות להעלות את התקציב. 33K הוא המקסימום ל…
הודעה אחרונה מאת baaviad, -
- 1 תגובות
- 803 צפיות
היי מחפש לרכוש סוג של ג'יפ שיהיה תא מטען גדול להכניס כמה תיקי כלים וציוד לעבודה. התקציב עד 55000 . שנתון 2009 ומעלה . חשבתי ללכת על jeep פאטריוט או הונדה crV אבל הבנתי שהם טוחנות דלק ועלויות אחזקה ממש גבוהים. אני נוסע בערך 25000 קילומטר בשנה.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הרכב של אמי, קיבלנו הצעת מחיר על האיגניס של כ 90 ש"ח לאחר אגרות ותוספות שונות הרכב מגיע מאובזר מאוד עם גאנטים ומערכת מולטימדיה, אך האספקה באוקטובר... או לפחות לקבל הנחת "סוף שנה" מאחר ואנחנו לא לחוצים על רכב - השאלה אם לא שווה להמתין לינואר. הרכב ישמש לתקופה ארוכה מעל 5 שנים. אני לא בטוח איזה רכב יותר טוב (ראיתי את השרשור) עושה רושם שהסוויפט מרווחת יותר ( לא רלוונטי).
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים השוואה קצת בעייתית אבל בכל זאת. מדובר ברכב שני למשפחה. רוב הנסיעות קצרות לרכבת אך רוצה לשמר את האופציה לטיולים בסופש. מבחינת נוחות נסיעה ברור לי שאין מקום להשוואה אך האם האנטר מסוגל לקחת משפחה של 5 נפשות? אחת מהם בכיסא תינוק. אשמח לקבל המלצות בנושא אמינות תחזוקה שימושיות תודה
הודעה אחרונה מאת Dudujack, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני כבר תקופה מחפש רכב (סופר מיני) וקצת מתקשה כך שאשמח לסיוע. בגדול עד עכשיו הייתי נעול על פיאסטה (סביב שנתוןן 2010) אבל החיפוש לא היה פשוט כך שהחלטתי לנסות דגמים שונים אבל הבעיה היא שאין לי ידע נרחב. הדרישות מבחינתי הן (לפי הסדר): 1. אמינות 2. חסכון (כולל צריכת דלק) 3.נוחות 4. נראות זה רכב שהשאיפה היא שישמש שנתיים-שלוש ויימכר. למרות זאת, עניין שמירת הערך לא משחק פה תפקיד מרכזי במיוחד. אשמח לרעיונות לרכבי סופר מיני שיענו על הצרכים. חשבתי על מזדה 2 אבל קראתי שצריכת הדלק בעייתית. מישהו יודע עד כמה בעייתית? אני לא נוסע כ"כ הרבה (סביבות 10K שנתי) ומשאר הבחינות אני חושב שתתאים. אגב, מה ההבדל בין גימור Active ל-Dynamic חוץ ממספר כר…
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
כבר המון זמן שאני שוקל אם להחליף את הלנסר שאצלי. אני מאוד מאוד מרוצה ממנה, אבל אני מחפש משהו עם יותר כוח זמין והנאה. אפשרות שעד עכשיו קורצת לי היא גרסת הראליארט של הספורטבק. מאוד אהבתי את הנסיעה של הרכב, היא משלימה את מה שחסר בספורטבק שלי, אך עלויות התחזוקה מדאיגות אותי. אשמח לשמוע עוד אופציות
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 784 צפיות
מישהו שמוכר רכב יד שנייה אומר שהרכב בבעלות פרטית, שאלתי קצת על הבעלות ומסתבר שהבעלות היא ע"ש מנהל משרד ליסינג 0 ק"מ. האם זו למעשה קומבינה שבמקום לרשום את הרכבת כרכב ליסינג הם רושמים ע"ש אדם פרטי שעובד במשרד? ומה זה אומר לגבי השווי שלו? תודה לעונים/ות
