Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של אמי,

קיבלנו הצעת מחיר על האיגניס של כ 90 ש"ח לאחר אגרות ותוספות שונות

הרכב מגיע מאובזר מאוד עם גאנטים ומערכת מולטימדיה, אך האספקה באוקטובר...

או לפחות לקבל הנחת "סוף שנה"

מאחר ואנחנו לא לחוצים על רכב - השאלה אם לא שווה להמתין לינואר.

הרכב ישמש לתקופה ארוכה מעל 5 שנים.

אני לא בטוח איזה רכב יותר טוב (ראיתי את השרשור) עושה רושם שהסוויפט מרווחת יותר ( לא רלוונטי).

פורסם

בדקתם את מושב הנהג? לדעתי האיגניס הוא נוח יותר, סוויפט מרגיש קשיח יותר.

עד ינואר יש 4 חודשים בערך,לא מעט זמן.

אם אין לחץ הייתי מחכה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

שני הרכבים בגרסאות שמגיעות ארצה קיבלו 3 כוכבי בטיחות במבחן הריסוק.

הייתי מחפש רכב יותר בטיחותי . בנוסף, איגניס לוקה בבידוד רעשים ( מנוע, כביש, רוח - הכל נשמע חזק מדי בתוך הרכב ). אולי לא רלוונטי לכם, אבל לטעמי הרכב הזה מכוער .

אם אין סיכוי להזיז אותכם מהיצרן הזה - לדעתי סוויפט עדיפה כמעט באותו המחיר.

אם אתם פתוחים לדגמים אחרים - הונדה ג'אז בגרסה המאובזרת הרבה יותר בטיחותית ( 5 כוכבים וכוללת מערכות בטיחות מתקדמות מקוריות ). עולה יותר אבל גם נותנת יותר.

יש גם מליסינג 0 קילומטרים במחיר יותר נמוך.

https://www.carcost.co.il/deals

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי מחפש רכב יותר בטיחותי . בנוסף, איגניס לוקה בבידוד רעשים ( מנוע, כביש, רוח - הכל נשמע חזק מדי בתוך הרכב ). אולי לא רלוונטי לכם, אבל לטעמי הרכב הזה מכוער .

אם אתם פתוחים לדגמים אחרים - הונדה ג'אז בגרסה המאובזרת הרבה יותר בטיחותית ( 5 כוכבים וכוללת מערכות בטיחות מתקדמות מקוריות ). עולה יותר אבל גם נותנת יותר.

אישית דווקא לא הרגשתי ברעש חריג באיגניס.

במה לדעתך הסוויפט עדיפה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא הצלחתי לעכל את האיגניס מבחינת עיצוב,

הצבעים הפאנקים, הכרום בכל פינה והג'אנטים השחורים עם הוונטים המוזרים האלה בצד בשילוב של חוסר פורפרציונליות- פשוט נראית כמו מכונית צעצוע קטנה שמישהו הגדיל למימדים אמיתיים, מצד אחד העיצוב קשה לעיקול אבל מצד שני זה אחת מהסוזוקי הראשונות שהעיצוב שלה גורם לי לחשוב.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אישית דווקא לא הרגשתי ברעש חריג באיגניס.

במה לדעתך הסוויפט עדיפה?

כי סוויפט לפחות לא נראית כמו צעצוע על הכביש. צעצוע מקופסת שימורים.

לא הייתי קונה היום רכב עם 3 כוכבי בטיחות, במיוחד לא רכב קטן.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כרגע יש לנו אלטו וקיים רצון להשתדרג, אנחנו אוהבים את העיצוב, והתכונות מתאימות, רק המחיר קצת גבוה.

הם מציעים את המולטימדיה בחינם ותוספות שונות עולות עוד איזה 2500 ש"ח (קודנית, מרימי שמשות, ופסי מגן).

האם לדעתכם עדיף להזמין בדצמבר בסוף שנה ?

הם מכרו את כל הסטוק, אז אין להם לחץ לעשות הנחות...

האלטו עושה את עבודתה נאמנה, ולמען האמת אנחנו יכולים להישאר איתה בכיף עוד שנתיים לפחות.

פורסם
כי סוויפט לפחות לא נראית כמו צעצוע על הכביש. צעצוע מקופסת שימורים.

לא הייתי קונה היום רכב עם 3 כוכבי בטיחות, במיוחד לא רכב קטן.

גם לסוויפט 3 כוכבי בטיחות אם כי התוצאות ריסוק מעט טובות יותר.

פורסם

נכון, לכן גם את סוויפט לא הייתי קונה , אלא אם היבואן יואיל בטובו להתחיל שיווק של סוויפט עם מערכות בטיחות אקטיביות .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה למתעניינים,

הזמנו את הרכב ושילמנו מקדמה, כולל כל התוספות (צבע נוסף, פלסטיקים בצד, מרימי שמשות +ספויילר אחורי) הכל עלה כמעט 92,000 ש"ח.

אני חושב שהדיל הזה הוא לא הכי טוב שיש ואפשר היה לחתוך עוד קצת.

עכשיו ראיתי בפרסומת של סוזוקי - ימי מכירות סוף שנה ואולי פספסתי הנחה...

מה דעתכם?

פורסם

המחיר בהתאם לתוספות כך שאין פה בעיה.

מה שכן הייתי בהחלט מחכה לימי מכירות.

פורסם
המחיר בהתאם לתוספות כך שאין פה בעיה.

מה שכן הייתי בהחלט מחכה לימי מכירות.

כרגיל אנחנו הישראלים לא אוהבים לצאת פראיירים - אז מצד אחד קנינו רכב בסוף שנה - וקיבלנו הנחה מסוימת על אביזרים - ומצד שני שבוע אחרי שקנינו יש "מבצע מכירות" שאינני יודע מהו - וכידוע יש זכות ביטול עד 14 יום.

חווד נוספת?

פורסם

לגבי

הונדה ג'אז, מישהו יודע מאיזה שנתון היא מגיעה עם מערכת הבלימה האוטונומית ושאר מערכות הבטיחות המתקדמות?

האם מערכת הבלימה האוטונומית פועלת גם במהירויות גבוהות או רק בעיר? (היכן אוכל למצוא יותר מידע לגבי מערכת הבלימה האוטונומית בג'אז?

המון תודה!

פורסם

בלימה אוטונומית יש בדגם החדש שמשווק מ2015.

היא אפקטיבית לשימוש עירוני בין 5-30 קמש.

אתה יכול לקרוא עליה באתר של הונדה, תיכנס שם לגאז ותוריד את המפרט.

• תוכן חדש...