Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שני הרכבים בגרסאות שמגיעות ארצה קיבלו 3 כוכבי בטיחות במבחן הריסוק.

הייתי מחפש רכב יותר בטיחותי . בנוסף, איגניס לוקה בבידוד רעשים ( מנוע, כביש, רוח - הכל נשמע חזק מדי בתוך הרכב ). אולי לא רלוונטי לכם, אבל לטעמי הרכב הזה מכוער .

אם אין סיכוי להזיז אותכם מהיצרן הזה - לדעתי סוויפט עדיפה כמעט באותו המחיר.

אם אתם פתוחים לדגמים אחרים - הונדה ג'אז בגרסה המאובזרת הרבה יותר בטיחותית ( 5 כוכבים וכוללת מערכות בטיחות מתקדמות מקוריות ). עולה יותר אבל גם נותנת יותר.

יש גם מליסינג 0 קילומטרים במחיר יותר נמוך.

https://www.carcost.co.il/deals

חשוב לשים לב שרמת האבזור שמוצעת באתר היא טרנד, שנחותה משמעותית מרמת אבזור קומפורט מבחינת אבזרי הבטיחות (חיישנים קדמיים ואחוריים, זיהוי תמרורים, נסיעה על פי המהירות המותרת, חישוקי מגנזיום ועוד).

אם אתה בוחר בג׳אז, לך רק על רמת האבזור קומפורט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, השבוע היינו בסוכנות לאחר שהזמנו את האיגניס, ומאחר של האיגניס דומה למחיר של הסוויפט החדשה

שאהבנו אותה בצבע שחור עם גג כסוף ופתאום חשבנו להחליף...

אמרתי לאמי שזה סה"כ הבדל של צורה ושהאיגניס יותר "באופנה"

אני מתנחם בעובדה שיש אנשים שמתלהבים ממזדה 3, אז זה בסדר לאהוב סוזוקי...

עוד שיקולים בין השניים?

פורסם

לי אישית המושב באיגניס היה נוח משמעותי אבל נוחות זה עניין אישי.

סך הכול מדובר על מנועים ורמת איבזור דומה,מרווח מאחור דומה, מה שכן לא יצא לי לנסוע עליה אולי יש שוני בנוחות הנסיעה כי האיגניס הייתה די נוחה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קיבלנו את הרכב אתמול, מהתרשמות ראשונית האוטו מאוד מאוד כיפי, קצת קופצני אבל אוכל באמפים בלי מלח :)

לקחנו בצבע לבן עם גג שחור, והוספנו ספוילר וזה משדרג את המראה של הרכב משמעותית, כמו כן המולטימדיה והמצלמת רוורס עובדים נהדר.

אני באמת לא מבין את כל התגובות "נגד" הרכב, אבל לטעמי מדובר בעסקה טובה, הרכב מאוד כיפי לנהיגה - כמו מכונית צעצוע מוגדלת, הגובה עושה את ההבדל.

• תוכן חדש...