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחר 4 שנים נפלאות שהייתה ברשותי פולו ידנית 2011,אנחנו נאלצים להיפרד אני נשוי שהולך להתרחב בקרוב,מחפש מחליפה שתהיה כבר משפחתית עם גיר אוטומט. דרישות: שוב משפחתי שיוכל לשרת בקלות כרגע זוג צעיר פלוס אחד. בטיחות,הרכב ישמש את אישתי והעולל רוב הזמן. רכב נוח,פרקטי. חסכוני. הנסועה הצפוייה היא בין 15-18km בשנה. שרובה בין עירונית. כרגע אני מאוד מתלבט לא רק איזה דגם לבחור אלה גם באיזה דרך לבחור לבצע את הרכישה. אני אסביר ואשתף אתכם במחשבות. אפשרות לקנות מיד 2 פרטיות לכתת רגלים לכל בארץ בתקווה למצוא אחת שמורה. אפשרות הליסינג התפעולי לי זה ניראה אחלה,לאישתי פחות היא מסתכלת על סוף החודש ואני לטווח הרחוק יותר.אשמח לדעת את עצתכם …
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 860 צפיות
הי , יש לי 2 שאלות- מעוניין לקנות רכב שעלה לכביש בינואר 2014, והוא מוצע במחיר של 39 במקום 49 משוקלל. 1) אמנם המחיר נשמע הוגן אבל בעל הרכב סיפר שיש קצת פגיעות פח. האם מקובל לבקש שזה שמוכר לי את הרכב ישא בהוצאות התיקון שלו כשנלך למכון? ונגיד לקבוע תקרה של סכום מסוים (ואם כן כמה?) 2) הרכב יד 2 ועבר רק 13,000 ק"מ..האם זה אמור להיות חשוד?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אשמח לדעת עד כמה המצב אמרו להוריד אותי מהרכב ? האם הבעיה רצינית לפי מה שהוחלף ? במידה והרכב במחיר טוב שווה לשקול לרכוש אותו ? מסומן בצהוב מה שלדעתי חשוב. פורסטר 2015 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת eilam, -
-
Golf-GTI 2014
מאת Smoky-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים! אני בקרוב רוצה לקנות GOLF GTI 2014 עם 42K ק"ם (יד ראשונה כמובן) מחירון 125K. מה דעתכם כדאי לי ללכת על העסקה הזו? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחר 4 שנים נפלאות שהייתה ברשותי פולו ידנית 2011,אנחנו נאלצים להיפרד אני נשוי שהולך להתרחב בקרוב,מחפש מחליפה שתהיה כבר משפחתית עם גיר אוטומט. דרישות: שוב משפחתי שיוכל לשרת בקלות כרגע זוג צעיר פלוס אחד. בטיחות,הרכב ישמש את אישתי והעולל רוב הזמן. רכב נוח,פרקטי. חסכוני. הנסועה הצפוייה היא בין 15-18km בשנה. שרובה בין עירונית. כרגע אני מאוד מתלבט לא רק איזה דגם לבחור אלה גם באיזה דרך לבחור לבצע את הרכישה. אני אסביר ואשתף אתכם במחשבות. אפשרות לקנות מיד 2 פרטיות לכתת רגלים לכל בארץ בתקווה למצוא אחת שמורה. אפשרות הליסינג התפעולי לי זה ניראה אחלה,לאישתי פחות היא מסתכלת על סוף החודש ואני לטווח הרחוק יותר.אשמח לדעת את עצתכם …
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
- 1 תגובות
- 595 צפיות
שלום לכולם. אני עובד מהבית ובגלל שינויים במקום העבודה אאלץ לחזור לעבוד במשרד ב 1 לינואר לכן אני צריך לקנות רכב שישמש כרכב שני(רק לעבודה ובחזרה כ 30 ק״מ ביום) אני אקנה רכב יד שניה בתקציב של בערך 70-80 אלף. האם כדאי להמתין לדצמבר בקניית הרכב? זה נכון שהיום ערך הרכב מחושב על פי חודש העלייה לכביש ולא על פי שנת יצור, אבל לדעתכם ונסיונכם- האם באמת ישנם יותר מבצעים/ או מוכרים שמורידים במחיר כי עומדת להתחלף שנה? שבוע נפלא לכולם
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם, מחפשת לרכוש משפחתית שנתון 2014, כאשר הדגש הוא על בטיחות ואמינות, בתקציב של 70K. כמובן שמחפשת את הערך הטוב ביותר לכסף, ואשמח לרכוש גם במחיר נמוך יותר. במהלך המחקר שעשיתי נתקלתי בפורד פוקוס 2014, לא יכולתי לפספס את המחירים המגוחכים בהם היא מוצעת כיום, עד כדי אפשרות לרכישה של רכב שעבר רק 50,000 ק"מ בעלות של 40K-50K. אני מודעת לבעיה שהייתה לפורד עם הגיר, אבל תוהה האם עדכון התוכנה שעשו במהלך הריקול באמת פתר את הבעיה, כך שחוויית הנהיגה כיום היא ללא רבב? האם ישנן בעיות נוספות שאתם מכירים ברכב הזה? האם מדובר ברכב מצויין, עם פגיעה קשה במותג, כך שמדובר בהזדמנות קנייה טובה, או שמא רכישת הרכב היא בבחינת הכנסת ראש בריא למיטה חולה? אשמח לייעוץ בנוש…
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תקציב- עד 120K . רכב 7 מקומות מרווח , תא מטען גדול , אמינות. בחנתי מס' דגמים : שברולט טראוורס , קרניבל חדשה , קרייזלר גראנד וואג'ר , סאניונג רודיוס. בתקציב שלי ירדתי מהקרניבל החדשה למרות שהיא עונה על כל הדרישות , על השברולט קראתי שיש בעיות עם הגיר או המנוע בחלק מהשנתונים 2013-14 , הסאניונג רודיוס לא נראה טוב מבחוץ והוא דיזל , אומנם חסכוני מכולם אבל מרעיש. קיבלתי הצעה על גראנד וואג'ר 2013 , 90,000 ק"מ , יד 1 , 120K. טופלה במוסך מורשה כל הזמן. עשיתי נסיעת מבחן , נראה טוב. סוכן אחד אמר לי שאני נכנס להרפתקה (יכולה להיות טובה או רעה). מה אתם אומרים? אשמח לקבל חוות דעת ממי שיש לו רכב כזה או מישהו עם נסיון ברכב כזה. מה הייתם ממליצים לי לבחון ברכב לפני הרכישה במ…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם ותודה מראש הגולף 2001 שלי שבקה חיים, והגיע הזמן להחליף. תמיד קניתי מכוניות ישנות אמינות עם ק"מ נמוך במחירים טובים ונוסעת בהן עד שהיו מתפרקות. השאלה היא אם השיטה הזו עדיין רלוונטית, כשהיום כולם קונים רכבים עם 0 ק"מ במחיר סביר ומחליפים כל 3 שנים. דרישות - בטיחות מקום ראשון (מסיעה את הילדה ברכב), אמינות (רוצה שקט תעשייתי לכמה שנים), מחיר סביר (עד 60K - מעדיפה פחות), אחזקה הגיונית (למרות שהייתי עד היום עם גולף - יקר וקשה), דלק סביר. לא מעניין אותי תאוצה, מהירות, נוחות ופינוק. רוצה להגיע ברוגע ממקום למקום. וגם - לא מיני. צריכה משפחתי לא גדול (סגנון מזדה 3). מקום לילד או שניים, כלב, עגלה ועוד כמה תיקים. סקר שוק זריז ביד 2 העלה מזדה 3, הונדה סיוויק, …
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
קיבלתי הצעה מחברת אופרייט ליס, לרכישת יונדאי I-25,שנת ייצור 2015, מנוע inspier 1.4,תיבת הילוכים אוטומטית רציפה - CVT. מקריאה מעמיקה באתר אני מבין כי גירסת 1.4 אוטומטית בשנים 2011-2014, בעלת תיבת אוטומטית 4 הילוכים אינה מומלצת, בשל העובדה כי הרכב מתקשה בסחיבה בעליות, בנוסף המנוע רועש מאוד, במהירות 80 קמ"ש,וכי תצרוכת הדלק הינה 1:10. הייתי שמח לשמוע האם בדגמי 2015 בעלי תיבה אוטומטית רציפה- גיר CVT,האם קיים שיפור בנקודות שהעליתי. אגב,לדברי הסוכנות מכירה, הרכב היה בהחכר אצל חברה, אולם בשימוש נהג יחיד. כמה אחוזים יש להפחית ממחיר המחירון 9% או 14% ? בסוכנות המכירה טוענים כי היות והרכב היה בשימוש נהג יחיד בחברה, יש להפחית 9% בלבד, ולא 14%, מה דעתכם ? תודה מראש…
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ברשותי תקציב של 40K. אני מתלבט בין: 1. מאזדה 3 האצ'בק 1600 - 2010 2. הונדה סיוויק סדאן 1800 -2009 3. פורד פוקוס האצ'בק ספורט 1600 - 2012 איזו לדעתכם עדיפה יותר?
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התקציב בגדול 45 אלף, שנתון 2013 והלאה, אוטומטי/רובוטי. עד עכשיו נסעתי בניסאן אלמרה ישנה. הרכב היה כמובן מיושן, ערום, רוכן בפניות. אבל היה עם מנוע 1.8 סביר, וצריכת דלק לא נוראית. זה מה שאני מכיר ורגיל אליו ורוצה להשתדרג. לאחרונה יצא לי לנסוע על כמה מועמדות (לשעבר)- פיקנטו וספלאש. מה אני אגיד לכם? אני מרגיש שנסעתי על אותה אלמרה רק 10 שנים חדשה יותר בשנתון, ו-30 אלף יותר במחיר. אני לצערי, מתקשה לשלם פי 4 יותר על רכבים שהתועלת היחידה שלהם זה "שנתון" ועוד 100 שקל חיסכון בדלק בחודש. השאלה שלי האם יש רכבים בתקציב הזה, בשנתונים הללו שיביאו קצת אקסטרה מאותה אלמרה שהייתה לי? או שמראש אין לי מה לחפש בגזרה הזאת, ואני אהיה חייב להתפשר משמעותית בשנתון?
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עשיתי היום נסיעת מבחן באיוניק. האמת שהוא מפתיע לטובה והפיצ'ר העיקרי שמצא חן בעיני היה בקרת השיוט/מהירות האדפטיבית. למי שגומע מרחקים כל יום זה נראה ממש חיוני. האם יש רכבים נוספים בתקציב הנ"ל שיש בהם או ניתן להוסיף בקרה כאמור? (אני יודע על הנירו התאום).
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אשמח לשמוע את דעתכם ברשותי איביזה 1.4 ידנית שנת ייצור 2011 הרכב ברשותי 4 שנים, שבמהלכן עברה 100k(סהכ הרכב גמע עד היום 148k). למזלי הרכב מגלה אמינות, ואין לי שום תקלות. לאחרונה התחלתי לחשוב על החלפה ברכב חדש יותר עם קילומטראז נמוך, השיקול המרכזי לקבל כמה שיותר עבור הרכב הנוכחי עכשיו לפני שהוא מאבד ערך לחלוטין. בגדול הדרישות שלי: רכב יחסית חזק - רוב הזמן אני מבלה בבינעירוני, ידני בלבד, סופר מיני, אמין. תקציב: 60k, כמובן תלוי כמה אני אקבל תמורת האיביזה. תוסיפו לשיקול שיש לי עכשיו אפשרות להחליף את האיביזה 1.4 באיביזה 1.6 ידנית מאותו שנתון אבל עם קילומטראז של 44k. תודה לכולם Sent from my A0001 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת fishmanl, -